See what reviewers are saying
Jag är väldigt tacksam att Kevin ringde upp mig ang en faktura som jag hade. Men pga flytt så har min adressändring släpat efter. Så fint att bli påmind, och Kevin hade ett sånt fint bemötande för att... See more
Company replied
Simon var både informativ och dessutom sympatiskt skrattande när jag berättade om min pipande brandvarnare som jag försökte gömma i olika skåpen för att kunna sova - innan min vuxna dotter påpekade... See more
Company details
Written by the company
Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt stoppa detta så att skadan aldrig hinner ske. 237.000 bedrägeriförsök. Det är så många som rapporterats år 2018 och allt tyder på att det fortsatt ökar. Med oss på Bevakia AB får du ta del av vår tjänst ID-skydd komplett vilket ger dig möjlighet att trygga upp din säkerhet genom live-bevakning av ditt personnummer. Varmt välkommen till oss!
Contact info
Box 1047, 164 21 , Kista, Sweden
- 0770339771
- Kundtjanst@bevakia.se
- bevakia.se
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Otrevlig personal som som säljer Id…
Otrevlig personal som som säljer Id skydd. Varna nära och kära för dtta företag!!
Bevakia AB har ringt till min fru' s…
Bevakia AB har ringt till min fru' s telefonnummer flera gånger i senaste två månaderna utan att svara när man lyfter luren. Det är ingen som svara på telefon på andra sidan. De skapar oro och otrygghet. Är detta meningen för att vi blir tvungen att anlita deras tjänst. Jag tycker att det är dags att anmäla Bevakia för trakasserier.
Jätte trevlig personal att prata med…
Jätte trevlig personal att prata med och vi kunde lösa autogiro
Mycket gått bemötande skickliga säljare
Bra service
Jag har varit i kontakt med dem vid ett par tillfällen och har alltid fått ett bra bemötande.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Tog tid på sig utan att kännas häktade. Fick den hjälp jag behövde

Reply from Bevakia
Det går inte att avboka sitt medlemskap…
Det går inte att avboka sitt medlemskap om ångerrätten löper ut.
Du är bunden i ett år med Ca 149kr/månad eller 1788kr med autogiro
Med pappers faktura blir det 194kr/månad eller 2376kr/år

Reply from Bevakia
Simon ström löste det bra för mej när…
Simon ström löste det bra för mej när jag ringde och var upprörd så ett stort plus för Simon

Vi pratade som två gamla kamrater
Vi pratade som två gamla kamrater
Inte som säljare-kund med vanliga
försäljarklysher.BRA

Reply from Bevakia
Väldigt aggresiv säljare som inte…
Väldigt aggresiv säljare som inte slutade prata även om jag vi flera tillfällen försökte avbryta och förklara att jag inte var intresserad av det som han erbjöd.
Skärpning. Lär era säljare att lyssna.

Reply from Bevakia
Väldigt väl bemötande och hjälpsamma…
Väldigt väl bemötande och hjälpsamma kan starkt rekommendera bevakia.

Reply from Bevakia
Ringer för att tacka nej
Ringer för att tacka nej till erbjudandet. Då får jag en "föreläsning" om produkten de har. Hon frågar mig upprepade gånger varför jag inte vill ha deras tjänster. Fattar inte att ett nej är ett nej.

Reply from Bevakia
Otroligt trevlig man jag pratade med
Otroligt trevlig man jag pratade med, förstående. Väldigt nöjd med bemötandet :)

Reply from Bevakia
Jag upplevde att personen jag pratade…
Jag upplevde att personen jag pratade med förklarade tydligt vad jag ska göra för att jag inte ska behöva betala dubbla bevaknings räkningar. Och jag är nöjd med båda mitt val att stanna kvar hos er som kund och jag är nöjd mer er engagemang.

Reply from Bevakia
Bra bemötande och bredd kunskap
Bra service och bemötande och bredd kunskap om tjänsterna

Reply from Bevakia
Slutar inte ringa från olika nummer för…
Slutar inte ringa från olika nummer för att sälja in sina tjänster trots att jag blokerar deras i all oändlighet!

Reply from Bevakia
Tydlig och bra information och ett…
Tydlig och bra information och ett professionellt och trevligt bemötande 🙂👍

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.