Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaning Service
  3. House Clearance Service

Written by the company

Bezig Bijtje is een dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak en woningontruiming, gevestigd in Rotterdam. Ons team van betrokken en ervaren medewerkers helpt klanten tijd en energie te besparen door huishoudelijke taken uit handen te nemen. Met onze flexibele schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat u na een drukke dag thuiskomt in een schoon en opgeruimd huis. Daarnaast bieden we praktische en emotionele ondersteuning bij woningontruimingen, zoals na een verhuizing of een overlijden, waarbij we alles netjes en bezemschoon opleveren. Wij onderscheiden ons door persoonlijke service, betrouwbaarheid en aandacht voor detail. Onze missie is om uw leven eenvoudiger te maken, zodat u kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Altijd netjes en betrouwbaar

Wij hebben de samenwerking met Bezige Bijtje als zeer prettig ervaren. Alles werd op eigen initiatief opgepakt, afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie was duidelijk en correct. Een betrouwbare partij voor schoonmaak werkzaamheden.

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hulp in de huishouding goed geregeld

Wij wilden op een specifieke tijd in de week een interieur verzorgster om ons te helpen bij het schoonhouden van ons huis. Mijn echtgenoot zit in een rolstoel en daardoor komt het huishouden grotendeels voor mijn rekening.
Na een aantal weken met geregeld contact had Bezig Bijtje iemand voor ons gevonden. Ze werkt secuur en is altijd precies op de afgesproken tijd bij ons. Bezig Bijtje regelt de financiële afwikkeling. Het werkt prima voor ons.
En ons huis is weer lekker schoon en op orde.

October 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring met een vaste schoonmaakservice

Vanwege drukte in mijn privéleven besloot ik een vaste schoonmaker in te schakelen, en dat bleek een uitstekende keuze. Dankzij de planner kreeg ik een vaste schoonmaakster toegewezen die elke vrijdag op een vaste tijd langskomt. Ik ben ontzettend tevreden!

De schoonmaakster is niet alleen heel vriendelijk, maar levert ook altijd perfect werk af. Het huis is elke keer spik en span. Als ik thuis ben, maken we vaak een gezellig praatje, en als ik er niet ben, weet ik dat ik op haar kan vertrouwen. Ze sluit alles netjes af, en de sleutel wordt veilig teruggestopt door de brievenbus.

Deze wekelijkse schoonmaak bespaart mij enorm veel tijd en energie. Hierdoor kan ik mij richten op andere leuke dingen in mijn leven. Echt een aanrader voor iedereen die wat extra hulp in huis kan gebruiken.

December 27, 2024

Goede huishoudelijke hulp

We hadden op korte termijn huishoudelijke hulp nodig, dit was snel geregeld. Er was flexibiliteit bij de dag en tijdstip en er werden meerdere opties gegeven. Korte lijnen en rekening betalen kan per Whatsapp, dus geen contant geld nodig. Huishoudelijke hulp is vriendelijk en werkt netjes en schoon.

December 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service en zeer professioneel!

Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van BezigBijtje. Vanaf het eerste contact merkte ik al hoe klantvriendelijk en betrokken het team is. Ze luisteren goed naar je wensen en denken altijd mee om de beste oplossing te bieden.

Wat mij vooral opviel, is dat ze altijd hun afspraken nakomen. Of het nu gaat om een eenmalige grote schoonmaak of wekelijkse onderhoudswerkzaamheden, ze zijn stipt op tijd en leveren uitstekend werk af.

Daarnaast zijn ze ook enorm flexibel. Als ik een keer een afspraak wilde verzetten of extra werk wilde laten uitvoeren, was dat nooit een probleem. Ze zijn bereid zich aan te passen aan mijn planning, wat ik enorm waardeer.

Kortom, een betrouwbaar, professioneel en flexibel schoonmaakbedrijf dat ik iedereen van harte aanbeveel!

September 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede schoonmaak en uitstekende service

Met name de service van bezig bijtje is fijn. Er is goed contact en omdat een schoonmaakster niet bij ons paste, is er direct een oplossing gezocht en is een andere schoonmaakster aan ons gekoppeld.
De schoonmaakster is netjes, maakt grondig schoon en werkt goed door.
Wij hebben om de week een aantal uren schoonmaak en zijn zeer tevreden!
Wij kunnen bezig bijtje aan iedereen aanbevelen!

September 23, 2024

Toppers!!

Ik ben zeer tevreden over BezigBijtje! Het team is professioneel, vriendelijk en komen op tijd. Ze hebben mijn huis grondig schoongemaakt, met oog voor detail en gebruik van milieuvriendelijke producten. Hun flexibiliteit in diensten maakt het ook gemakkelijk om aan mijn behoeften te voldoen. Ik kan BezigBijtje van harte aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare schoonmaakservice zoekt!

November 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

We kunnen Bezigbijtje aan iedereen aanraden!

Wij maken nu bijna een jaar gebruik van Bezigbijtje voor de schoonmaak van ons bedrijfspand, en inmiddels zijn we ook thuis klant geworden. We zijn super tevreden over de geweldige, lieve schoonmaaksters met oog voor detail!

We kunnen Bezigbijtje aan iedereen aanraden!

Groetjes,

Y.Shina

December 16, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look