Biblioteketlive Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rasistiska vakter som avskyr svenskar

Rasistiska vakter som avskyr svenskar
Byt och och använd vakter som är trevliga
Kastar ut nyktra personer som är där för dansa soul train
Nej fy
Tacka vet jag gamla fina soul train på café opera och inte dessa äckliga rasister

March 6, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Lurar studenter och vakter missbrukar makt

Studentfest på Bibioteket via Studentfest.se i mars 2025. Middag med föräldrar och syskon. Upplägget är 500kr per person för middagen och sedan MÅSTE varje student köpa 9st eftersläppsbiljetter á 160kr styck för att dela ut till kompisar. Detta fick vi. Vänta 10 minuter utanför i KÖ innan alla blev insläppta och i princip kroppsvisisterade av vakterna. Främst ”ungdsomarna” som var där med sina familjer, finklädda i kavaj eller smoking, på en de viktigaste kvällarna i deras liv. Betala 45kr för garderoben per person. En välkomstdrink med ytterst tveksamt innehåll. Otrevlig personal, extremt dålig service, fruktansvärd mat och ett glas dåligt vin. Innan alla hade ätit upp desserten (något dallrigt i ett litet glas) började irriterad personal att röja av borden och köra bort gästerna för att göra plats för dansgolvet. En timme in på dansgolvet börjar vakterna slänga ut folk av olika anledningar. Några var för fulla (av ett glas vin), några hade rökt e-cigarett i ett rum fullt av rök från rökmaskiner, några hade gått på toaletten tillsammans, några åkte ut av okänd anledning för vakterna tyckte inte att de behövde ge någon. ”Om jag tycker att din skjota är röd, så är den röd.” På en av de viktigaste kvällarna i deras liv, blev studenterna utskickade på löpande band av maktmissbrukande vakter, med ett illa dolt förakt för ungdomar från en av Stockholms av Expressen kallade ”elitskolorna”. För många slutade kvällen redan klockan 24, i tårar, förnedrade av vakter med uppenbara mindervärdighetskomplex. BOKA INTE ER STUDENTFEST HÄR OCH INTE VIA SKOLFEST.SE. Ni blir grundlurade.

March 23, 2025

Vänd om.

Fy!
Tänkte ta en kväll "på stan" med min fru, svägerska och svärmor.
Möts av ett "du är för full".
Jag hade druckit ganska exakt en (1) öl.
Nonchalansen lös i vaktens ögon.
Äckligt värre, vet bevisligen inte hur stället i sig är. . .

August 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Konsert med stöd till cancerfonden

Jag var på biblioteket live i samband med konsert 16/5.
När jag skulle hämta min jacka som jag lämnat in i gardedroben fick jag inte den pga av att jag tagit en bild av gardedrobsbiljetten.
När jag i frågasatte varför jag inte fick min jacka så gick hon och hämtade 3 vakter.
Då sa ja jag att jag bara vill ha min jacka men blev nekad att få den.
Jag upprepade att jag vill ha min jacka då blev jag halvt misshandlad av 1 av 3 vakter som agerade oprofessionelt.Funderar på göra en polisanmälan.
Jag har bott i Stockholm över 40 år och har aldrig någongång tidigare blivit så illa behandlad.
Undvik detta ställe.Jag har biljett till en konsert senare men vill aldrig mer sätta min fot på Bilioteket live.

May 16, 2024
Advertisement

Undvik

Tog väldigt lång tid att göra en bokning eftersom man var tvungen att lämna kortuppgifter. 300 kronor i avgift om man inte kommer är ok, jag hade tänkt komma. När jag kom dit stod en väldigt otrevlig dörrvakt i vägen, jag kom inte ens in i restaurangen. Han sa åt mig att gå ut medan han kollade om det fanns en bokning. Tydligen hade jag inte lyckats lirka mig igenom hela bokningssystemet, något måste i vilket fall ha hänt för mitt namn var inte där. Bland det mest otrevliga bemötandet jag fått.

I övrigt: stimmig miljö, omöjligt att höra varandra, väldigt dyrt.

October 20, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look