See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fijne CSS partner. Bespaart op je ads kosten. Alleen wel erg moeilijk te achterhalen via waar onze koppeling loopt. Dit is destijds ingesteld door ons marketingbureau en wij kunnen nu nergens terugzie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer snelle website, goede vergelijking en niet duur voor CSS aansluiting. Er is een hoop veranderd bij Bigshopper de afgelopen tijd, ik krijg sinds dit jaar regelmatig updates per nieuwsbrief, nieuw... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijne plek om producten te vergelijken en uit te zoeken waar je producten overal kan kopen. Ook top dat je meteen ziet hoe het prijsverloop is geweest de afgelopen dage!

Company details

1. Price Comparison Site

Written by the company

Op Bigshopper (actief in bijna alle landen van Europa) vind je miljoenen producten. De missie van Bigshopper richting onze bezoekers is om informatie te verzamelen, te combineren en eenvoudig aan te bieden, zodat bezoekers snel productinformatie kunnen vinden en bij aangesloten shops kunnen bestellen. Lees meer op: https://bigshopper.nl/over-ons/

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Niet zichtbaar via hun platform en wel moeten betalen....

Zeer slechte ervaring met Bigshopper. Mooie woorden met veel beloftes maar ondertussen alleen maar problemen gehad en amper zichtbaar geweest via hun platform door allerlei errors en andere "problemen". Ze melden ook niet dat je niet zichtbaar bent. Je krijgt alleen emails met facturen.

Na 4 maanden over en weer emailen heb ik de hoop opgegeven en heb ik helaas wel moeten betalen voor deze treurige zaak. Ruim 150 euro betaald exclusief hoofdpijn en email reacties. Wanneer je vraagt om compensatie voor de niet verkregen service kunnen ze helaas niks betekenen?.....

Kortom, Sterke afrader voor mensen die zoeken naar een fijne samenwerking en heldere communicatie.

May 10, 2021
Unprompted review
Bigshopper logo

Reply from Bigshopper

Hi Manon,

Bedankt voor het delen van je review. Ten eerste, willen we graag onze excuses aanbieden dat de samenwerking niet is gegaan zoals jullie je hadden voorgesteld.

Wij proberen er bij Bigshopper alles aan te doen om de klant te ondersteunen bij onze dienstverlening en te helpen waar nodig.

Ondanks de problemen die je hebt ervaren zullen we deze feedback meenemen voor in de toekomst!

Advertisement

Oplichterij en Duur!

Oplichterij en ca. 10x duurder dan concurrentie!
Ze geven je zogenaamd korting op google add maar veel verkeer gaat via hun eigen platform verloren omdat ze het naar een half afgemaakte vergelijk pagina verwijzen waar totaal een andere product getoond wordt dan waar klanten voor gekomen waren en jij als bedrijf voor betaald hebt!

Eigenaren zijn niet te vertrouwen als het om afspraken en jouw bedrijfs informatie gaat en personeel rouleert op hoge tempo en heeft heel weinig kennis van zaken!

Ze sturen vrienden die niet hun klanten zijn naar dergelijke websites voor nep reviews, beetje achtergrond informatie opzoeken van de reviewschrijver en je komt al snel achter dat het niet echt zuivere koffie is!

Wees gewaarschuwd en breng je advertenties niet hieronder en of bij adresults wat het moederbedrijf hiervan is!

We hebben ze jaren lang voordeel van het twijfel gegeven maar hebben behoorlijke spijt hiervan!

December 21, 2020
Unprompted review
Bigshopper logo

Reply from Bigshopper

Hi Ebrahimi,

Bigshopper is volop in ontwikkeling, daarom kan het helaas voorkomen dat de pagina niet naar behoren heeft gewerkt.

We willen nog wel even meegeven dat Bigshopper een zelfstandig bedrijf is dat losstaat van Adresults.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look