See what reviewers are saying
Vi er helt vilde med restauranten og dens personale. Altid en fantastisk oplevelse, og maden er skøn.😊 Biizar er klart på top 5 over vores ynglings restauranter. ⭐⭐⭐⭐⭐
Anstændig mad. Vi har hørt meget kritik om stedet, vi valgte at prøve det! Vi fik 2 forskellige burger menuer. Vi har bred enighed om at bøfferne er rigtige gode, prisen er fair, der er fint med... See more
Company replied
Deres salater smager cæsar salat smager helt fantastisk og deres burger er 1000x bedre end mcd burgere. Vil til hver en tid vælge Biizar frem for mcd efter at have smagt jeres mad :)
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Servicen var i top
Servicen var i top, maden var rigtig god!
Lækre lokaler og så var maden også hurtigt klar.
Helt klart et besøg værd!
Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant, som har nogle helt igennem fantastiske medarbejdere, som yder den bedste kundeservice gang på gang. Vi skulle bare lige prøve en enkelt milkshake, og nu kommer vi ca. er par gange i ugen og henter både drikkevarer og mad :-)
Vi er helt vilde med restauranten og…
Biizar er klart på top 5 over vores ynglings restauranter. ⭐⭐⭐⭐⭐
Skønt sted!
Jeg har flere gange været på Biizar - både med venner og familie - og det er en sikker vinder hver gang. Skøn mad og venligt personale :-) Kan klart anbefales!
Kan varmt anbefales
God oplevelse. Hele familien bestille fish ‘n chips, hvilket smagte lækkert. Kan varmt anbefales.
Super lækker oplevelse
Super lækkert besøg hos Biizar - de havde gode salater og burgere👍🏼
God oplevelse
God oplevelse
Maden var lækker, personalet var super venlige med smil på læben og ikke mindst var prisen på sin plads!
Lækker mad og super flinkt personale
Lækker mad og super flinkt personale! Min familie og jeg kommer 100% tilbage og spiser på Biizar
Super lækkert mad
Super lækkert mad, vi alle var vilde med det herhjemme - os kan i godt regne med at se igen!
Burger og salat
Anstændig mad
Anstændig mad.
Vi har hørt meget kritik om stedet, vi valgte at prøve det!
Vi fik 2 forskellige burger menuer.
Vi har bred enighed om at bøfferne er rigtige gode, prisen er fair, der er fint med fritter til!
Mad kontra pris er udemærket!
Den manglende stjerne skyldes at der gerne måtte være lidt mere dressing i burgeren!
Mange tak for mad, vi kommer igen!

Reply from Biizar
Dejligt og lækkert.
Dejligt og lækkert.
Har nu prøvet dem et par gange og altid fået utrolig velsmagende, varmt og pænt vellavet mad herfra
Bedste burgere i Varde og omegnen
Altid lækker mad lige fra flamme grillede brugere til panini, og i weekenden det bedste fish and chips jeg har smagt med lækker tatarsovs. Super sødt personale der altid står klart med et smil kommer klart igen og igen og igen
Kan kun give 5 stjerner til vinnie og…
Kan kun give 5 stjerner til vinnie og personale for den altid lækre hjemmelavede mad! Det er super lækkert og klart byens bedste fastfood, virkelig lækre bøffer, hjemmelavede dressinger og bedste pomms! Forsæt det gode arbejde 😊
Super god betjening af vinnie og…
Super god betjening af vinnie og personale! Men vigtigst af alt, altid super lækker mad, bedste pomms i byen hjemmelavede dressinger og altid en personlig oplevelse af komme hos biizar! Helt sikkert mit stamsted for fastfood!
Vi har flere gange fået mad fra Biizar…
Vi har flere gange fået mad fra Biizar og det har levet fuldt op til vores forventninger - både lækre burgere med lækre brød mm samt super gode pommes frites mums det er Go mad😍 vi fik sidste gang fish n chips kæmpe store flotte friske fisk og igen lækre pommes - Biizar har en stor stjerne i vores familie og i yder ALTID sød og imødekommende betjening
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik en cheeseburger menu
Fik en cheeseburger menu - det smagte perfekt!!
- kan virkelig anbefales😎
Fantastisk mad
Fantastisk mad
Fantastisk mad og fantastisk service.
Altid lækkert og friskt mad
Super lækker mad
Super lækker mad, lækre dressinger/dips og SÅ god service:)
Anbefales i den grad:)