Bijzonderlied Reviews 317

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het lied is ontroerend mooi geworden. Alle informatie is erin verwerkt. We waren erg ontroerd toen we het samen voor het eerst hoorden. Ik vond de zangstem, de cello en gitaar heel professioneel. Iede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het lied wat voor mijn man was na een heftige periode in zijn leven en ons gezin, heeft heel veel emoties bij hem los gemaakt maar ook een nieuwe stimulans om het leven weer te mogen omarmen en te... See more

Company details

1. Musician
  2. Music Producer

Written by the company

Unieke, gepersonaliseerde nummers die raken en herinneringen voor het leven creëren.

Contact info

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Een liedje besteld omdat ik zelf 1…

Een liedje besteld omdat ik zelf 1 gekregen had van een vriendin en ik dit zo mooi en ontroerend vond. Maar helaas was deze helemaal niet mooi. Het was een liedje voor een verjaardag maar het leek wel een begrafenis nummer.... Dat gemeld bij bijzonder liedje en die kwamen meteen met € 20,00 extra kosten als hij aangepast moest worden. Dit staat nergens vermeld op de site.... een enorme teleurstelling. Maar goed na wat heen en weer mailen besloten de € 20,00 dan maar te betalen. Ik zou een betaallink krijgen om te betalen maar deze nooit ontvangen en ook niks van ze weer gehoord na nog een mail gestuurd te hebben waar de betaallink bleef. Dus voor mij helaas geen mooi liedje maar een flinke teleurstelling.......

April 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Leuk en bijzonder en goed service!

Ik wilde mijn Lief verrassen met een lied over ons verhaal. Eerlijk was ik wat sceptisch, maar ik ontving idd binnen drie dagen het lied. Alleen het was niet goed.

Hierop zocht ik contact met Bijzonderlied en ik kreeg meteen een reactie terug. Ze zouden het beoordelen en ik zou horen of het aangepast kon worden en wat de evt kosten waren.

Ik dacht eerlijk: “oh nu gaan we het krijgen; moet ik vast heel veel bijbetalen om een goede versie te krijgen!”, maar niets bleek minder waar. Na een paar dagen ontving ik bericht dat de fout bij hun lag en ik ontving kosteloos een verbeterde versie en deze is prachtig!

Kortom: echt leuk en bijzonder en dus goede service.

February 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Reeds 2 liedjes ontvangen! Eén schot in de roos… nog 2 zijn onderweg.

Ik heb eind december al 2 liedjes ontvangen en die waren zeer mooi! Kippenvelmoment! Beide ontvangers kregen ze pas een later moment. Beiden waren reuze blij en persoonlijk ontroerd door de persoonlijke touch. En ook al zou het AI zijn, ikzelf krijg het niet voor mekaar… ik heb wel uitgebreide info gegeven en die werd tot een harmonieuze gevoelige ballade omgetoverd. Ik heb er zelf zeker zoveel aan als de ontvangers want ik beluister ze zelf heel vaak. Voor mij was het één van de persoonlijkste cadeaus die ik ooit heb gegeven. Dus … Ik heb er nog 2 in opdracht gegeven.

February 1, 2026

De waarheid over Bijzonderlied.nl

Ik heb nooit gebruik gemaakt van de service maar vindt dit wel een schandalig bedrijf. Allereerst gebruiken ze AI (meer specifiek waarschijnlijk Suno) als verdienmodel. Ze vragen een grote som geld voor een 'persoonlijk nummer' terwijl ze gewoon wat gegevens in ChatGPT gooien en dan via Suno er een nummer van maken. Er zit 0 liefde in, 0 moeite en het is pure bedrog dat ze zoveel geld vragen.

Ten tweede is het gebruik maken van de website zelfs gevaarlijk. Ik gebruik momenteel Norton als virusbeveiliger en zodra ik op hun site kwam, kreeg ik de melding dat de site geblokkeerd was wegens pogingen tot hacken. Het is dus niet alleen een gigantische scam, maar ook nog een probeersel om je persoonlijke gegevens af te pakken.

Geloof niks van deze neppe reviews op deze site, want het is allemaal puur bedrog. Het is een schandalig bedrijf dat ook nog eens valse reclame maakt rond AI-muziek.

January 19, 2026

Meer dan top

Het was top en zeker een totale verrassing. Voor beide liedjes die ik heb laten maken. 1 voor mij 12 broers en zussen en 1 voor mijn kinderen en kleinkinderen. Beide willen het privé houden zodat ik het niet kon publiseren.
Maar geloof mijn het is echt en zeker de moeite waard om dit te doen. Het is zo bijzonder hoe het wordt gemaakt echt bijzonder warm en echt uit mijn hart gedaan. Echt super trots maakt mij dat. Ik ga t zeker nog eens doen.
Gr een tevreden man

December 25, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Een lied om nooit te vergeten

Heb ondertussen al 3 liedjes laten maken, Grotendeels mijn eigen woorden / tekst erin verwerkt, steeds , elk lied was heel professioneel gemaakt waarbij tranen vloeiden... elk lied kan men insturen met een bepaalde boodschap

January 1, 2026

Zo mooi

Zo mooi, precies hoe ik het wilde.
Het was emotioneel aangrijpend en ontroerend .
Jullie hebben mij enorm verrast .
Dit lied was voor mijn dochter die haar dromen zag uiteen spatten omdat de dokters alles op een lange baan hebben verschoven maar jullie brachten dit zo mooi verwoord . Bedankt hiervoor.

December 25, 2025

AI gegenereerd

AI gegenereerde muziek en teksten!! Is AI en absoluut niet geschreven door een persoonlijke songwriter!

Website en social media is voorzien van vage informatie. In de algemene voorwaarden staat dat er gebruikt wordt gemaakt van AI. Helaas vermelden ze dit niet op de website of op sociale media

Via Suno zelf makkelijker te personaliseren en krijg je hem tenminste goed in plaats van woorden en uitspraak die niet kloppen voor €54!!

Melding gemaakt bij de ACM .

September 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super mooie liedjes, ik ben reuze blij ermee

Ik heb tot nu toe al 6 liedjes laten maken en ik vind ze geweldig. Ik moet eerlijk zijn, toen ik het eerste liedje aanvroeg, was ik best een beetje bang, misschien stelde het liedje dat ik zou krijgen niet veel voor en zou ik teleurgesteld zijn. De dag dat ik dat liedje kreeg vergeet ik nooit meer, want het was fantastisch. Alle aspecten die ik had beschreven stonden erin. Het was een liedje voor mijn petekindje Laura en het was echt ons eigen liedje, met allemaal elementen die ons beide betroffen. Gewoon geweldig. Ook Laura vond het liedje heel erg mooi en echt iets van ons tweetjes. Ook de andere liedjes voor mijn tweede petekindje Alyssa, voor mijn overleden vader en mijn overleden hondje Tinky hadden zoveel inhoud en waarde. Deze keer heb ik liedjes laten maken voor mijn andere hondje, Domengo en voor mijn zusje Els. Natuurlijk is er altijd die spanning van, hoe gaat het worden, hoe gaat het zijn. Zou het net zo mooi zijn als de anderen of zou het deze keer toch (enigszins) tegenvallen, maar ook deze keer waren allebei de liedjes een waar genot om te aanhoren. Zo mooi en met zoveel waarde aan inhoud en betekenis. Mijn zusje moest er zelfs een paar traantjes om laten, dat zegt toch genoeg. Ik ben heel blij met alle 6 mijn liedjes en ben heel dankbaar, dat de mensen van Bijzonderlied, er zoveel tijd in hebben gestoken om het tot zo iets moois te maken. Heel erg bedankt en misschien tot een volgende keer

December 24, 2025

Uit dank

Hallo allemaal.
Ik had een nadenkertje om met een speciiale verassing voor de dag te komen
Wel dat is me dan gelukt
Zelf ben ik chronisch ziek sinds 8 jaar en moest veel uit de handen geven aan mijn vrouw en kinderen 16 14.
Wel dit verhaal is super verwoord in kant en klaar liedje waar de dank er met goud kleur vanaf springt
Bedankt Eva

December 6, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look