Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer Reviews 43

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Van Stolberglaan, 45-47, 2713 ES Zoetermeer, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Deze week de nieuwe fietsen opgehaald en ze stonden volgens afspraak klaar , nog proefrit gereden voor de afstelling de verzekeringen overgezet . De service van Maurice en zijn medewerkers was we... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van twee stadsfietsen. Men had alle tijd om de diverse modellen stadsfietsen in alle prijsklassen toe te lichten en waar nodig werd er een collega uit de we... See more

Rated 5 out of 5 stars

We kwamen oriënteren voor een elektrische fiets. Alle gewone fietsen hadden we hier al gekocht, dus zijn tevreden over de service. Ook nu werden we weer kundig en eerlijk geholpen. Advies op maat en a... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store
  4. Used Bicycle Shop

About Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer

Written by the company

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Deze week de nieuwe fietsen opgehaald…

De service van Maurice en zijn medewerkers was weer van oudsher.
Altijd kan je daar terecht niks teveel alles kan .

March 17, 2026

Goed

Goed, kundig en vriendelijk geholpen!
Niets was teveel, kon net zoveel fietsen uit proberen als ik wilde. Goede uitleg!
Een aanrader om er een fiets te kopen!

March 13, 2026

Klantgericht

Ze denken goed met je mee en leveren goed werk, zijn erg klantgericht waardoor ik er graag kom voor onderhoud en om mijn fiets te laten repareren.

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

We zijn prettig en professioneel geholpen.

We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van twee stadsfietsen.
Men had alle tijd om de diverse modellen stadsfietsen in alle prijsklassen toe te lichten en waar nodig werd er een collega uit de werkplaats bijgeroepen om zo veel mogelijk vragen van onze kant meteen te kunnen beantwoorden.
We konden meteen een proefrit maken en kregen alle ruimte en tijd om te overleggen.
Heel prettig allemaal.

February 26, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Kleine winkel met veel keuze

Kleine winkel maar met veel keuze, de ene werknemer weet meer van de verschillende soorten fietsen dan de ander, maar allemaal even aardig. Goede adviezen gekregen en een hele snelle levering van mijn gekozen fiets.

February 20, 2026

Empathie

Open en eerlijke houding van de medewerker waardoor je je goed begrepen voelt en vertrouwen hebt in de goede afloop!

February 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Netjes opgebeld over de fiets en de kosten. Claim ingediend bij de fabrikant ivm fabrieksgarantie. Kosten reparatie daardoor aanzienlijk minder.

February 16, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look