Bij de jaarlijkse beurt van de electrische fiets bleek de electromotor niet in orde. We hadden zelf niets gemerkt. De fiets zat nog net in de garantieperiode. De motor is zonder kosten vervangen! Prim... See more
Company replied
Prima service, duidelijke info bij onderhoudsbeurten, een telefoontje vooraf om aan te geven wat en waarom er iets vervangen moet worden enz. Er wordt een leenfiets aangeboden, er komt een telefoontje... See more
Fiets voor reperatie gebracht na het krijgen van nieuwe motor, fiets knapte bij het aanzetten / trappen, maar doet dit nu nog steeds. M.b.t. kapotte accu, ons werd bij aanschaf geadivseerd een zwaard... See more
Kwam kijken voor info nieuwe fiets. Maar ging over naar kopen omdat we zo goed werden ge informeert en geholpen met testen van fietsen en merk. Heb Dutsch ID gekocht . Gewoon top fiets
Written by the company
Dorpsstraat, 67, 7971 CR, Havelte, Drenthe, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bij de jaarlijkse beurt van de electrische fiets bleek de electromotor niet in orde. We hadden zelf niets gemerkt. De fiets zat nog net in de garantieperiode. De motor is zonder kosten vervangen! Prima service!!

Reply from Bike Totaal - Vredenburg
Prima service en op korte termijn konden we de fiets brengen voor een beurt

Reply from Bike Totaal - Vredenburg
Goede zakelijke aanname van de fietsen en vlotte afhandeling van de reparatie en de jaarlijkse beurt.

Reply from Bike Totaal - Vredenburg
Kwam kijken voor info nieuwe fiets.
Gewoon top fiets

Goede uitleg
Vriendelijk
Snel
Mooie fiets
En een accu met meer vermogen voor een lagere prijs

Reply from Bike Totaal - Vredenburg
Prachtige zaak, vriendelijk, behulpzaam personeel. Inmiddels daar al 4 E-bikes gekocht.

Reply from Bike Totaal - Vredenburg
Door de adviezen ben ik bij de juiste fiets uitgekomen. Hoewel misschien niet direct een senioren fiets ben ik er toch zeer tevreden mee!
Door goede voorlichting de juiste fiets.
Stefan uit Havelte van Bike Totaal in Havelte heeft ons woensdag 17 juni snel en adequaat geholpen aan een vervangend fietsklokje en een hondenmand Het extra Miksysteem konden wij zonder problemen inruilen.
Learn more about other kinds of reviews.