Toppscore fra oss til Eric! Han er løsningsorientert, behjelpelig med absolutt alt og yter førsteklasses service fra A-Å. 2 nye biler i hus og en kjempegod kjøpsopplevelse. Vi kommer til å ringe E... See more
Company replied
1ste bilen kjøpte jeg av Erik for 15 år siden, ung, rådreven flink selger, i dress.... ikke vanlig :-) Men Erik er ikke vanlig.... bestilte nye biler for kort siden via Erik og han sparte over 100 0... See more
Company replied
Profesjonell bilrådgiver og innkjøper for privat- og bedriftsmarkedet. Vi har 20 års bransjeerfaring og svært gode kontakter over hele Norge som gjør at du kan velge nytt eller bruktbiler over hele landet! Vårt mål er enkelt: Vi skal hjelpe deg og din bedrift spare store mengder tid og penger og sørge for et bekymringsfritt bilkjøp eller leasingavtale. Vi gleder oss til å bistå!
Stavernsveien 65B, 3264, Larvik, Norway
Toppscore fra oss til Eric!
Vi kommer til å ringe Eric igjen neste gang vi skal oppdatere bilparken.
Anbefales på det varmeste!

Reply from Bilinnkjøper.no
Veldig fornøyd med mine 2 salg via All-Star Company! God service og alltid låge kostnader for selgere! Kan sterkt anbefalles!

Reply from Bilinnkjøper.no
Veldig fornøyd med tjenesten på både prosess og resultat. Eric informerer godt underveis og er løsningsorientert og fleksibel. Tok under én uke fra annonsering til bilen var solgt til en god pris.

Reply from Bilinnkjøper.no
Opplevde denne salgsprosessen som veldig seriøs og profesjonell. Veldig behagelig salgsopplevelse, noe som er sjelden vare, med god hjelp og bistand fra start til slutt. Kommer absolutt til å anbefales til venner og familie, og er høyst sannsynlig å brukes igjen ved en senere anledning.

Reply from Bilinnkjøper.no
Vi er veldig glade for at det var Eric Lomme og All-Star Company som kjøpte bilen vår. I en salgssituasjon – og særlig ved bilsalg, som vi gjør svært sjelden – bidro hans erfaring til at hele prosessen opplevdes både trygg og ryddig. Eric er også svært løsningsorientert, noe som betydde mye for oss underveis. Vi takker for en god handel og kan på det varmeste anbefale Eric Lomme og All-Star Company!

Reply from Bilinnkjøper.no
Utrolig hyggelig, kompetent, særdeles hjelpsom, kunnskapsrik og en tillitsvekkende opplevelse.
Jeg er virkelig fornøyd med prosessen. Anbefales.
Vi er svært fornøyd med opplevelsen hos All-Star Company. Hele prosessen ble gjennomført profesjonelt, med god oppfølging og service fra start til slutt. Kan trygt anbefales!
Raskt og ryddig salg av vår bil. Meget fornøyd, kan anbefales 😊

Reply from Bilinnkjøper.no
All Star Company AS ved Eric Lomme leverer nok en gang (bil nr.7) med høy kvalitet og pålitelighet, og ikke minst innenfor budsjett. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem videre!😁

Reply from Bilinnkjøper.no
Veldig fornøyd ved kjøp av bruktbil hos Eric. Hyggelig, rydding og profesjonell

Reply from Bilinnkjøper.no
Tillit, trygghet, god service og premium oppfølginger helt sentralt ved kjøp og salg av bil. Her fikk jeg alt på ett sted. Strålende fornøyd.

Reply from Bilinnkjøper.no
Dette var en meget profesjonelt gjennomført handel. Eric s kunnskap og evne til å gi et godt bilde av markedet og gode anbefalinger sikrer en meget god kundeopplevelse. Jeg har handlet med Eric før og nå og gjør det så mer enn gjerne igjen! Anbefales!

Reply from Bilinnkjøper.no
Eric var utrolig hjelpsom! Det er ikke ofte man opplever så god service – noen som gjør mer enn forventet, og som genuint ønsker å hjelpe og oppnå det beste resultatet, på en troverdig måte. Jeg vil absolutt anbefale å bruke Eric, og har allerede anbefalt ham til andre. Dette er første gang jeg tar meg tid til å skrive en anmeldelse, men dette var 5-stjerners service. Takk, Eric!
Meget fornøyd med valget av All-Star Company AS. Eric setter kunden i fokus og prossesen med å få ny bil gikk knirkefritt.

Reply from Bilinnkjøper.no
Kjøpte bruktbil gjennom Eric Lomme og All-Star Company AS, og opplevelsen var upåklagelig. God service fra start til slutt, ærlig og profesjonell! Han gjorde et grundig søk i markedet skreddersydd mitt behov og ga meg raske tilbakemeldinger hele veien. Min Audi Q8 ble levert raskt og akkurat som jeg ønsket til en god pris. Følte meg trygg gjennom hele prosessen. Kan anbefales på det sterkeste!

Reply from Bilinnkjøper.no
Fantastisk opplevelse å kjøpe bil med Eric Lomme og All star company. Som litt usikker og engstelig kunde pga tidligere opplevelser var Eric en drøm å handle bil med. Trygg, profesjonell, hjelpsom, tilstede under hele prosessen og gikk langt utover det man forventer av en bilforhandler når det kommet til service. Eric var for meg helt unik. Noe som gjorde kjøpet trygt og til en svært god opplevelse. Kommer definitivt til å både anbefale han til alle og kjøpe min neste bil hos All star. De varmeste anbefalinger!! Hanne Jessen

Reply from Bilinnkjøper.no
Meget ryddig, serviceinnstilt og hyggelig. Punktlig og alt som avtalt.

Reply from Bilinnkjøper.no
Til tross for visse praktiske vanskeligheter klarte Bilinnkjøper å selge min bil i høy prisklasse, til meget god pris. 110% fornøyd og kommer av denne grunn til å forholde meg til Bilinnkjøper.no og all-star.no for fremtidig kjøp og salg av bil. Rune Sveberg.

Reply from Bilinnkjøper.no
Tett oppfølging fra første kontakt til jeg fant ut hvilken bil jeg ville ha. Bra informasjon fra bilen var bestilt og frem til levering. God opplæring og oppfølging etter levering også.

Reply from Bilinnkjøper.no
Fordi servicen er alltid på topp og selgeren gjør alt for at vi skal være fornøyde.
Eric Lomme har hjulpet oss siden 2004 og vi har aldri vært misfornøyd.