Dålig och otrevlig personal
Dålig och otrevlig personal, bemöter än med en attityd som är helt oacceptabel, Skumt företag.
Försäljning och Service av Båtar, MC ATV, Mopeder, Vattenskotrar.
Moränvägen 8, 352 45, Växjö, Sweden
Trevlig och hjälpsam personal. Bra service!
Seriöst och proffsigt bemötande från start till mål!
Fin butik och trevlig personal kan bara rekommendera.
Köp aldrig en bil av han. Oseriös kommer blåsa dig på pengar. Köpte en bil av han som de var ny vattenpump å kamrem på efter ca:40mil så började vattenpumpen att läcka. Nu vägrar han att svara när man ringer han. Svarar inte på meddelanden heller.
Skojare. Köpte en bil där för 38 000, när vi upptäckte att ACn var ut funktion skulle de laga den gratis/på garanti, varudeklaration visade felfri AC, så uppenbarligen är inte deklarationen korrekt utförd.
Efter flera vändor till och från Strängnäs (ca 8 mil enkel resa) med olika chansningar på vad som skulle få ACn att fungera skulle ett större ingrepp göras. Var utan bilen i drygt en vecka, när vi får tillbaka den funger i te antispinn och antisladd, olja i innertaket på bilen, smutsig, repor på plast, saknas delar av inredningen.
Pga antispinn/antisladd gick aldrig bilen genom besiktningen och slutade till slut på skroten.
Hästhandlare, skulle inte köpa nånting där, oavsett.
Var inne i butiken o lämnade en specifikation på båt och önskad utrustning , hörde inte ett ljud på en 1 vecka.
När jag kontaktar butiken efter 1 vecka så får jag information om att min tydliga specifikation är borttappad.
Så otroligt nonchalant bemötande!
När jag sedan får min offert så skriver dem ”bättre sent än aldrig”.
Så otroligt tråkigt bemötande när man ändå vill handla hos lokala handlare.
Nä , Bil o Marin detta tror jag inte ens är ok för er , eller?
Tänkte köpa en vatten scoter gick och kollade i 20 min men ingen säljare verkade intresserad .
Köpte av annat företag
Skojarfirma. Servat ATV där. Fick tillbaka den med flertal skador som ej fanns där innan jag lämnade in den. De vägrade rätta till detta och verkstadspersonal samt VD sa att de skulle ta detta till laga instans om jag fortsätter att klaga.
Riktigt oseriöst bemötande och skrämmande låg kunskapsnivå.
Bil o Marin har sålt mig en Yamaha motorcykel - "det finns ingenting att göra, motorcykeln är fint, går bra och körklart" enligt säljaren - som har gått sönder några dagar efter köpet. Motorn skar eftersom de har glömt att fylla på motorn med motorolja. Det var bara 1.8 liter olja i motorn istället för 3.9 liter.
De vill inte
- åtgärda felet
- betala tillbaka pengar
De vill att göra ingenting, inte hjälpa heller....
Företaget är oseriöst o opålitligt
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.