Rask til å dukke opp
Rask til å dukke opp, gjennomføre jobben. Hyggelig fyr, fikk til og med klippekort. Skal definitivt brukes igjen!
Vi er en nyoppstartet, mobil bilpleietjeneste – men med mange års erfaring fra bilvask- og bilpleiebransjen. Nå kombinerer vi ekspertisen vår med fleksibiliteten til en moderne tjeneste som kommer rett hjem til deg. Bestill enkelt på nett når det passer deg, og vi tar oss av resten. Vi bruker kun miljøvennlige produkter som effektivt fjerner smuss og flekker, samtidig som de er skånsomme for både bilen og miljøet. Etter en runde med oss føles bilen som ny – klar til å imponere på veien!
Norway
Hasn’t replied to negative reviews
Profesjonelt og prisgunstig utført arbeid, på to biler.
Enkel bestilling med rask tilbakemelding. På eksakt avtalt tidspunkt kom en svært hyggelig og profesjonell person som gjennomførte jobben raskt, nøye og ordentlig til en god pris. Det er ingen tvil om at jeg vil benytte Bilrengo i fremtiden og anbefaler de gjerne videre. Tusen takk!
Kjempeflott, bar alt selv og puttet dekkene på plass i boden uoppfordret etterpå. Anbefales :)
Fikk time til dekkskift, 7 timer etter fikk beskjed om at de ikke kunne gjøre det allikevel.
Veldig fornøyd! Så bra at han kommer dit du bor og han er presis på tiden. 😊 Kan betale med kort, og kvittering en selvfølge. Rene og pene dekk på bilen. Takk!

Reply from BILRENGO
Billig, hyggelig og profesjonell. Har med seg eget vann for vasking, trenger bare strøm fra kunden. Det pøsregna her så da satt han opp ett sammenleggbart telt/tak over bilen så han kunne jobbe i ro. Anbefales!

Reply from BILRENGO
Responderte med en gang på melding, og veldig fleksibel. Utrolig lettvint at de kom hjelm til meg for å skifte dekk. Til og med i pøs regn.. anbefaler sterkt! Tusen takk.

Reply from BILRENGO
Grei pris for arbeid inkluderer vask av dekk. Servise er bra.

Reply from BILRENGO
Jeg bestilte dekkskifte og felg vask hjemme hos meg. Det var helt super service og arbeid til rimelig pris! Anbefales!