Personen i telefonen var väldigt…
Personen i telefonen var väldigt trevlig, hjälpsam och gav tydlig information. Kändes professionellt och smidigt, jättebra kundservice!
Binc är en revolutionerande taxiapp som kombinerar bekvämlighet, säkerhet och prisvärdhet för att erbjuda en exceptionell transportupplevelse. Vår mission är att göra det enkelt och kostnadseffektivt för alla att resa i städer samtidigt som vi säkerställer högsta möjliga säkerhet och servicekvalitet. Prisvärdhet En av de största fördelarna med att använda Binc är våra konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda de mest prisvärda taxiresorna på marknaden utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Genom vår effektiva ruttplanering och avancerade teknologi kan vi hålla kostnaderna nere och erbjuda våra kunder lägre priser jämfört med traditionella taxitjänster. Dessutom har vi inga dolda avgifter, vilket gör det lätt för våra kunder att veta exakt vad de betalar för varje resa. Säkerhet Säkerheten för våra passagerare och förare är av yttersta vikt för oss på Binc. Alla förare genomgår rigorösa bakgrundskontroller och regelbundna fordonsinspektioner för att säkerställa att de uppfyller våra höga säkerhetsstandarder. Vår app är utrustad med realtidspositionering, vilket gör det möjligt för passagerare att dela sin resa med vänner och familj för extra trygghet. Dessutom har vi en nödknapp som snabbt kopplar användare till vår kundtjänst om något oväntat skulle inträffa. Taxibokning Att boka en taxi med Binc är enkelt och smidigt. Med bara några få tryck på din smartphone kan du beställa en taxi och få en uppskattning av ankomsttid och kostnad. Vår avancerade algoritm säkerställer att du alltid matchas med den närmaste och bästa tillgängliga föraren, vilket minimerar väntetiden och garanterar snabb upphämtning. Du kan också välja mellan olika fordonstyper beroende på dina behov, från standardtaxi till premiumbilar för en lyxigare upplevelse. Fördelar för Förare På Binc värderar vi våra förare och strävar efter att erbjuda de bästa arbetsvillkoren i branschen. Till skillnad från många andra plattformar tar vi endast 12 procent i kommission, vilket innebär att våra förare behåller en större del av sina intäkter. Vi erbjuder också flexibilitet, vilket gör det möjligt för förare att arbeta när det passar dem bäst. Vår transparenta betalningsmodell och snabba utbetalningar säkerställer att förare får sina pengar snabbt och utan krångel. Binc är inte bara en taxiapp, utan en helhetslösning för både passagerare och förare som söker en säker, prisvärd och pålitlig transporttjänst.
Sweden
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag bokade en resa till Arlanda med Binc och allt fungerade jättebra. Bokningen var smidig, föraren kom i tid och priset var bra. Jag är verkligen nöjd med upplevelsen!
Bokade en taxi till Arlanda dagen innan.
30 min innan vår bokade tid avbokades vår taxi. Oseriösa kommer ALDRIG boka dessa igen.
Vi 5 personer hade en bekräftad resa till Arlanda från innerstan Stockholm Avresa klockan 16. Tio minuter innan försökte jag ringa chauffören. Såg ett röstmeddelande i min telefon att vår resa var avbokad. De fick inte tag på någon ny chaufför. Meddelandet gavs 15.10.
Det tog sin tid att få tag på ny stor taxi. Blev stressigt och ingen bra start på vår familjeresa.
Detta var första försöket med Binc och definitivt vårt sista. Aldrig mer BINC.
Mycket bra service, punktlighet, förare mm.
Positiv upplevelse.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.