Na portalu randkowym Facebook poznałem oszustkę i naciągaczkę Mikky.
Na portalu randkowym Facebook poznałem dziewczynę z Chin. Kobieta powiedziała, że mieszka obecnie w moim kraju niedaleko mnie i pracuje jako projektantka mody. Po kilku dniach znajomości kobieta o imieniu Mikky namówiła mnie na inwestycję 700$ w kryptowalutę GPV na stronie Bitsthumb.net. Ta kryptowalutę była podobno w przedsprzedaży zanim miała pojawić się na listach w marketach. Czekałem 3 tygodnie na wejście krypto na rynek aby móc wypłacić pieniądze moje z dużym profitem. Jak nadszedł już czas odpowiedni to okazało się że moje konto jest zamrożone dopóki nie zapłacę podatku w wysokości 535 $. Zarówno Mikky jak i obsługa strony Bitsthumb.net zachowują się jak idioci i próbowali zrobić idiotę ze mnie.Prawda jest taka że Mikky to oszustka matrymonialna jak i naciągaczka( podaje jej nr +447594800620). GPV nie pojawiło się na żadnej liście na świecie. To jest dramat, ta kobieta codziennie namawiała mnie abym zwiększył swoje saldo inwestycji w GPV nawet zadłużając się. Przestrzegam wszystkich przed perfidią uwikłaną przez tych Chińczyków.