Bestilte vare der ikke passede og måtte…
Bestilte vare der ikke passede og måtte returnere.
Intet problem og har fået det betalte retur.
Handler helt sikkert gerne hos Bitten Cph igen.
Svalehøjvej 5, 3650, Ølstykke , Denmark
Bestilte vare der ikke passede og måtte returnere.
Intet problem og har fået det betalte retur.
Handler helt sikkert gerne hos Bitten Cph igen.
Rigtig god hjemmeside med spændene og flotte ting til hjemmet vi ledte efter Skum håndsæbe fra Michel design Works og de skuffede ikke de har mange + hurtig fragt jeg bestilte den 7 september og valgte fragt med GLS til en pakkeshop og fik den allerede den 10 september og pakken var fin og ikke ødelagt + pakke er mega godt pakket så intet går i stykker så det er nok ikke sidste gang vi handler der.
Jeg havde bestilt nogen sæber og duftpinde af et særligt mærke. De trækker pengene og sender de rigtige sæber men de duftpinde de sender er et helt andet mærke. De nægter at sende mig den vare de har trukket pengene fra før jeg har haft besvær med at returnere den forkerte vare de har sendt mig. Ekstrem grov tone i korrespondencen og det er ikke lovligt for butikken at trække betaling før de har sendt den vare der er købt. Handler aldrig mere her og vil stærkt fraråde alle andre at handle med dem.

Reply from Bittencph
Meget fin service. Hurtig levering og hurtigt svar på kundehenvendelse/reklamation. Lækkert sortiment
Hurtig forsendelse alt i orden. Absolut ikke noget dårlig at sige kun godt. Fuld hus i stjerner her fra. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg bestilte en termo lunxhbox til børn. Emballagen var meget nusset og varen indeni så også brugt ud, eller har stået udenfor indpakningen længe. Den lyserøde madkasse havde ridser, brune pletter og skader. Jeg er shockeret over at man kan finde på at sende den slags af sted. Har aldrig prøvet lignende.