Bjornekram Reviews 42

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold her laaangt fra dette firma. De sender enslydende mail at varen “er på vej”. Pludselig er den leveret??? Det er flere firmaer med samme vare og den skulle indikere det er fra evt Sverige, men den... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bjørnekram figurerne er æstetiske og specielle. Vi købte figurer til 2 familier - den ene var skåret for løst, så figurerne faldt ud (særlig det lille hjerte forneden). Albert fra Kundeservice bestilt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har d 27.11 bestilt 2 varer hos bjørnekram og endnu ikke modtaget dem. Og så har de trukket pengene få dage senere hvilket ikke er lovligt. Jeg kan se på sporing pakken er sendt fra Kina. Det fr... See more

2.5

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Har (gen)bestilt en bjørnefamilie den…

Har (gen)bestilt en bjørnefamilie den 5.1.26. Den 13.1.26 fik jeg en mail om at min pakke var på vej, og så har jeg elllers ikke hørt mere. Jeg har rykket for min pakke den 28.2.26, men fortsat intet hørt. Har i øvrigt rykket for den igen i dag, så nu er det spændende om jeg hører noget. Vil lige tilføje at jeg købte 2 sæt fra bjørnekram som jeg modtog i december uden nogle problemer, men denne forsendelse er åbenbart “forsvundet”

January 13, 2026

Øv oplevelse

Lugter langt væk af bedrageri. Man bestiller en vare og de trækker pengene og så sker der intet andet.
Har skrevet og rykket flere gange og 1 gang har de gidet at svarer tilbage. Er så frustreret for det er en gave fra mit barnebarn til hendes mor på Valentinsdag. Kommer ALDRIG til at bestille mere herfra.

January 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ved snart ikke om jeg skal grine eller…

Ved snart ikke om jeg skal grine eller græde. Til jul fik jeg en hvor navnene stod forkert.og ikke i den fine æske som vist på hjemmesiden. Jeg fik 50kr så kunne jeg købe en æske ...flink nok men var træt af de navne .så sagde de jeg skulle sende den med de rigtige navne.så ville han sende en anden gratis også fint. Men har modtaget i dag med samme navne som den jeg fik til jul ..og så kommer det fra Kina..kan ikke anbefales
Har dog fået pengene retur siger tak

January 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har først modtaget mine varer den…

Jeg har først modtaget mine varer den 27/12. Trods der blev bestilt den 29/11.
HOLD JER LANGT VÆK

Jeg er SKUFFET!!! Disse her kunne jeg have købt på Temu for LANGT under den halve pris. Yderligere var der kun 1 box med til 2 varer, boxen der fulgte med var beskadiget i bunden.

December 27, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Super fint vare jeg har bestilt

Super fint vare jeg har bestilt, troede faktisk ikke det kom, men det gjorde det og det er rigtig fint.
Hav tålmodighed hvis du handler her
Havde skrevet til dem, men ingen svar, men der er flere dårlige anmeldelser, men tænker osse de har fået deres vare, det tager en måned.

December 25, 2025

Kæmpe fub

Jeg bestilte en med 4 bjørne den 8 dec og har stadig intet hørt og der stod levering inden jul. Jeg har hentede en app der hedder shop hvor man kan spore sine pakker og der stop der den var blevet leveret den 10 dec men har ikke modtaget den. Og på hjemmesiden stod der at den blev levrede inden jul. Nu står jeg her og mangler en julegave 2 dage inden jul og har mistet 350 kr på det. Kæmpe fubfirma.

December 22, 2025

Ingen julegaver

På Black friday reklamerer de med "den bedste JULEgave"... her d. 21 december, en måned efter bestilling er der ikke ankommet nogen pakke til mig. Selvom de har trukket pengene for længe siden. Så utrolig skuffende

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et sæt med 4 bjørne den…

Jeg bestilte et sæt med 4 bjørne den 27. November. De er stadig ikke kommet.
Når firmaet ligger i Sverige, hvorfor kan jeg så se de er i Bangkok?
Uanset hvad, det er under al kritik.
Og det er julegave fra mine børnebørn til deres mor og far:-(
Om de kommer,,,,jeg har min tvivl.
Og det er noget ...
Rigtig synd for mine børnebørn.

Den 28. December,,,stadig ikke modtaget!!!

Hold da op!!
Den 30. December kom mine bjørne.
De er fine,,,,men handler aldrig der mere!!!

Glad

bestilte en bjørnefamilie d 8/12-25 og fandt ud af at man ikke kunne stole på den app man skal hente for at spore sine pakker

Modtog pakken i dag d er 25/12-25 så der lang levering tid men det er det hele værd at vente på🤩

De svarede også inden for kort tid på mail de 2 gange jeg ville spørge ind til min ordre 🙂

Rated 1 out of 5 stars

Virkelige ringe og skuffende. Sørgelig interesse for kunderne.

Jeg bestilte et sæt bjørne som skulle være en sød lille ting, til det nye familieliv. Bestilte det d 30 november og var gjort opmærksom på lang leveringstid. Her til morgen lander pakken ved hovededøren, og jeg tjekker den lige inden den blir pakket pænt ind som julegave. Men da jeg pakker den ud, viser det sig at der er 5 figurer istedet for 3 og navnene er slet ikk dem som jeg har bestilt. Virkelig en skuffende oplevelse, som jeg håber i vil gøre noget ved hurtigst muligt. Og denne gang skal det ikke tage i nærheden af 3 uger før det lander. Sæt i gang.😡😡😡😡😡

Rated 3 out of 5 stars

Endelig

Efter 22 dage kom min forsendelse endelig. Det har været 22 dage med tvivl og en lille smule ondt i maven. Første mavekneb kom, da jeg så ordren blev sendt fra Kina, for ingen steder på bjørnekrams hjemmeside fremgår det at varen bliver fremstillet i Kina, havde jeg vidst det havde jeg ganske simpelt ikke bestilt. Næste og større mavekneb kom, da min ordre ikke længere kunne spores og blot stod som “udleveret til modtager” - Jeg skrev en mail til deres kundeservice og fik heldigvis hurtigt svar med et andet link til at spore min ordre da det åbentbart var et forkert link jeg havde i første omgang. Maveknebene stoppede dog ikke da det ærligt virkede mere og mere som scam og flere dårlige anmeldelser tjekkede ind på trustpilot. I går skete det så endelig, jeg fik besked om at min ordre kunne afhentes i en nærliggende pakkeshop og heldigvis levede de op til de høje forventninger jeg havde sat inden jeg vidste produktet kom fra Kina. De er simpelthen så fine og kom i nogle søde æsker, forsvarligt pakket ind i både bobleplast og spåner. Alle navne er stavet korrekt og brikkerne er nemme at skille ad og samle igen. Det bliver til trods for det, kun til 3 stjerner da det er shady at man ikke informeres om, at varen produceres og sendes fra Kina, pengene er trukket så snart ordren er lagt (hvilket vidst nok er på kant med loven) og at trackingen simpelthen er så piv elendig.

December 19, 2025

Scam .

Scam .. det er kinesisk masse markedsføring, så hvis man lidt for hurtig nogle gange kommer man til at bestille uden at tjekke op 🤦🏽‍♂️😬😆

December 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået mine varer

Jeg har fået mine varer, som lever op til forventningerne. Jeg er meget tilfreds! Der er lidt lang leveringstid, men dette har de gjort opmærksom på.

Jeg kan helt klart anbefale denne webside.

December 18, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Har netop modtaget min pakke

Har netop modtaget min pakke, og det er super flotte og passer perfekt ind i hinanden, så har ingen finger at sætte på produktet.

Bestilte d. 29/11, og var ikke opmærksom på at der var så lang leveringstid, det kunne de godt synliggøre bedre på deres hjemmeside.

At de trækker pengene før varerne er sendt, vil jeg mene er på kanten med lovgivningen, derfor trækker 2 ting ned i min anmeldelse.

December 18, 2025

Take a closer look