BK Cards Reviews 15

4.5

Company details

1. Game Store

Written by the company

BK Cards is gespecialiseerd in het leveren van legitieme Trading Card Games en bijbehorende producten. Snelle levering. Hoge kwaliteit en servicegraad.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader

Aanrader. Zeer snel een track and trace ontvangen en een extra verrassing bij de geleverde producten. Top.

April 14, 2026

Bedankt voor je review! 😊
Fijn dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat de verrassing in de smaak viel. Graag tot een volgende keer!

Betrouwbaar

Ik heb op de beurs producten bij hun gekocht en leuke hits uit gekregen. Om die reden vandaag ook een pre-order geplaatst via de website. In het echt zijn het vriendelijke mensen.

November 1, 2025

Reply from BK Cards

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat je op de beurs al mooie hits hebt gescoord en nu ook een pre-order via onze website hebt geplaatst. Fijn om te horen dat je ons als vriendelijk hebt ervaren: daar doen we het voor. We hopen weer op mooie hits voor je! 🎉

Oog voor detail!

Contact gezocht via marktplaats. Super snel reactie gehad op mijn vraag. Vervolgens een mooie UPC besteld voor een goede prijs. Ik heb bij veel bedrijven een bestelling geplaatst, maar niemand pakt het product zo zorgvuldig in. Daar bovenop kreeg ik ook nog eens extra goodies! 5 sterren meer dan verdient. Zeker een aanrader voor andere!

September 23, 2025

Reply from BK Cards

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! 😊
Heel veel plezier met je nieuwe UPC, en wie weet tot een volgende keer. ⭐⭐⭐⭐⭐

Scherpe prijzen, snelle verzending

Met de eigenaar gechat met marktplaats. Kwam net op 10 cent tekort voor gratis verzending maar dat was geen probleem, heeft dit zelf dus aangepast. Zelfde dag nog opgestuurd en ook nog een tin met 2 packs en wat goodies erbij! Top service dus eigenlijk. Ook nog eens scherpe prijzen eerlijk gezegd.

May 27, 2025

Reply from BK Cards

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we je konden helpen met de verzending. Hopelijk tot een volgende keer – en nogmaals dank voor je bestelling en vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Hier een mystery box besteld heel goed…

Hier een mystery box besteld heel goed van waarde hele leuke producten zeker weer eens doen!

March 25, 2025

Reply from BK Cards

Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je mystery box en dat de producten goed in de smaak vallen. We zien je graag terug!

Rated 5 out of 5 stars

Top service & snelle levering.

Top service & snelle levering.
Aanrader :)

March 12, 2025

Reply from BK Cards

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent met onze service en levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop! :)

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, leuke extra's en goede kwaliteit producten. Zeker een aanrader.

January 17, 2025

Reply from BK Cards

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent met de levering, extra's en kwaliteit. Hopelijk tot snel!

BK cards

Altijd leuke en mooie acties, nette prijzen. Groot assortiment en als je iets niet kunt vinden helpen ze je graag verder. Nette levering en goeie service. Ik bestel hier graag nog een keer. Ga zo door toppers!

Reply from BK Cards

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de service. Ons team doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen in onze webshop. Blijf ons vooral volgen voor meer leuke acties!

Super service

Super service, netjes verpakt, snelle levering en vriendelijke mensen.
Ik ga zeker hier vaker bestellen.

Reply from BK Cards

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, de verpakking en de snelle levering. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Echte toppers.

Echte toppers.
Snel, netjes en behulpzaam

Reply from BK Cards

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze service als snel, netjes en behulpzaam hebt ervaren. Bij BK Cards doen we ons best om al onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat dit bij jou is gelukt.

Rated 5 out of 5 stars

Altijd een super snelle levering en…

Altijd een super snelle levering en altijd super netjes ingepakt.. zoals altijd blijven we terug komen bij jullie.. en wat top dat jullie nu een webshop hebben... jullie zijn toppersss

Reply from BK Cards

Wat een geweldige review, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je altijd tevreden bent met onze snelle levering en nette verpakking. Het is fantastisch om te weten dat je ons blijft kiezen en dat je blij bent met onze nieuwe webshop!

Netjes verpakt netjes geleverd en snel

Netjes verpakt netjes geleverd en snel

October 22, 2024

Reply from BK Cards

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de verpakking en de snelle levering. Uw feedback betekent veel voor ons! Als u nog vragen of opmerkingen heeft, horen we dat graag.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look