Aanrader
Aanrader. Zeer snel een track and trace ontvangen en een extra verrassing bij de geleverde producten. Top.

Reply from BK Cards
BK Cards is gespecialiseerd in het leveren van legitieme Trading Card Games en bijbehorende producten. Snelle levering. Hoge kwaliteit en servicegraad.
Netherlands

Reply from BK Cards
Top bedrijf krijg altijd wat leuks

Reply from BK Cards
Ik heb op de beurs producten bij hun gekocht en leuke hits uit gekregen. Om die reden vandaag ook een pre-order geplaatst via de website. In het echt zijn het vriendelijke mensen.

Reply from BK Cards
Contact gezocht via marktplaats. Super snel reactie gehad op mijn vraag. Vervolgens een mooie UPC besteld voor een goede prijs. Ik heb bij veel bedrijven een bestelling geplaatst, maar niemand pakt het product zo zorgvuldig in. Daar bovenop kreeg ik ook nog eens extra goodies! 5 sterren meer dan verdient. Zeker een aanrader voor andere!

Reply from BK Cards
Met de eigenaar gechat met marktplaats. Kwam net op 10 cent tekort voor gratis verzending maar dat was geen probleem, heeft dit zelf dus aangepast. Zelfde dag nog opgestuurd en ook nog een tin met 2 packs en wat goodies erbij! Top service dus eigenlijk. Ook nog eens scherpe prijzen eerlijk gezegd.

Reply from BK Cards
Hier een mystery box besteld heel goed van waarde hele leuke producten zeker weer eens doen!

Reply from BK Cards
Top service & snelle levering.
Aanrader :)

Reply from BK Cards
Snelle levering, leuke extra's en goede kwaliteit producten. Zeker een aanrader.

Reply from BK Cards
Altijd leuke en mooie acties, nette prijzen. Groot assortiment en als je iets niet kunt vinden helpen ze je graag verder. Nette levering en goeie service. Ik bestel hier graag nog een keer. Ga zo door toppers!

Reply from BK Cards
Super service, netjes verpakt, snelle levering en vriendelijke mensen.
Ik ga zeker hier vaker bestellen.

Reply from BK Cards
Altijd een super snelle levering en altijd super netjes ingepakt.. zoals altijd blijven we terug komen bij jullie.. en wat top dat jullie nu een webshop hebben... jullie zijn toppersss

Reply from BK Cards
Netjes verpakt netjes geleverd en snel

Reply from BK Cards
Learn more about other kinds of reviews.