See what reviewers are saying
Ik heb meerdere marketingopdrachten voor hen uitgevoerd, waarvan de laatste vrijwel kosteloos op hun verzoek. De werkzaamheden zijn gewoon volgens afspraak opgeleverd, maar de factuur is nooit bet... See more
Dit is al mijn derde schilderij dat ik bij Blackarts heb gekocht, en ik blijf steeds weer onder de indruk. Omdat ik dit keer een groot formaat had gekozen, hebben ze het persoonlijk bij mij thuis a... See more
Company details
Contact info
Beesdseweg 3 -A4, 4104AW, Culemborg, Netherlands
- 0684448475
- info@blackarts.nl
- blackarts.nl
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewoon WOW
Gewoon WOW, Ik had een ontwerp van de site wat aangepast naar eigen ontwerp met behulp van AI en het eindresultaat toen ik het ontving was schitterend hoe het er uitziet en een compliment voor hoe het was verpakt zodat het in goede staat aankwam. I was zo enthousiast dat ik gelijk een 2e ontwerp heb gestuurd om deze ook als kunst te laten verenigen op mijn muur in de woonkamer. Ik kijk er naar uit en blijf de site volgen voor zeer waarschijnlijk nog wel meer ontwerpen te laten maken.
Prachtige kwaliteit
Dit is al mijn derde schilderij dat ik bij Blackarts heb gekocht, en ik blijf steeds weer onder de indruk. Omdat ik dit keer een groot formaat had gekozen, hebben ze het persoonlijk bij mij thuis afgeleverd.
De communicatie is altijd vlot en ze reageren supersnel op vragen. Nooit problemen gehad, geen gedoe.
Ik heb ook wel eens een plexiglas schilderij bij een ander bedrijf gekocht, maar eerlijk gezegd komt niets in de buurt van de kwaliteit van Blackarts. De glitterbewerking is prachtig, als het licht er op valt is het gewoon adembenemend mooi.
Jullie hebben er weer een blije klant bij en waarschijnlijk komt er nog een 4e schilderij aan!
Let op: communicatie stopt bij problemen
Ik heb meerdere marketingopdrachten voor hen uitgevoerd, waarvan de laatste vrijwel kosteloos op hun verzoek. De werkzaamheden zijn gewoon volgens afspraak opgeleverd, maar de factuur is nooit betaald.
Daarnaast wordt er niet meer gereageerd op mails en worden belafspraken niet nagekomen.
Voor mij een reden om hier niet meer mee samen te werken. Persoonlijk zou ik ook als consument goed nadenken voordat je hier iets bestelt, gezien de communicatie volledig stopt zodra er een probleem ontstaat.
Heel tevreden over mijn bestelling bij…
Heel tevreden over mijn bestelling bij BlackArts! De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen heel soepel ging. Het plexiglas schilderij werd snel verzonden en was zorgvuldig en stevig verpakt. De kwaliteit is top en het resultaat is prachtig. Zeker een aanrader!
We hadden een mooi huis
We hadden een mooi huis, maar het voelde nooit echt bijzonder. Dit schilderij heeft alles veranderd. Het geeft eindelijk die luxe uitstraling die we misten. Super snel bezorgd en goed verpakt.
Wat een top bedrijf ,zeer behulpzaam en…
Wat een top bedrijf ,zeer behulpzaam en denken mee . De schilderijen zijn super mooi 🤩 geworden.
Geweldig!!
Wat een leuke ervaring om bij Blackarts iets te kopen. We zijn hartstikke blij met het advies en de prachtige plaat aan de muur. Contact verliep super prettig en de verpakking en levering was super goed geregeld.
Kortom: AANRADER!
Super snelle levering
Super snelle levering. Erg vriendelijk te woord gestaan omdat ik dacht dat er iets verkeerds was gegaan. Kregen nog een mooi cadeau erbij. We zijn echt super blij en het staat super mooi aan de muur.
Goed overlegt met de verkoper
Goed overlegt met de verkoper. Mooie prijs van gemaakt. Verstuurt met tracking. Met 3 dagen in huis binnen Nederland. Ik zou deze webshop aanbevelen. TOP
Fijn bedrijf meedenkend wat ik vooral…
Fijn bedrijf meedenkend wat ik vooral erg fijn vond
Netjes bezorgd en mooi kado erbij gekregen
Gewoon goed voor elkaar
Persoonlijk afgeleverd
Persoonlijk afgeleverd op afspraak! Geweldig op tijd en met een heel leuk cadeau er bij maakte deze levering een leuke ervaring die we zeker nog eens gaan herhalen!
Dankjewel Mike
Fan-tas-tisch service
Fan-tas-tisch service! Van begin tot eind! Wordt meegedacht over de levering. Omdat ik alleen in de avonduren kon werd het speciaal door het bedrijf zelf bezorgd op de afgesproken tijd. Love it 🙌🏼🎉
Erg blij mee 😃
Aardige deskundige man
Aardige deskundige man, goeie service en perfect eindresultaat. Schilderij is prachtig.
Super mooie foto s ingelijst echt toppy
Super mooie platen met eigen foto s gemaakt ik had van jullie al 2 mooie schilderijen groot hangen super mooi. En nu de 13 schilderijen hebben jullie ook toppy gemaakt en geleverd . Ik kom zo als beloofd zeker nog wat grote halen en kleintjes ook zeker voor mijn trapgat te vullen met super mooie herinneringen. Echt super bedankt ben er super trots op wat je gemaakt heb en tot de volgende reeks. Mvg joop

Toppers zijn het
Vriendelijk mensen
Ik heb meerdere lijsten bij Blackarts gehaald.
Echt prachtige lijsten.
Het zijn echt kunstwerken aan mijn muren .
Het is een echte aanrader voor iemand die iets prachtigs aan de muur wil hebben.
Of het is ook een heel mooi kado om aan iemand te geven

Vriendelijk mensen
Vriendelijk mensen, netjes opgestuurd en verpakt 1 dag later al binnen. Schilderij is echt prachtig 🥰

Hele nette aardige verkoper
Hele nette aardige verkoper, ik had zelf een verkeerde bestelling geplaatst, maar dit is door de verkoper heel snel en netjes afgehandeld.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.