Blæksprutten Reviews

2. Commercial Cleaning Service
  3. Home Help Service Agency
  4. Aged Care

Written by the company

Blæksprutten er en af Nordjyllands ældste leverandører af pleje, omsorg og praktisk hjælp. Vi bygger på hjertevarme, arbejdsglæde og et oprigtigt ønske om at gøre en forskel.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Ingen opfølgning fra hovednummeret

Mange dygtige og hjælpsomme medarbejdere, men når der bliver stillet spørgsmål, er der ingen opfølgning fra hovedkontorets side. Enten håber kontoret, at det bare løser sig, eller tænker ikke, at medarbejderne kan lave fejl - eller måske har de ikke respekt for, at vi er nogen kunder, der kun ringer, når der et gentagent problem, der skal tages hånd om, og ikke bare fordi vi sidder og er ensomme stakler. Jeg er meget skræmt over, at jeg kan ringe flere gange med spørgsmål, hvor der bliver lyttet, måske noteret noget i systemet, men jeg oplever flere gange, at der ikke er nogen opfølgning tilbage til kunden eller svar på spørgsmålet.

December 23, 2025

Uacceptabelt

Uacceptabelt! Hjemmeplejen kører hasarderet og var tæt på at ramme mig i et fodgængerfelt. Sikkerhed bør være førsteprioritet!!

December 2, 2024

Den positive opblomstring

Blækspruttens søde medarbejdere er kommet hos min far i snart 2 måneder.
Det har været et rigtig positivt forløb og det går kun fremad. Som pårørende mærker vi livsmodet og humøret vender stille og roligt tilbage hos vores far. Det er deres positive tilgang og nærvær, der ikke kan fåes på recept, som er en " vitaminpille" af livskvalitet. Stor anerkendelse til alle medarbejdere. Kan give min varmeste anbefalinger.

July 25, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Regøring

Jeg syntes at det er skønt når det er den samme person som kommer. Syntes at de er mere grundige. Har oplevet at det er forskellige som kommer, og at de ikke er særlige omhyggelige med rengøringen. De kan være meget hurtige og har slet ikke tid til at udføre deres arbejde.

December 7, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Blækspruttens hjemmepleje kan på ingen…

Blækspruttens hjemmepleje kan på ingen måder anbefales til borger som ikke er selvhjulpet. Det kræver mange og helst daglige besøg, hjælp og tilsyn fra familie og pårørende hvis der skal være værdig hjælp.
Den ene stjerne der går ene og alene til det faste personale som desværre ikke kan dække mange besøg og resten af (mange) ufaglige vikarer uden basal viden og ikke til megen hjælp.
For alles vedkommende er det godt der ikke vedjæhæftes billeder.
Der er noget helt galt i ledelsen..

August 10, 2022
Blæksprutten logo

Reply from Blæksprutten

Kære Anne-Sofie
Mange tak for din tilbagemelding, vi er glade for at få feedback, så vi får mulighed for at løse udfordringen.

Vi er rigtig ked af, at du/I har haft en dårlig oplevelse og håber I vil vende tilbage telefonisk på 7026 7272, så vi kan fortsætte dialogen og få tilpasset hjemmehjælpen.

Venlig hilsen Ulla

Hold jer LANGT VÆK fra dette firma

Hold jer LANGT VÆK fra dette firma. Magen til fusker firma skal man lede efter……! Kontraktbrud, dårlig rengøring trods flere henvendelser, dårlige undskyldninger fra kontoret. Kan kun sige, HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.

July 13, 2022
Blæksprutten logo

Reply from Blæksprutten

Hej Jesper

Vi vil meget gerne have mulighed for at rette op på din klage. Du er velkommen til at kigge forbi kontoret her i Hjørring, så vi kan finde ud af hvor misforståelsen er opstået. Du skal selvfølgelig have en form for kompensation, hvis der virkelig er sket en fejl.

Venlig hilsen Ulla

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel mod brug af plejefirmaet…

Advarsel mod brug af plejefirmaet Blæksprutten, der absolut ikke kan anbefales. Med visitatorens mellemkomst blev det lavet at de først skulle komme når, der var lavet stort og behov for hjælp i den forbindelse opstod. Nu vil de komme ved 22 tiden og så skal man altså på kommando kunne lave stort, men hvem kan det ?
Jeg kender ikke nogen. Men de ville komme ved 22 tiden og kan man ikke der, ja så skulle man ikke regne med at så ville nattevagten nok komme, hvis de havde tid, men det kunne nemt komme til at trække til hen ved 2 tiden om natten. Det kan man desme da ikke byde ældre mennesker.
Fy for den da ikke. Så igen plejefirmaet Blæksprutten kan under INGEN omstændigheder anbefales

December 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Havde verdens bedste rengøringshjælp…

Havde verdens bedste rengøringshjælp fra Vibeke MEN BLÆKSPRUPPEN / kontoret er bare under al kritik 😡 augant, nedladende og uden serviceegenskaber 🤢 specielt AM fra Svenstrup er uden for kategori 😡 har rengørring hver 2 fredag og dette er 3. Gang i træk de flytter min tid uden at aftale dette med mig eller i det mindste informerer mig herom !!

August 20, 2021

Jeg kan IKKE anbefale Blæksprutten

Jeg kan IKKE anbefale Blæksprutten. Den ene stjerne er kun fordi man skal give 1.
Jeg er for 1 1/2 uge siden blevet visiteret til praktisk hjælp. Og valgte et privat firma ( Blæksprutten ) da man kan købe sig til ekstra hjælp.
D 18 dec har jeg stadigvæk ikke hørt fra dem og vælger at kontakte dem.
Søde personer at snakke med men INTET styr på hvor man høre til og hvilken afd ud af 4 !!!
Kl 8.45 blev jeg lovede at de vil ringe tilbage indenfor en 1/2 time. Jeg har intet hørt og vælger at skrive det på deres fb side. Det tog under 1 time så kunne de svare der.!!!! Altså kan de godt finde ud af det når det er offentligt.
Jeg får så ikke gjort rent inden jul takket være det firma. Plus jeg skal bruge min sparsomme energi på at noget, der burde være så simpel.
Man behandler ikke folk på den måde !!!!

December 19, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Jeg kan desværre kun være enig med…

Jeg kan desværre kun være enig med Sarah. Søde piger men elendig ledelse. Sidder med deres Ipad og putter os brugere ind i de tomme kasser, der måtte være uden hensyntagen til borgernes ønsker. Det kunne være rart hvis vi fik den samme medarbejder i de dage han/hun har vagten - bare engang imellem.

March 7, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har forsøgt at bestille en…

Jeg har forsøgt at bestille en hovederengøring til min far.
Som kun har en halv time rengøring
Hver 3. Md.
Jeg har talt med en venlig dame og aftalt hvad der skulle gøres.
Da jeg kom med julemaden kunne jeg konstaterer at der ikke var gjort det som var aftalt. Jeg ringer efter jul og taler igen med den venlige dame, som beklager og vil sende en ny dame ud får at rette op på det.
Jeg kommer op for ar ønske mon far godt nytår og kan konstaterer at der stadig ikke er lavet det som er aftalt .
Nu opgiver jeg og må selv igang
Spændt på at modtage fakturaen
Øv øv øv

December 31, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Har mange dårlige oplevelser med dette…

Har mange dårlige oplevelser med dette firma - senest i dag, hvor jeg planmæssigt skulle ha' haft rengøringshjælp.
Venter hele dagen, men ingen kommer - ringer til firmaet, og så er jeg sat på til i morgen???? Plejer ALTID at få hjælp om onsdagen - og de har ikke engang gidet ringe og give mig besked?
Endvidere fik jeg i sin tid lovning på, at jeg ville få den samme person hver gang - det er så mere undtagelsen end reglen!
Ikke noget at byde NOGEN den behandling, så kan IKKE anbefale firmaet :-(!

January 9, 2019

Super søde piger, MEN!!

Super søde piger, men måden forretningen bliver drevet på er under al kritik. Kommer når "det lige passer", det kan være kl. 07 og det kan være kl. 10. Sommetider kommer de slet ikke.
Kontoret er slet ikke til at få kontakt til pr. telefon....Stakkels gamle mennesker, der får "hjælp" fra dem.

December 30, 2018

Anbefaling af pleje- og rengørings-firma Blæksprutten ved Vibeke Haaning

Her kopi af mine ord / mit tak fremsendt til Vibeke Haaning / Blæksprutten 20.7. d.å. .. (Jeg værdsætter Blæksprutten meget meget højt):

Vibeke Haaning / Blæksprutten .. tusind tak for din kærlige gestus;
du / I / Blæksprutten har hjulpet mig lige fra start;
jeg har bare tusind tak at sige .. igen og igen.
Tusind tak .. ord virker så lille .. i sammenligning med hjælpen du / I / Blæksprutten har givet / giver mig;
ingen gør det, som det du / Blæksprutten har gjort for mig;
tusind tak er ikke nok til dig Vibeke Haaning / Blæksprutten / jer .. for din / Blæksprutten’s / jeres hjertevarme.
Jeg var i tvivl om, hvordan jeg i ord udtrykker et dybfølt tusind tak, men din / Blæksprutten’s gestus er så stor, at jeg ønsker at skrive et tusind tusind tak;
jeg vil takke dig Vibeke Haaning / Blæksprutten / jer for denne vidunderlige nye start;
du / Blæksprutten / I har hjulpet mig på alle måder .. så jeg siger tusind tusind tak.
Tusind tak for at vise mig dagens lys; tusind tak for at hjælpe mig til et værdigere liv;
Vibeke Haaning .. du / Blæksprutten / I er som en frelser i mit liv;
du / Blæksprutten / I har hjulpet mig så meget gennem min stræben på et værdigere liv; TUSIND TUSIND TAK .. dybfølt tak fra mit hjerte .. på grund af dig Vibeke Haaning / Blæksprutten / jer får jeg nu en ny og værdigere start i livet;
Kh og TUSIND TUSIND TAK fra Rafieel Kann.

September 10, 2018

Fantastisk service!

I forbindelse med min mors sidste tid, som hun ønskede at have hjemme, blev der tilbudt forskellige muligheder for pleje og min far valgte Blæksprutten til opgaven.

Valget faldt her uden kendskab til øvrige aktørers serviceniveau, da han havde hørt godt om virksomheden.

Vi kan kun sige, at vi har meget tilfredse!

Der blev leveret kærlig og omsorgsfuld pleje, ligesom samspillet med hjemmesygeplejerskerne og det palliative team fungerede rigtig godt.

Den bedste anbefaling herfra!

July 31, 2017

Fantastisk Service

Jeg havde før "Din Hjemmepleje" i Hjørring, men er nu skiftet til "Blæksprutten" og der er himmel og hav til forskel på den service man får, selv om begge firmaer burde levere den samme service.

Din Hjemmepleje er ude af døren før de når at komme ind af den, og skuffer og skabe står åbne og bordet sejler i vand, og man får ikke den service man er visiteret til.

Den oplevelse har jeg ikke haft hos Blæksprutten

Derfor vil jeg glad anbefale Blæksprutten til alle borger i Hjørring.

December 2, 2015

Take a closer look