Anbefalelsesværdig
Jeg har haft Blixenholm til reperation af bl.a. false inden inddækning omkring garageporte og ligeledes reperation af fuger hist her. Super godt arbejde og er ved at book ham til et job mere.
No history of asking for reviews
Vi havde Blixenholm til at pudse vægge op med kalkmørtel på 1. sal og det ser godt ud.
Derudover har vi haft dem til at lave et større hul i en bærende væg til en dør, hvorefter deres samarbejdspartner Claus Olsen, tømrer, satte en dobbelt fransk dør i.
Det ser UTROLIG godt ud!
I forbindelse med at de lavede hullet, ordnede de også soklen på huset. Der ville jeg gerne have haft, at de lige havde kigget en ekstra gang, for der er stadig et par steder, hvor det trænger til at blive pudset op. Men det i det store billede er det så lidt, at det ikke skal trække ned.
De tænker sig om inden de gør noget og resultatet er også derefter.
Thomas besøgte os først til et rådgivningsmøde om hvad vi kunne gøre for vores gamle hus. Thomas havde god tid og rådgav os grundigt og venligt.
Derefter havde vi besøg af Martin som lavede selve reparationerne på huset. Martin var alt man kunne ønske sig af en håndværker. Punktlig. Effektiv. Dygtig. Sød og rar.
Han nående meget mere på de to dage vi havde råd til at hyre ham end vi havde turde forestille os. Og alt arbejde han har lavet står snore lige.
Vi kan kun anbefale Thomas og Martin og Blixenholm hvis du er på udkig efter dygtige, ordentlige og søde folk
Fantastisk reparationsarbejde i vores hus fra 1910. Væggene i vores stue blev pudset op og puds omkring vinduer udvendig. De traditionelle materialer blev brugt i husets ånd og det ser rigtig godt ud. Og nogle dejligt behagelige folk på opgaven. Thomas tog sig tid til også at komme med gode råd og vejledning. Blixenholm kan bestemt anbefales
Da vi skulle have sænket døråbningen med en overligger, for at den passede til en ny hoveddør i vores hus fra 1850’erne, valgte vi Blixenholm p.g.a. deres gode ry. Trods allerede høje forventninger blev vi meget positivt overraskede over det flotte arbejde.
Næste gang vi skal have lavet murerarbejde, ringer vi helt sikkert til Blixenholm igen!
Super stykke arbejde med opmuring og pudsning på vores bindingsværksgård.
Kvalitet og passion for det klassiske håndværk i højsædet.
Vi havde fornøjelsen af, at have Thomas ude og lave murerarbejde og pudsearbejde på vores hus i Kerteminde. Det er altid dejligt, når man kan mærke, at en håndværker går op i kvalitet - og det gør Thomas. En klar anbefaling herfra.
Et niveau udover, hvad du forventer, Thomas er både enormt dygtig og brænder for sit fag, og han er samtidig enormt opmærksom på, hvad der er vigtigt for dig som kunde på en stille og rolig måde.
Thomas er alt andet en de fordomme der florerer om håndværkere.
Han lever og ånder for murerfaget og har taget sig rigtig godt af vores bindingsværkshus - og har brugt alle de rigtige materialer i husets ånd.
Derudover har han været en legeonkel for vores datter, hvilket også har været en sjov ekstra bonus:-)
Thomas leverer et solidt stykke arbejde. Han er til at regne med, empatisk og troværdig. Der er ingen tvlv om at han er enorm dygtig til det han laver og sætter en dyd i at levere høj kvalitet. Som ejere af et bindingsværkshus, der kræver meget vedligehold af god kvalitet er jeg utrolig glad for at have faste løbende aftaler med Thomas om hans hjælp. Det er også en stor hjælp at Thomas giver råd og tips til hvad man selv kan gøre og være opmærksom på.
Thomas kommer til aftalt tid og udfører et godt og veludført arbejde.
Jeg kan varmt anbefale ham som murer og rådgiver
Pia Grevelund
Vanløse
Som en efterhånden garvet "gør det selv" bygger på flere huse, ville jeg gerne selv gå i gang med, at få mit hus fuget om. Da jeg ville være sikker på, at det blev gjort rigtigt, kontaktede jeg Thomas fra Blixenholm murerfirma, som jeg havde fået anbefalet af nogle venner.
Han kom og gav den rette vejledning i, hvordan der skulle kradses ud, fuges og afsyres.
Kalkmørtel blev købt ved Thomas og den blev leveret til døren.
Thomas er en roligmand med stor empati, som gav sig tid til at lytte og svare på alle de spørgsmål, der opstod undervejs. Derudover skiftede han et par sten uden at der afterfølgende kom en ekstra regning herpå.
Han har hele vejen holdt ord, leveret til tiden og været yderst fair med prisen.
Derfor 5 stjerner herfra.
Mvh
Pernille Dyrhøj
Pilevej 29
5800 Nyborg
Thomas Work har renoveret mine kældervægge med meget tilfreds resultat. Han er yderst kompetent, passioneret i sit arbejde og har en stor materialeviden. Thomas arbejder effektivt, kommer med råd og vejledning og er en god sparringspartner til renoveringsarbejde. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger og vil uden tvivl brug Bixenholm til fremtidige murerarbejde i huset.
Thomas fra Blixenholm er en ildsjæl med stor viden om traditionelle byggematerialer. Hvis Thomas ikke allerede kender til produkter/egenskaber som man spørger ind til, så undersøger han det, og vender tilbage.
Derudover er Thomas aktiv muremester og har en masse god håndværkserfaring, som en lægmand som mig, med interesse for de rigtige materialer og udførelse, har nydt godt af.
Jeg har benyttet mig at firmaet og har stærkt planer om at gøre det igen.
De bedste anbefalinger til firmaet herfra.
Blixenholm (Thomas Work) er en erfaren herre med stor viden og kærlighed til gamle huse og deres sjæl, som fuldstændig gennemsyrer hans rådgivning. Jeg har mødt en del dygtige håndværkere, men ikke en som Thomas, der har så meget respekt for materialer og historien i gamle huse.
Efter Thomas' rådgivning så jeg pludselig spillet i det gamle glas i mine vinduer, og kunne slet ikke få mig selv til at skifte dem ud. Derfor renoverer jeg dem nu :-)
Thomas leverer materialer til renovering, som er i tråd med husets egne materialer og som holder. Han er en utrolig rar mand, hjælpsom og samvittighedsfuld, og har nu en fast plads i mit adressekartotek. Dejligt trygt at vide at den bedste rådgivning er lige ved hånden.
Thomas får mine varmeste anbefalinger!