Blomkrukan Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Mycket märkligt beteende hon la ner min…

Mycket märkligt beteende hon la ner min första besättning bara sådär… sen la jag en till betalade + 100 för att hon la ner beställningen sen ringde jag då svara människan att hon inte hade tid nu är även den beställningen avbokad från hennes sida undrar hur hon bedriver sitt företag. Bluff tycker jag det luktar.😡

June 25, 2026

Jätte dåligt, hon luras.

Gjorde en beställning och trodde att jag kunde betala med kreditkort. Kvinnan spelade dum och skickade flera mail med bankgiro nummer, låtsades att hon inte förstod. Efter några mailandet fram och tillbaka, avbokade hon äntligen och tog 100kr i avgift.

Jag avbokade så fort jag fick min bekräftelse men som sagt hon luras. Köp inte av henne.

September 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Inte igen, kan inte rekommenderas tyvärr

Hej! Även jag har dålig erfarenhet av detta företag. Först lååång leveranstid, dyr frakt och sedan mottog jag en vek rotad stickling som inte återhämtade sig. Vid kontakt så var återkopplingen knapp och inte tillmötesgående. Jag fick ingen ny stickling.

May 6, 2025

Debiterar 60kr för påminnelse avgift

Debiterar 60kr för påminnelse avgift. 2 dagar på sig att betala i förskott. Det är väll bara att makulera ordern om beställaren inte betalar. Bluff företag. Ska bli intressant och se om mina svampar kommer. Köp inget här. VARNING!!!!!!

May 11, 2025

Köp inte här

Köp inte här. Oseriöst ställe. Ej fullständig slutsumma på fakturan. Saknades frakt. Istället får man påminnelse på frakten. Hon vill inte ha med kunderna att göra, och vill bara tjäna pengar. Fick nästan ta fram förstorningsglas för att se det jag hade beställt för nästan 600 kr. En växt var dessutom trasig. Den var hela 5 cm för 350 kr. Den här kvinnan är en riktig ockrare. Köp inte här. Hon påstår att telnr man swichar till är ett privat telnr och hänvisar till hemsidan. HANDLA INTE DÄR. Hon förtjänar inga kunder.

March 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jag har bara gott att säga om detta…

Jag har bara gott att säga om detta företag. Jag har beställt pelargonsticklingar två gånger, sammanlagt 11 sticklingar, och den första omgången står i full blom sen flera veckor tillbaka och nu väntar jag spänt på omgång två! Kommer garanterat beställa härifrån igen!

August 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Beställde en vildpelargon fick en annan.

Beställde en vildpelargon
Pelargonium australe fick en helt annan pelargon som har en talldoft och är grön i stället för röd. Det tog ett tag tills stickingen växt till sig, när jag kontaktar för att berätta att det blivit fel har hon bytt system i butiken kan jag ej få fram min order då den låg på det gamla systemet. Lägger fram bevis med swishsumma och lappar på pelargonens namn med hennes egen handstil på men får ändå ingen kompensation eller förklaring till varför jag inte fått pelargonen som jag ville köpa från början.

November 25, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Varning för Blomkrukan, Husum!

Varning! Köp inga växter från Blomkrukan, Husum! Omöjligt att komma i kontakt via mejl, telefon. Lade en order 21 maj som jag avbokade dagen efter 22 maj. Inget svar. Härom dagen kom påminnelse på ordern med straffavgift 60 kr. Mejlade 2 ggr till utan svar. Idag ny påminnelse varpå jag sms:ade tel numret på kontaktsidan. Nu svar äntligen: "Okay... Ni vill avboka. Betala summa 150 kr så plockar vi bort era växter/växt
Swish 0705947828
Ingen ångerrätt på levande växter
Betala direkt så vi slipper påminna"
Det hjälper inte att jag påpekat att de knappast plockat min växt över natten mellan 21-22 maj.
Jag har nu betalat trots att det svider! Aldrig mer Blomkrukan!!!

May 31, 2022

Kostsamt sticklingsköp!

Jag vill varna för att köpa sticklingar från Blomkrukan.com ett nätbaserat företag som drivs av Jeanette Lehrstrand i Husum. Jag beställde 4 sticklingar som tillsammans med frakten (66 kr) gick på 346 kr som swishades i förväg (ett krav). Hon använder Postnords varubrev för sina försändelser. I mitt fall försvann paketet i hanteringen och dök upp först 14 dar efter aviserad ankomst. Då var alla sticklingar intorkade! Det märkliga är att jag som kund fick stå för hela kostnaden utan att få vare sig sticklingar eller ersättning från företaget. Postnord ersätter inte innehållet i paket som skickas som varubrev. Det känner Jeanette till men hon skickar inga nya sticklingar. Läs igenom hennes villkor på hemsidan hon frånsäger sig i princip allt ansvar!
Amelie

May 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kvalitet på produkter samt kundservice är ett skämt

Köpte 30 fröer från företaget i januari. Såddes efter konstens alla regler i korrekt jord med bra solläge. Av dessa fröer kom det upp en planta. Kvaliteten på fröerna är således ett skämt. När jag kontaktade företaget vill de ha beskrivet hur jag sått, väderstreck på fönster, jordkvalitet etc. Besvarar företaget på detta så blir deras respons att de inte kan hitta min order. I hela konversationen med dom finns deras orderbekräftelse bifogad, skickar även en skärmdump på den.

Köp inte av dessa är mitt råd till potentiella kunder!!

May 10, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look