Jeg vil ikke anbefale Blonde Performance / Blonde Inc. til nogen,
Jeg har været meget skuffet over min oplevelse med Blonde Performance / Blonde Inc. i forhold til deres tjenester inden for fotoshoot og online marketing. Tidligere udgjorde Blonde Performance et team af medarbejdere, der virkelig forstod vores forretning og leverede fremragende resultater. Desværre er det siden gået i den forkerte retning på grund af mangel på ressourcer til at løfte opgaven.
Som kunde forventer man ærlighed og åbenhed i samarbejdet, men vi har oplevet, at deres medarbejdere har mistet deres evne til at kommunikere effektivt og ærligt i de seneste måneder. En særlig hændelse, der markerede vores frustration, var da deres annoncekonto blev hacket, og vores annoncekampagner var nede i hele 4 dage. I stedet for at tage ansvar og arbejde på at løse problemet, forsøgte de at lægge skylden på os, og vi blev fejlagtigt gjort ansvarlige for hackerangrebet. De undlod at kompensere os eller tilbyde os mulighed for at afslutte vores aftale, hvilket viser en total mangel på forståelse og professionalisme.
Jeg vil ikke anbefale Blonde Performance / Blonde Inc. til nogen, da vores oplevelse med dem har været yderst skuffende. Det tidligere kompetente team er åbenlyst ikke længere en del af virksomheden, og deres manglende evne til at imødekomme vores behov og levere resultater har ført til stor frustration og spild af tid.