1.8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.8

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Wat een SLECHT bedrijf zeg...

Wat een SLECHT bedrijf zeg...
Nog zacht uitgedrukt?????
BEN WOEST???
Ik heb een bestelling in januari gedaan van €130,-.
Nooit of te nimmer gekregen.
Op de track and tracé staat dat hij geleverd is midden in de nacht???
Als je een mail naar ze stuurt dan zeggen ze:Goedenavond,
de goederen zijn aan u geleverd volgens de tracking van de zending. Daarom kan ik u helaas niet helpen. Neem contact op met het transportbedrijf. Dank u wel.
Met vriendelijke groet
ondersteuningsteam

Deze reageerd gewoon niet???
Vraag je aan bleu deals of zij een telefoonnummer kunnen geven.
Zeggen ze zoek het maar uit.
Inplaats van een oplossing te zoeken wordt je gewoon afgepoeierd.

DUS BESTEL NOOIT OF TE NIMMER BIJ BLEU DEALS !!!
WEES GEWAARSCHUWD!!!!
JE KRIJGT JE SPULLEN NOOIT GELEVERD???
ZE ZIJN ALLEEN OP JE GELD UIT???

June 16, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben zeer ontevreden over de…

Ik ben zeer ontevreden over de dienstverlening van dit bedrijf. Onlangs heb ik hier de “Gongcloudy“ Veerjas besteld, echter heb ik de verkeerde maat jas ontvangen (maat M besteld, maat L ontvangen). Ik vind de veerjas slecht van kwaliteit (lees: komt niet overeen met de foto en zit geen vering in) en nu ik ook een verkeerde maat heb wil ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht.

Als reactie heb ik ontvangen dat de retourkosten voor rekening van de koper zijn en dat ze verder niks voor me kunnen betekenen. Ik ben hier niet mee eens aangezien zij de afspraak niet zijn nagekomen door een verkeerd artikel te leveren.

Mijn advies is om niks te bestellen via deze site!

June 1, 2020

Waardeloos

Waardeloos! Ik heb begin januari iets besteld maar nog steeds niets ontvangen. Hier absoluut niets bestellen! Een ster is eigenlijk nog te veel!

April 29, 2020

Oplichters

Oplichters, pakket zou volgens tracking code geleverd zijn, maar ik heb niets ontvangen. Lossen het probleem niet op en geven geen terug betaling. Zou zelf contakt moeten opnemen met de leverancier en verzendingsdienst in China, maar geven geen info. Nooit zal ik er nog iets bestellen.

April 26, 2020

Oplichters
Duurt ruim 6 weken voordat je het binnen krijgt. Kwaliteit is om te huilen.
Kledingstuk komt totaal niet overeen met afbeelding in de webshop.
Kleding lijkt afkomstig van aliexpress

March 26, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Zeer zeer slecht koop hier aub niks

Zeer zeer slecht koop hier aub niks! Echte oplichters. Een levertijd tot 16 weken en nog steeds niks ontvangen ik zou mijn geld terug krijgen maar dat willen ze niet doen in plaats daarvan willen ze opnieuw een levering verzenden waar ik inmiddels echt niet meer op zit te wachten. Steeds heen en weer contact via de mail maar je komt geen steek verder echt een belachelijke verkoper.

March 12, 2020
Rated 1 out of 5 stars

te lange levertijd, verkeerde kleur en maat

Op 04 januari hier voor mijn vrouw een trui besteld. Na het afronden van de bestelling kwam ik erachter dat ze hier in Nederland geen magazijn hebben en dat het product rechtstreeks van het land van herkomst wordt verzonden. Vandaag op 5 februari het product binnen gekregen. De kleur wijkt erg af van de foto in de shop en de maat klopt ook niet.

Voor mij geen bestellingen meer bij deze shop

February 5, 2020

oplichters

oplichters! niets kopen. Idem als voorgaande berichten. Kleine kindertrui toegestuurd gekregen en hoge kosten voor eigen rekening als je wil terug sturen.

January 22, 2020

Niet tevreden

Niet tevreden. Had 2 truien gekocht. Er stond: normale maatvoering. Bleek véél te kort en léék niet eens op de foto. Goedkope troep. Ik "mag" ze terugsturen naar een adres in China; dat kost me veel geld met track en trace. Vervolgens moet je op de site iets invullen. Als ik op die link klik krijg ik onbeveiligde site en de mededeling dat cybercriminelen proberen mijn gegevens te stelen. Ik durf het dus niet terug te sturen. Kortom.... wees gewaarschuwd: koop hier niks!!!!

January 2, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Klopt niets van dit bedrijf

Klopt niets van dit bedrijf. Had de bestelling gecanceld. Kreeg op 20-12 bericht dat het geld terug was gestort via ideal. Niets ontvangen. Gemaild waar het geld bleef. Kreeg antwoord dat er vertraging was ivm vakantie???? Ideal betaling en vakantie??? Kreeg op 30-12 toch de truien. Veel te klein, had L besteld en kreeg XS. Opeens werd het geld teruggestort. Je wordt vervolgens verplicht om naar een link te gaan die onbetrouwbaar is en verplicht een track en trace te nemen twv 25 euro voor het retourneren. Door je dit te verplichten hopen ze dat je alsnog betaald. Alle negatieve reviews worden wegge filtert. Oplichtingspraktijken dus. NIETS KOPEN!!!

Versturen mails onder naam BIGBLUEDAWA

December 31, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Niet bestellen op deze site!

Niet bestellen op deze site!! Trui bestelt maat S en is een waardeloze kindertrui. Een mail gestuurd en wel antwoord gekregen dat de retour ten koste is van de koper naar China 😡

December 29, 2019

Waardeloos!

Bestel hier geen kledinf!
Gister een trui maat s binnen gekregen.
Op de website staat een foto waarbij je ziet dat dit een oversized trui is.
Toen ik trui paste leek het wel een kinder trui!
Mouwen kwamen niet tot mn polsen en mn navel was bijna zichtbaar.
Pakje lwam ook uit china??
Materiaal leek wel stro.
Bij mailen kreeg ik als antwoord om t produxt terug te sturen naar China, waarbij de kosten daarvan voor de koper zijn.
Waardeloos!

December 24, 2019