• Bouet Møllevej 15, 9400, Nørresundby, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.0

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Nyt genveksanlæg...

Vi har fået installeret et genveksanlæg af Bo-vent som vi er meget glad for.
Lige fra tilbudsfasen og frem til at anlægget blev monteret har vi kun oplevet et højt service niveau fra Bo-vent.
En speciel stor tak til Trine fra Bo-vent som har været en stor hjælp i hele forløbet.

Jacob

October 4, 2021
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Fin dialog og flot resultat

Fik efter en dialog frem og tilbage med Rudolf fundet den rigtige løsning. Den monterede Peter henover en uges tid i vores 400kvm kontor - Peter er åbenbart halvt vvs'er, halvt elektriker og halvt tømrer.

Vi er rigtig glade for løsningen, monteringen og selve den opnåede køling.

August 7, 2020

Bo-vent gør det rigtigt 1. gang

Ønskede et ventilationsanlæg for at få et bedre indeklima og for at afhjælpe fruens høfeber.
Skrev til 3 forskellige firma og bad om et tilbud.
Bo-vent vendte først tilbage. Havde fundet vores hus på google Maps - forberedt sig med de oplysninger de kunne finde, havde fundet 2 passende anlæg, og tilbød en skarp pris.

Efter vi havde drøftet vores behov foreslog de et andet anlæg, og det sagde vi ja tak til.

Der var ikke en finger at sætte på salgsprocessen.

Installationen er gået mindst lige så smertefri.
Montørerne har været effektive, ordentlige, har knoklet på, haft sans for detaljerne og laver alt 100 % i orden.
Vi er virkelig blevet forkælede hele vejen igennem. Det har været så trygt og så godt.

Jeg kan indtil videre 100 % anbefale Bo-vent!

Hvad angår de 2 andre selskaber, så meldte det ene selskab lige tilbage at de havde travlt, men nok snart skulle vende tilbage og det 3. har jeg aldrig hørt fra.

Er SÅ glad for vi stolede på Bo-vent og valgte dem

July 3, 2020

Installation af varmegenvindings anlæg

Bo-vent stod for installation af et Nilan varmegenvindings anlæg i min private bolig.

Jeg havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet.

Installationen er udført til kæmpe UG, godt håndværk til tiden og aftalt pris.

Men også total oplevelsen var i orden. Fra de flinke folk på kontoret, til Jan der kom ud og lagde en slagplan, til de professionelle montører som arbejdede effektivt (og rydede pænt op efter sig).

Alle var de i godt humør, behagelige, kvikke på mail og telefon, gode til at forklare, og med sans for detaljer.

Min absolut bedste håndværker oplevelse nogen sinde.

Nåja, og dagen efter anlægget blev tændt, var mine kondens problemer løst og jeg har nu et super indeklima.

September 27, 2018

Is this your company?