mega plat firma
jeg vil ikke råde nogen til at prøve deres produkter og slet ikke bestille noget da det er umuligt at fra melde sig deres varer. håber nogen fra kontanten eller Morten Spiegelhauer tager produktet og firmaet op til vurdering
Det startede for godt, en prøve pakke til 14 dage for 25kr pr. produkt af både SlimTone Plus og Body Cleanse Plus, som er samme firma.
Da jeg fik pakken, en måned efter bestilling, som består af en bøtte piller af hver + nogle plastre, tror jeg at der er sket en fejl, for jeg har modtaget produkter nok til 30 dage. Og da jeg er udlands da pakken ankommer, når de at trække penge for det merforbrug som de har sendt med, 375kr og 750kr, de trækker dem hver for sig så de kan smide fragt oveni begge regninger, selvom de kommer i samme kuvert. Og 14 dage efter trækker de 425kr og 800kr, til en ny sending.
(det er ikke helt nemt at afmelde, hvis man ikke har skrevet detaljerne ned fra det link man bestilte fra, da man ikke får noget på skrift, ingen mail, ingen ting. Det eneste jeg modtog på skrift er den "brugsforviring" som kom med bøtterne, og det er så på Hollandsk tror jeg. Da jeg endelig fik kontaktet dem, skrev jeg at den var gal med teksten, og forklarede at jeg er Dansker som også forstår Tysk og Engelsk, og at brugsanvisningen var på et 4. sprog. så svarede de tilbage, at jeg havde bestilt på en dansk hjemmeside, og at så var teksten også på dansk)
Det stinker så ekstra meget, at de har et telefonnummer, men når man ringer til det får man at vide af en mekanisk stemme, at der ikke er telefonisk support.
Sådan nogle inkompetente mennesker kan man jo ikke fortsætte med at handle med.
Jeg har nu brugt det i ca 40 dage, og min vægt er uændret, jeg fortsætter selvfølgelig til jeg ikke har flere når jeg nu har betalt så meget for det.
Så tror jeg at jeg vil sparer flere hundrede kroner ved at betale for en personlig i et fitnesscenter, det kan nemlig gøres for under 500kr om måneden.
Mvh. Michael
I skal holde jer langt væk fra den her hjemmeside.. for det første er det fandme bare fup varer, fatter ikke folk kan være det bekendt. Jeg købte prøveperioden og skyndte mig at ringe og skrive efter, at jeg ikke ville have flere produkter, da de ville tage 700 kr for et lorte produkt hvis man ikke nåede at afmelde det. de tog ikke telefonen så jeg sendte masser af mails og udfyldte formularen som de har på siden, så man kan afmelde... Der gik lang tid og ingen penge blev trukket, så jeg kom lidt fra det.
men fandme om de ikk trækker 2350 kr fra min konto på EN måned og hvilken, ja i december måned hvor man endda kun er på SU. jeg har skrevet masser af gange og ringet, men jeg kan bare ikke komme igennem.. det her må åbenbart i retten.. vil satme have svar fra dem!