Ben eigenlijk altijd tevreden, ieder kwartaal weer, de aangifte wordt op tijd klaar gezet voor controle en als ze iets missen laten ze me dat weten.
See what reviewers are saying
elke maand opnieuw hielp hij me met overzicht houden op m'n uitgaven en inkomsten voelt nu veel rustiger
de accountant vroeg waar auto stond zodat we km konden schatten beetje rare volgorde maar werkt
Hele fijne boekhouder. Nooit te beroerd om iets nogmaals uit te leggen. De software die ze gebruiken is makkelijk te leren.
Company details
Written by the company
Welkom bij Boekhouder Leiden, uw betrouwbare partner voor al uw boekhoudkundige behoeften in Leiden en omgeving. Met jarenlange ervaring bieden wij deskundige diensten aan zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Ons doel is om u te helpen uw financiën effectief te beheren, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is - het laten groeien van uw bedrijf. Bij Boekhouder Leiden begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften. Onze diensten omvatten jaarrekeningen, belastingaangiften, loonadministratie, en financiële adviezen, allemaal verzorgd door gekwalificeerde en ervaren boekhouders. Wij zijn trots op onze transparantie en integriteit. Ons team zet zich in om u van duidelijke informatie en betrouwbaar advies te voorzien, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en wij streven ernaar om consistent hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven in al onze diensten. Ontdek waarom tal van bedrijven in Leiden ons vertrouwen met hun boekhouding. Bezoek onze Trustpilot-profiel om ervaringen van onze tevreden klanten te lezen of voeg uw eigen recensie toe. Samen werken we aan een financieel gezonde toekomst!
Contact info
Bargelaan 200, 2333 CW , Leiden Zuid Holland, Netherlands
- +31715690417
- contact@boekhouderleiden.com
- boekhouderleiden.com
zonder overleg werden kleine fouten…
zonder overleg werden kleine fouten opgelost dat gaf rust
eerlijk gewoon duidelijk verhaal
Duidelijke uitleg
Dankzij zijn hulp kon ik mijn financiele documenten veel beter ordenen.
Alles liep soepel omdat hij geen dingen…
Alles liep soepel omdat hij geen dingen liet liggen waar ik achteraan moest
ik voelde me serieus genomen omdat hij…
ik voelde me serieus genomen omdat hij echt meedacht met onze ambities
ik merkte dat ik er mentaal ruimte voor…
ik merkte dat ik er mentaal ruimte voor overhield dat is wel wat waard
de accountant vroeg waar auto stond…
Ik voelde me begrepen niet uitgelachen…
Ik voelde me begrepen niet uitgelachen of genegeerd
Goed Advies Over Oprichting Van De BV, Duidelijke En Snel
Goed advies over oprichting van de BV, duidelijk en snel
ik snapte eindelijk hoe de aangifte…
ik snapte eindelijk hoe de aangifte werkte omdat ze alles stap voor stap uitlegden
Ze zorgden dat de administratie…
Ze zorgden dat de administratie automatisch loopt, mijn nicht zei dat dat handig is.
een vertrouwde collega wees me op hem…
een vertrouwde collega wees me op hem en ik heb geen spijt
m'n partner en ik wilden eerst alleen…
m'n partner en ik wilden eerst alleen orienteren en konden gewoon vrijblijvend langskomen
elke maand opnieuw hielp hij me met…
Vorige Week Belde Ik Met Vragen Over
vorige week belde ik met vragen over inkomstenbelasting en hij nam gewoon de tijd om alles rustig op te sommen
hij regelde m'n eerste btw-aangifte…
hij regelde m'n eerste btw-aangifte helemaal zelf, hoefde er nauwelijks naar om te kijken
Snel Inzicht, Professionele Aanpak
hij ha direct overzicht van m'n internationale situatie en pakte het professioneel aan
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.