Wij zijn al zeker 4 keer op een…
Wij zijn al zeker 4 keer op een Boerenbed-boerderij geweest. Het voelt altijd alsof je even in een andere wereld terechtkomt: rustiger, groen, en helemaal afgestemd op gezinnen met jonge kinderen. Ons zoontje van twee leefde zich van ’s ochtends tot ’s avonds uit: spelen, ontdekken, dieren knuffelen, rondcrossen met skelters en go-karts, zandbakken, trampolines… overal ruimte om gewoon kind te zijn en te ontdekken.
Het Tenthuisje is ook superleuk. Het slapen in de bedstee was voor ons zoontje een avontuur op zich. of de 'kast' alsof hij zelf zegt. Het is het eerste wat hij noemt als we zeggen dat we op de boerderij gaan slapen! Ook wij genoten van een heel comfortabel bed en hadden alles wat we nodig hadden. Dit is eigenlijk veel meer dan gewoon kamperen of glamping - en zelfs in drukke periodes ben je verzekerd van rust door het beperkt aantal tenten.
De gastvrijheid van de boeren is telkens ook top. Je voelt dat de boeren en boerinnen met plezier zorgen dat je weekend helemaal lukt.
Er was letterlijk een moment waarop de boer zijn werk liet vallen om ons eerst verder te helpen.
Kort gezegd: wij keerden elke volledig opgeladen naar huis terug. Boerenbed blijft voor ons een van de beste manieren om als gezin even te ontsnappen aan de drukte. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur en quality time met de kinderen.
Wij keren in elk geval (nog een paar keer) terug!