Met de verzending ging wat mis in…
Met de verzending ging wat mis in eerste instantie. Goed en accuraat opgepakt na een berichtje.
Ervaar het verschil met de nieuwe generatie vegan haarverdikker. Je gebruikt Boev haarvezels voor: Het voller maken van dunner wordend haar of kalende plekken als gevolg van o.a. erfelijkheid, zwangerschap, medische oorzaak én voor het camoufleren van uitgroei. Boev haarvezels heeft, naast alle gebruikelijke kleuren de unieke kleur Peper & Zout die perfect past bij meerdere koele haarkleuren van midden blond tot lichtbruin. Onze haarvezels zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bestellen gaat makkelijk. Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling in huis! Ik heb veel plezier van mijn bestelling 😁
Een fijn product, waar ik zooooo mee geholpen ben. Bovendien een fijne en snelle communicatie!
Boev doet wat ie belooft:)
Product later dan gebruikelijke webshops ontvangen, dit duurde wel een week. Verder tevreden over producten!
Over de artikelen zelf dik tevreden. Verzending duurde erg lang.
Wel leuke attentie bij mijn bestelling ontvangen.
Super snelle levering! Vriendelijk, netjes verpakt en zeer tevreden over de producten!

Reply from Boev Cosmetics
Heel fijn die fibers vooral in deze tijden! Het is makkelijk aan te brengen, het komt mooi in wolkjes uit de flacon en verspreid zich daarmee heel goed. In tegenstelling tot een eerder besteld product van een ander merk. De kleur is ook goed, de hazel brown past precies bij mijn haarkleur.
Mijn man gebruikt de vezels al een tijdje, werkt echt fijn. Nu een set gewonnen, zomaar!! Hele leuke actie, hele goede afhandeling, dankjewel
Supergoede service
reageren heel snel op vragen
Bestelling wordt meteen verstuurd
En op al je vragen krijg je een goed advies 👍👍👍
Top ik beveel Boev zeker aan