Kjøpt jakke til 6500 med hull, de skulle fikse men solgte den til noen andre
Kjøpte en Gran Sasso cardigan til 6500. Etter ca. én times normal bruk oppdaget jeg hull i kragen og løs merkelapp. Jeg reklamerte raskt og sendte bilder.
Første løsning jeg fikk var at jeg selv skulle oppsøke skredder og få det fikset, og at de kunne dekke kostnaden hvis jeg ønsket det. For meg fremstod dette rart – selvfølgelig skal de dekke dette, ikke hvis jeg ønsket det. Også veldig rart at jeg selv måtte ordne dette.
De skrev så videre at hvis jeg ønsket nytt produkt skulle jeg gi beskjed. Derfor ga jeg heller beskjed om at jeg ønsket nytt produkt.
Etter videre dialog ble jeg bedt om å sende plagget inn og at de ikke skulle sende meg nytt plagg, men ta den til deres skredder. De sa det tok 1-2 dager fra de fikk plagget til det var ferdig hos skredder. Jeg ventet over en uke på oppdatering etter at de mottok returen. Til slutt kontaktet jeg dem og fikk beskjed om at reklamasjonen ved en feil var behandlet som vanlig retur hos dem.
På grunn av denne feilen ble genseren jeg sendte inn solgt videre, og de kunne derfor verken reparere den eller sende den tilbake til meg da de ikke hadde flere igjen på lager.
De har altså da solgt videre plagget de skulle fikse for meg, mest sannsynlig uten å utbedre hullet. De har solgt videre et produkt de visste hadde hull.
De beklagde og ga meg en rabattkode på 10% for neste kjøp, samt refusjon for handelen. Alt i alt endte jeg opp med å være minus 89kr for frakten jeg måtte betale for å sende den inn til reparasjon hos dem, samt en 10% rabattkode.
Elendig oppførsel. Styr unna