Company details

1. Clothing Store
  2. Men's Clothing Store
  3. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

The modern, contemporary twist to a medival city. Blending the best of both worlds. Both sexes. With style. Bogart is more than a shop. It`s a family.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kjøpt jakke til 6500 med hull, de skulle fikse men solgte den til noen andre

Kjøpte en Gran Sasso cardigan til 6500. Etter ca. én times normal bruk oppdaget jeg hull i kragen og løs merkelapp. Jeg reklamerte raskt og sendte bilder.

Første løsning jeg fikk var at jeg selv skulle oppsøke skredder og få det fikset, og at de kunne dekke kostnaden hvis jeg ønsket det. For meg fremstod dette rart – selvfølgelig skal de dekke dette, ikke hvis jeg ønsket det. Også veldig rart at jeg selv måtte ordne dette.
De skrev så videre at hvis jeg ønsket nytt produkt skulle jeg gi beskjed. Derfor ga jeg heller beskjed om at jeg ønsket nytt produkt.
Etter videre dialog ble jeg bedt om å sende plagget inn og at de ikke skulle sende meg nytt plagg, men ta den til deres skredder. De sa det tok 1-2 dager fra de fikk plagget til det var ferdig hos skredder. Jeg ventet over en uke på oppdatering etter at de mottok returen. Til slutt kontaktet jeg dem og fikk beskjed om at reklamasjonen ved en feil var behandlet som vanlig retur hos dem.
På grunn av denne feilen ble genseren jeg sendte inn solgt videre, og de kunne derfor verken reparere den eller sende den tilbake til meg da de ikke hadde flere igjen på lager.
De har altså da solgt videre plagget de skulle fikse for meg, mest sannsynlig uten å utbedre hullet. De har solgt videre et produkt de visste hadde hull.
De beklagde og ga meg en rabattkode på 10% for neste kjøp, samt refusjon for handelen. Alt i alt endte jeg opp med å være minus 89kr for frakten jeg måtte betale for å sende den inn til reparasjon hos dem, samt en 10% rabattkode.
Elendig oppførsel. Styr unna

February 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Brukte sko, solgt som nye i nettbutikken

Kjøpte ett par sko i nettbutikken. Prisen for skoene er noe høyere enn andre steder, men valget falt på denne butikken da de hadde størrelsen jeg var ute etter. Når skoene ankommer, så er er de tydelig brukt - og da snakker vi ikke prøvd, som i butikk. Skoene har tydelige bruksmerker på sålen, i tillegg til skader og merker på skoens overside, som definitivt ikke er forenelig med nye sko - Ser også ut til at noen har tatt seg bryderiet med å reparere/skjule . Prøver du å ringe Brukerservice så får man beskjed om at nummeret ikke er i bruk, kan kun kontaktes på e-post. Dette var definitivt første og siste gangen jeg handlet i denne butikken.

December 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig service fra ansatt i dameavdelingen

Tre voksne damer på shoppingtur fra Sande/Lier; egentlig bare for å kikke, se - og for å få en god opplevelse. Det fikk vi her!! Nydelig dame (så vakker og velstelt) Så oppdatert og serviceinnstilt vedr alle våre spørsmål. Vi var ukjente med butikken, men for et vareutvalg og ikke minst SERVICE.!! Hit kommer vi alle garantert igjen! Nydelig opplevelse av (voksen dame m/ mørke briller) hun hadde virkelig oversikten, var så blid og hyggelig. Helt fantastisk opplevelse.

Kom akkurat fra nabobutikken, Mondi. Der har de overhode ingen service. Sure og grinete ansatte!

May 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fikk aldri skoene jeg bestilte

Kjøpte et par sneakers, fikk sendt feil farge. Ba om korrigering og fikk beskjed om å sende mottatte sko i retur og at de hadde lagt inn bestilling på riktig farge, men fikk aldri ny ordrebekreftelse. Fikk plutselig refusjon et par uker senere uten å bli informert i forkant om at de hadde prosessert en refusjon. Tok kontakt og fikk da vite at de ikke hadde skoene på lager.

January 18, 2025

Veldig fornøyd med kjøpet

Veldig fornøyd med kjøpet. Dette var første gang jeg bestilte noe fra Bogart. Bestillingsprosessen var enkel, skoene kom etter bare to dager, godt pakket, akkurat det jeg bestilte og til en god pris også.

August 2, 2023

God erfaring!

Kjøpt noen dresser der når vi reiser til Trondheim på ferie, beste kundeservicen man kan få!

November 25, 2022

Elendig service

Elendig service. Varen jeg bestilte og betalte har uteblitt i nesten 3 uker. Bogart Cosmo skylder på andre (postgang etc,). Liten vilje til å rydde opp i feilene. (Skure og gå holdning.) ALDRI mer Bogart Cosmo.!

September 5, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende

Bestilte to varer på black friday, med 20% rabatt på varene. Dette skulle være julegaver. Fikk bare den ene varen, sjekket alt av Mail og fant i søppelpost en beskjed om at det var utsolgt for varen jeg hadde bestilt. SELV om varen fortsatt lå på siden og jeg fikk ordrebekreftelse på begge. Fikk ikke noe rabatter tilbake når jeg klagde, ikke godt nok.

December 13, 2018

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look