Ser fleire har hatt negative opplevingar med bokia.no, så det er kanskje variabelt, men mi oppleving var bra. Bestilling og sending gjekk radkt og knirkefritt. Henvendelse vart rasktrespondert på og... See more
See what reviewers are saying
Fikk aldri bøkene jeg har bestilt:/ Bestilte en bok med posten og en bok som jeg skulle hente på deres lager i oslo. Jeg fikk en mail om at den ene boken var sendt (ikke fått noe sporing og ikke fått... See more
Rask respons, bøker i god stand
Rask respons, bøkene kunne hentes på posten kort tid etter bestilling. Bøkene var også i god stand.
Fikk bøkene raskt
Fikk bøkene raskt, og i god stand som beskrevet !
Positivt
Bestilling og sending gjekk radkt og knirkefritt. Henvendelse vart rasktrespondert på og bøkene var som skildra. Så denne anmeldelsen håpar eg kan motovere Bokia til å gjere det slik kvar gong og med alle kundar, for ideen med bruktbokutsal er flott.
Bokia.no ordnet opp.
Jeg opplevde først å få en bok som utseendemessig ikke holdt mål. Jeg klaget. Fikk raskt svar. De ba meg kaste boka, og de ville sende meg et nytt eksemplar som lå i postkassa etter noen dager. Den var pent brukt. Da var de å stole på likevel.
Boken er full av markeringer
Boken jeg kjøpte stod beskrevet som pent brukt uten markeringer, men den har en mengde sider med markeringer med penn!
Svindel?
Bestilte 2 bøker for 1 måned siden. Jeg bestilte hjemlevering, og varene ble sendt 4 mil vekk til en butikk. Så jeg regner med at han som driver bokia ikke betalte for hjemleveringen, og satset på litt billigere frakt? eller så blir dem som regel levert hjem, som pakken skulle. Jeg hadde kke muligheten til å reise så langt heller.
Jeg sendte melding med en gang og sa ifra om problemet, men eier av butikken svarte ikke på mange uker. Og når han svarte, så svarte han heller ikke på spørsmålet, da jeg spurte om han kunne rette opp og sende den riktig. Han svarte aldri, og har heller ikke refundert meg for handelen, og sier jeg må vente på det, som om det er mitt problem, selv om jeg nå 1 måned etter handel ikke har fått varen, og hellre aldri får den. og jeg tviler egentlig på at han betaler tilbake, så jeg ser på det som ren svindel. Han svarer rett og slett ikke på hendvendelser, og det virker som anmeldelser her viser det samme.
Grusomt
Grusomt. Varen er ikke som oppført i det hele tatt. Og kundeservice svarer ikke. Sendt mail to ganger nå og null respons.
Jeg kjøpte en bok gjennom bokia.
Jeg kjøpte en bok gjennom bokia.
Det har tatt tre uker å vente på den, og i dag fikk jeg beskjed om at den ikke kommer i morgen som anmeldt, men tre dager senere.
Ikke noe å skryte av, bruker Finn. no, der funker det.
Linda
Alle tiders nettbutikk
Alle tiders nettbutikk, stort utvalg av brukte bøker. Anbefales!
Sent, men godt
Sent, men godt. I tilbakemeldingen fra Bokia het det at man ville få svar innen en dag etter bestilling. Det skjedde ikke, og jeg mistenkte scam etter en uke uten å høre noe. Men bøkene kom etter 10 dager. Og alt i orden.
Elendig kundeservice!
Helt elendig!!
Helt elendig!!
Jeg sendte 5 ganger email med påminnelse om at jeg hadde sendt email... Fikk svar ÉN gang med løfte om å ordne opp. Har aldri hørt noe mer. Hele "kommunikasjon" har nå vart i 5 måneder.Verste kundebehandling noensinne
Rask levering.
Bestilte og betalte for en bok en måned…
Bestilte og betalte for en bok en måned siden. Fikk ordrebekreftelse, men det er alt. I løpet av denne perioden har jeg sendt 4 mailer men har ikke hørt noen ting. Dette er enten utrolig useriøst, eller så er det svindel
Bestilte bøker torsdag og kunne hente…
Bestilte bøker torsdag og kunne hente de på Bryn fredag ettermiddag. Rask levering og bøkene var i den tilstand de skrev.
Elendig kundebehandling!
Hadde det vært mulig å gi null stjerner så skulle jeg gjort det. Fikk en ordrebekreftelse umiddelbart etter bestilling, men etter det har det vært stille. Nå har det gått 9 dager og fortsatt ingen forsendelse, ingen informasjon. Ingen respons og tilbakemelding på e-post til tross for flere henvendelser til kundeservice. Har bedt om å få kansellert ordren og få tilbake pengene. Er veldig spent på om det skjer noe!
Alt gikk bra!
Fikk boken i dag ca 8 dager etter at jeg bestilte. De sender en epost helt i starten der det står at boken vil ta 3 virkedager å nå deg. Det var noen dager mer enn det. Men alt i alt, veldig god service!!
Fikk først skadet bok men de fikset det
Fikk først en bok med store vannskader selv om den var beskrevet som "pent brukt". Fikk etter hvert kontakt med kundeservice, og selv om det tok noen dager å få svar, fikk jeg gavekort på en litt større sum enn boken hadde kostet, som var en helt ok løsning for begge parter :)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.