People also looked at
Et helt rent produkt, der giver længere vipper
Jeg har tidligere reageret allergisk på flere vippeserummer – også fra brands, der markedsfører sig som “rene”. Jeg har nu brugt Bonic vippeserum i knap 3 måneder uden nogen form for rødme som tidligere. Den er meget skånsom, ingredienslisten er ren, og mine vipper er allerede tydeligt blevet længere. Den har allerede efter få uger vist vækst, så jeg tror virkelig på, at mine vipper kan blive endnu længere, når jeg fortsætter med at bruge den.
10/10 serum som giver hurtige resultater
Jeg har nu brugt serummen i 8 uger og har allerede set super gode resultater! Jeg har fået mange komplimenter på mine vipper, da de er blevet længere og fyldigere. Den har virkelig styrket mine vipper, som ellers tidligere har haft svært ved at vokse efter brug af falske vipper.
Produktet har en super formular - vegansk og skånsom og er uden hormoner og prostaglandiner. Derudover et lækkert design!
Helt sikkert et must i enhver kvindes rutine!
Alt i alt en 10/10 serum som giver hurtige resultater!
Jeg synes helt klart
Jeg synes helt klart, at dette produkt er værd at købe. Jeg har ca. brugt det i 6+ måneder og er virkelig lykkelig over at have lange og fyldige vipper ❤️❤️❤️
Bedste eyelash serum jeg har prøvet
Jeg har længe ledt efter en naturlig eyelash serum uden hormonforstyrrende stoffer og en som er velegnet til min sarte hud. Bonic Cosmetics eyelash serum har helt klart levet op til mine forventninger. Mine ellers meget korte vipper er både blevet længere og fået meget mere volume på en naturlig måde. Et virkelig tilfredsstillende resultat!
Store anbefalinger herfra 👌
Hurtige resultater
Jeg har brugt Bonic Eyelash Serum i ca. 7 uger nu, og jeg er virkelig positivt overrasket. Mine vipper er både længere og tættere, og jeg får tit kommentarer på dem. Jeg oplevede ingen svie eller irritation, hvilket jeg ellers har prøvet med andre serummer før.
Kæmpe anbefaling herfra! 😍