Super oplevelse hele vejen igennem. Jeg skrev på virksomhedens website torsdag aften, fredag vendte Claus retur og mandag kom han ud, tog mål, gav en pris på stedet. 3 uger senere fik vi leveret og... See more
See what reviewers are saying
Har idag igen har haft besøg af Claus fra Grønlund Gardiner . Igen besøget helt i top . Fantasisk arbejde . Tak for det flotte arbejde og service i TOP . Kan kun VARMT anbefale Grønlund Gardiner .... See more
I sommer havde vi fornøjelsen af Bookgardinbus.dk. Fra første møde oplevede vi en professionel og ærlig rådgivning. Claus havde flere gange mulighed for at oversælge til os, men han gav i stedet e... See more
Company details
Written by the company
Vi tror på, at de bedste gardinløsninger skabes gennem god rådgivning, ærlig service og sans for detaljen. Hos Grønlund Gardiner møder du mennesker, der brænder for deres fag og sætter en ære i at hjælpe med at skabe et hjem, der både er smukt, hyggeligt og funktionelt. Vi følger dig hele vejen fra idé til færdig montering – og gør os umage hver eneste gang.
Nygårdsparken, 7, 8464, Galten, Denmark
- Claus@gronlundgardiner.dk
- bookgardinbus.dk
No recent history of asking for reviews
Kvalitet og service i top
Kan kun anbefales.
Servicen og kvaliteten er i top.
Hurtige og dygtige 🎉
Helt perfekt oplevelse i vores nye hjem ❤️
Hurtigt svar på henvendelse, hurtigt møde i kalenderen og lynhurtig levering og montering! Kan absolut anbefales til enhver der drømmer om skønne gardiner!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super oplevelse i en lækker kvalitet
Vi har bygget nyt og fået leveret gardiner af Bookgardinbus.dk.
Vi havde andre aktører til at afgive tilbud - men de nåede ikke Bookgardinbus til sokkeholderne, hverken på udvalg, pris eller service.
Så er I på udkig efter gardiner, så er der ingen over, ingen under og ingen ved siden af.
Det er Bookgardinbus man bruger og det er også dem vi bruger næste gang vi skal bruge gardiner.
Tak for indsatsen.
Det bliver en kæmpe anbefaling herfra
Det bliver en kæmpe anbefaling herfra! Jeg har haft svært ved at finde de rette gardiner, især farven, da de skal spille sammen med både gulv, vægge og loftet i huset. Claus var intet mindre end fantastisk til at vejlede og da han var kørt, havde jeg ro i maven over at have taget den rette beslutning.
Helt igennem behageligt besøg med professionel og venlig vejledning. Og ved I hvad, så var det sågar til en bedre pris end den anden gardin-virksomhed vi have forbi forinden. Bedre service og bedre pris hus bookdingardinbus. Win!
Perfekt, selv efter 4 år.
Vi bestilte gardiner til vores nybygget hus i 2019. Claus var ude før huset var færdig, hvor vi fik en god snak, han målte op og kom med en pris (den bedste pris af alle 4 der gav tilbud) 👏 Kort efter vi flyttede ind, kom han og satte gardiner op i hele huset og må bare sige at her knap 4 år efter, der har der været 0 problemer, INGEN slitage, ingen problemer overhovedet. De tåler, vind, vejr, sol osv og de står fuldstændigt som nye. Det er imponerende. Man er altid lidt nervøs når man ligger så mange penge, men det skal man altså ikke være hos Claus, det er kvalitet hele vejen igennem. Vil helt sikkert bruge ham, hvis vi på et tidspunkt ønsker en anden stil eller farve i huset. Han vil være vores absolut første valg!
Vi har haft fornøjelsen af at handle…
Vi har haft fornøjelsen af at handle med Claus fra Bookgardinbus.dk. Vi har fået et fantastisk produkt, der oser af kvalitet! Vi har bygget nyt hus, og da der var nogle uger til nøgleovertagelse kom Claus ud og tog mål, fortalte om hans forskellige produkter, viste prøver og gav et tilbud. Vi lavede en aftale hurtigt efter nøgleovertagelse og vi har dermed gardiner allerede før indflytning. Vi er MEGET tilfredse med vores valg, og Claus er en behagelig, grundig og reel mand, der fandt de steder hvor vi kunne spare uden at gå for meget på kompromis. Vi kan varmt anbefale Bookgardinbus.dk!
Super oplevelse hele vejen igennem
3 uger senere fik vi leveret og monteret.
Jeg er rigtig glad for både kvaliteten og rådgivningen. Kan kun give mine bedste anbefalinger:)
Super god service og ærlig rådgivning
Super god service, dejlig ærlighed i rådgivningen ift. hvad vi skulle vælge af gardin, som matchede vores behov bedst.
Det blev ikke de vildt flotte glimmer guldgardiner i denne omgang ;-)
Fantastisk service og gode priser
Vi har fået de fineste lameller i den brede model og i den smukkeste sandfarve. Vi er så enorm glade for resultatet og det fantastiske service, som vi har fået. Rigtig gode priser ift. markedet og kvaliteten er lige så.
Kæmpe anbefaling
Vi har fået de flotteste gardiner hos bookgardinbus.dk til vores nybyggede hus. Fra første kontakt med Claus har vi ikke oplevet andet end sublim service og imødekommenhed. Vi er megatilfredse og vil nyde synet af vores fine nye gardiner i lang tid fremover. En kæmpe anbefaling herfra.
Nu har vi handlet for 2 gang hos jer
Nu har vi handlet for 2 gang hos jer. Kvaliteten er bare helt i top 🤩 Claus var endda så sød at FaceTime os kl 20.17 lørdag aften hvor vi var ved at montere gardinet. Sikke en service.
Varme anbefalinger herfra igen igen👍🏼
Vi har kun gode ting at berette om…
Vi har kun gode ting at berette om bookgardinbus.dk og Claus’ vejledning og service. Bookgardinbus får derfor vores varmeste anbefalinger. Vi har brugt bookgardinbus til gardiner i hele vores nybyggede hus og er yderst tilfredse. Kvaliteten er i top og prisen er mere end fair, og så er Claus bare dygtig. Forud for mødet med Claus, havde vi afholdt møder med tre andre firmaer, men vi var i tvivl. På mødet med Claus slog vi til med det samme - her var der ingen tvivl.
Fantastisk god service og rådgivning
Fantastisk god service og virkelig god rådgivning. Vi følte os så trygge fra start og kvaliteten er der ikke noget at sætte en finger på. Har vores varmeste anbefaling
Fantastisk service
Vi har fået gardiner til hele huset, og har selv monteret dem. De var klart billigst ift. de andre, der gav tilbud, og det var her vi fik den aller bedste vejledning. Hele vejen igennem har der været den bedste service, og da vi selv skulle montere stofgardiner, stod Claus klar en fredag aften til at støtte og forklare opsætningen til et par nybegyndere. Har efterfølgende haft problemer med det ene gardin, og der blev leveret et nyt indenfor en uge. Få jeres gardiner her, det vil I ikke fortryde.
Top professionel vejledning 🤩 Det er…
Top professionel vejledning 🤩 Det er en vigtig, men samtidig dyr post med gardiner, så det er vigtigt med rette vejledning og det gav Claus. Det betød at vores gardiner fra dem, har givet vores drømmehus det sidste varme og det er meget flottere end vi turde drømme om 👌🏻
Meget glad og tilfreds kunde
Vi er så glade for vores smukke nye gardiner, som Claus monterede i vores nye hus i fredags. Vi havde aftalt en dato for opmåling, men der opstod en mulighed for at måle op tidligere, så jeg ringede til Claus og spurgte om han kunne komme med 1/2 døgns varsel, og det fik han klemt ind, som betød at vi kunne få monteret gardiner samme dag som vi fik huset. Super professionel, fleksibel og god service. Vi kunne ikke være gladere :-)
Klar anbefaling herfra
Vil klart anbefale at købe dine næste gardiner hos Claus. Fair pris, hurtig og venlig service også står/hænger gardinerne knivskarpt efter han er kørt. Så klart 5 stjerner herfra :)
Kvaliteten på gardiner og servicen er i top
Servicen og kvaliteten på gardiner er i top. Efter første opmålingsmøde, var vi ikke i tvivl om at det var Claus og Bookgardinbussen der skulle hjælpe os med gardiner til huset. Rådgivning, kommunikation og service har været i top hele vejen igennem processen.
Vi er meget glade for vores nye gardiner og vil til en hver tid anbefale Claus og Bookgardinbussen.
Vi fik engageret og kompetent…
Vi fik engageret og kompetent rådgivning. Levering var hurtig og som aftalt og vi fik perfekt montering.
Du kan roligt bruge Bookgardinbus.
Kæmpe succes!
Claus er simpelthen så flink og dygtig! Vi har fået de fineste gardiner op i lejligheden og Claus har strukket sig langt for at imødekomme os og vores situation. 5 ud af 5 stjerner fra os af! Vildt kompetent og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre!