booking-dk.lastminute.com Reviews 4

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Defekt selvbetjeningsløsning

Vi fandt en rejse gennem dk.lastminute.com, men under bestillingen er bagagesetuppet lidt underligt, da vi må have lille taske + håndbagage med på udturen, men kun en lille taske på vejen hjem?

Der stod dog, at man kunne ændre det efter bestillingen.
Vi prøvede samme aften, men muligheden for ændring af bagage var inaktiv (gråskraveret). Dagen før afrejse samme problem. Da vi så modtog Boarding Pass for hjemturen, så troede vi at det så ville være muligt at ændre i bagagen! Men nej... stadig ingen mulighed for det på lastminute.com.

Vi forsøgte også online hos selve flyselskabet, men de henviste til lastminute.com.

Så i morgen bliver det en "super" afslutning på ferien, når vi kører mod lufthavnen og ikke aner om vi enten kan få lov at få vores bagage med hjem mod dobbelt takst eller det hele skal efterlades på vores feriedestination...

September 7, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle ændre min rejsedato til…

Jeg skulle ændre min rejsedato til dagen før, det kunne de ikke lige gøre, det ville tage ubestemt tid, så var jeg nødt til at annullere, det gjorde jeg 2 timer efter. Jeg annullerede 2 timer efter og, måtte jeg skrive flere gange til dem og nu er der så gået 12 dage og jeg har mistet 2000 kr. (de betaler ikke alt tilbage, jeg kan stadigvæk ikke genneskue hvad de ikke betaler, for der står at de trækker 800 kr. som er ok, men at det bliver til 2000 kr. forstår jeg ikke og det er ikke udspecificeret, det vil jeg så bede dem om at i gør, jeg skal vide præcist hvad det er jeg ikke får penge tilbage for. Jeg kunne få nye billetter for 1000 kr. mere, så det er jo i fin metode i har til at folk køber hos jer, ikke mig.

Jeg kan på INGEN måder anbefale lastminute, det var booking.com (som jeg har brugt mange år med tilfredshed) som sendte mig dertil og derfor troede jeg det var ok - men nej.
Booking nr: 2952021822

July 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse jeg nogensinde har haft. Så snart jeg booker en rejse, bliver mit boardingpass til fly blokeret og mit sæde fjernet. Jeg går igennem en 2-3 dages lang process for at kunne komme til at flyve med Ryanair. (Denne process var kun igennem Ryanair, da Lastminute kun har AI bots man kan skrive med som ikke gav mig et svar jeg kunne bruge til noget).
Jeg skal tjekke ind på mit hotel om natten og skriver derfor lige et par dage før, til hotellet, at jeg tjekker ind om natten og om det er okay, da jeg kunne se at man kunne tjekke ind fra kl 15-00. De siger at det er helt fint, og at jeg bare skal sende mit reservationsnummer. Det gør jeg så, men de svarer mig at de ikke kan se dette reservationsnummer i deres system. Jeg sidder dagen før jeg skal afsted, sindssyg stresset, og ringer til hotellet og skriver til Lastminutes BOT, og får absolut intet svar. Jeg kigger på deres hjemmeside overalt om jeg kan få hjælp og ender med at sende en anmodning om hjælp på en eller anden måde (det tog mig 2 timer at finde frem til dette). AI Botten/Lastminute kundeservice svarer mig at de vil ringe til hotellet hurtigst muligt og få det klaret, da de ser det som en yderst alvorlig og hastende sag. Der går flere timer hvor jeg sidder og venter og skriver frem og tilbage og ender med at ringe til hotellet, hvor jeg får at vide at INGEN de sidste 3 timer har ringet fra Lastminute. Jeg skriver til Lastminute at det er for dårligt at de lover at fikse det her hurtigt men ikke gør noget, og så svarer de mig "Vi vil bede dig om at vente, vi kontakter dem hurtigst muligt". Jeg skriver frem og tilbage med dem igen og prøver at forklare dem at de skal fikse det her hurtigst muligt da jeg skal rejse i morgen. De vælger så at straight up bare lyve overfor mig og sige at de har prøvet at kontakte hotellet, selvom hende på hotellet (som var den eneste på arbejde) bekræftede at ingen fra lastminute havde ringet eller skrevet. 1 time før jeg skal afsted dagen efter, hvor jeg har givet op, får jeg en mail om at jeg godt kan tage afsted fra lastminute. Det tog alt glæden ud af mig, og jeg gik igennem sindssygt meget stress, så de første 2 dage af ferien, var jeg næsten ikke glad, pga at de tog alt spændingen og glæden af at se frem til en ferie, fra mig.
Værste oplevelse jeg nogensinde har været igennem og kan på ingen måde anbefale dem. Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg havde faktisk givet dem minus stjerner hvis det var muligt.

May 17, 2024

Is this your company?