boombeauty-norge.com

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ikke bestill her fra

Ikke bestill her fra! Jeg bestilte sko og de er kun laget av isopor og er kjempe vondt å gå i og er ikke langet i norge som nettsiden sier. Denne siden er svindel

June 3, 2022

IKKE HANDLE HER

IKKE HANDLE HER! Dette er et firma som driver ren svindel av kundene. Varene man bestiller er elendige kopier av hva annonsen deres sa. Snakk om villedende markedsføring og lureri. De svarer ikke på klagene heller. Bestilte fire par skinnstøvletter med ullfor, som skulle være produsert i Danmark, og fikk to par i plast og syntetiske materialer tilsendt fra Kina.

May 4, 2022

Svindel!

Svindel!
Varen er overhodet ikke det samme som de reklamerer for, og på tross av reklame med full returrett er det umulig å få kontakt med de. De svarer ikke på henvendelser.
ALDRI HANDLE HER!!

April 25, 2022

Aldri handle her

Aldri handle her! Utrolig at de har avtale med Klarna! Har prøvd å sende tilbake "støvletter" som var noe helt annet enn hva de viste på nett, tynne og lukter grusomt, egner seg ikke som sko! de har innrømmet 100% refusjon , men de tar ikke kontakt med Klarna, så fakturaen ligger åpen ennå etter 4 mnd!!!

March 16, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg blir litt flau over meg selv når…

Jeg blir litt flau over meg selv når jeg tenker over at et lite Google-søk kunne ført meg til advarsler her 😅. Jeg bestilte også sko som viste seg å være noe helt annet enn det de annonserte for. Jeg skammer meg altså, og det verste er at vi som har vært dumme nok til å handle her sikkert har støttet alt annet enn arbeidernes rettigheter.i Kina 😬. Sykt at det er lov med nettsider som utgir seg for å være norske på den måten.

February 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Aldri mer BoomB Norge(Kina)

Aldri, aldri, ALDRI handle her!! Det er svindel!!! Ser det er flere her som ble lurt som meg ved å kjøpe flotte vintersko i skinn. Støvlettene veide 335gram og stinket syntet og fargestoffer. Måtte krangle i 3 dager pr. mail og true med politi tilslutt! Fikk endelig en returadresse til KINA!! At dette er lov og godkjent av Klarna fatter jeg ikke!

February 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

ALDRI Handle her. SVINDEL.

Ikke finn på å handle fra disse skurkene. De selger EBAY produkter som koster 100-200 til 400-1000 kr og nekter å ta imot retur da varene ikke er som beskrevet og er for store selv om målene mine er større enn bestil vare da jeg ønsket ett tettsittende produkt. De er helt respektløse på mail og gjør seg vanskelige, tilbyr ny vare da den er ''for liten'' selv om jeg har statert 3 ganger at den er den minste størrelsen og FOR STOR.

January 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Etterlever ikkje lova om opplysningsplikt

Bestilte danske Duckfeet sko som var annonsert å vere på salg, laga av skinn, ull og gummi. Fekk tilsendt sko frå Kina laga av papp og plast. All e-post korrespondanse har vore automatisert og med standard tekst som ikkje svarar på tilsendt e-post. Etterlever ikkje lova om opplysningsplikt. Useriøs aktør. Styr unna.

January 27, 2022

Bestilte vintersko

Bestilte vintersko. Boom Beauty annonserte for merkesko av skinnkvalitet. Mottok en billig kopi som var stygg og helt ubrukelig. Villedende markedsføring. De tilbyr kommunikasjon via robot på E-post. Angrerett sitter langt inne og de forsøker heller å få deg med på å beholde varen til en lavere pris. Useriøst selskap, styr unna!

January 25, 2022

Boom beaty er svindel

Boom beaty er svindel. Det er 3 uker siden jeg betalte for produkter på nettsiden deres.
De har sendt meg et trading nummer, men det kommer opp som "ikke eksisterende"
Det er ingen annen mulighet enn e-post for kontakt med dem. Der svarer de med et standard svar som blir gjentatt ved nye henvendelser.
De gir inntrykk av å holde til i Norge, men ved litt sjekking ser det ut til at de er i et fransktalende land.
Det er heller ikke mulig å finne tilbake ordren jeg gjorde på nettsidene deres.

La være å handle herfra. DET ER SVINDEL!

January 2, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look