Auto Bourguignon B.V. Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Heb een proefrit van een Skoda Scala…

Heb een proefrit van een Skoda Scala gepland en dezelfde dag auto meegenomen. Vriendelijk geholpen, auto stond klaar, gepoetst en gewassen, volle tank, en pas paar maanden geleden een onderhoudsbeurt gehad, had ook nog twee extra jaren fabrieksgarantie. Alles zonder een extra pakket. Auto had ook nog een volwaardige reservewiel wat niet in de optielijst stond. Zeer dik ( tot nu toe) tevreden.👍

April 4, 2026

1 maand wachten met 4 mislukte afspraken

Onze auto had schade bij het vooruit,
Uit goeie gedachten kozen we voor bourginion, je denkt autobedrijf goed! Maar nee…

Na de eerst afspraak bleek dat het raam nog niet binnen was, oké kan gebeuren wel jammer

2de afspraak hebben ze niet de raamrubbers erbij besteld, dus kon het weer niet..

3de afspraak hebben ze een heel verkeerd raam besteld en kan het weer niet..
3 weken verder he,,

4de afspraak maar afwachten of die rubbers wel voor t goeie raam zijn?..

Dit is wel echt amateurs werk dit kan veel en veeel beter.

February 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Op zoek naar een andere auto …

Op zoek naar een andere auto en kwamen uit bij Bourguignon waar we 6 jaar terug ook al niet erg behulpzaam werden geholpen.
Zal wel de manier zijn geweest hoe we gekleed (werkkleding) waren. Budget van 25.000. Dachten dat we serieus overkwamen. Maar helaas. En een auto elders gekocht.

6 jaar later toch weer geprobeerd
Met of zonder inruil voor ons geen probleem.
Auto inruilen was voor ons een no go. Veel te laag. Dus die verkopen wij dan zo wel.
Maar de verkoper wou er nog wel moeite voor doen om alsnog een hogere prijs.

Na een proef rit helemaal verkocht aan de nieuwe auto.Maar na 4 dagen zelf weer contact opgenomen wat niet de afspraak was wij zouden gebeld worden na een dag
Kregen we 3000 minder inruil dan eerst was afgesproken. Hoe dan??
Dus overgaan naar verkoop eigen auto en zouden dus zonder inruil die andere kopen. Zat geen euro onderhandeling in jammer en na 2 dagen gebeld om de auto te kopen en bleek in 2 dagen tijd de 1900 euro duurder te zijn geworden.

Zonder enige aanleiding. Hadden zelfs een screenshot van de prijs.
Maar bleven voet bij stuk!
Dus in een werkweek 5000 meer uit onze zak trekken.
Zo wil ik ze ook wel verdienen.

December 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima ervaring bij aankoop occasion

Bij Bourguignon een vijftien jaar oude BMW gekocht. Het bod op mijn inruil auto was reëel en de reparaties en het onderhoud aan de BMW zoals bij de koop was afgesproken zijn stuk voor stuk netjes nagekomen. De verkoper, dhr. Hiemstra, was vriendelijk en deskundig. Al met al ben ik zeer tevreden over hoe de aankoop en de aflevering van de auto is verlopen. De hele afhandeling was zoals je zou mogen verwachten wanneer je een gloednieuwe auto zou hebben gekocht!

November 28, 2025

Gestrand in Leeuwarden

Gestrand in Leeuwarden door een kabel die was losgeraakt en alle spanning in ‘e’en keer, tijdens het rijden, van de auto was geraakt. Zelfs de berger begreep niet wat er aan de hand was. Gelukkig viel het allemaal dus mee en de auto na twee dagen weer op mogen halen. Ook wat dat betreft medewerkers die meedenken. Vanwege huurauto die op een andere lokatie ingeleverd moest worden kwamen ze de auto zelfs naar die locatie brengen op voorwaarde dat ik de chauffeur even naar het station moest brengen. Geen twijfel over mogelijk dat je dit doet terwijl het allemaal al tegen sluitingstijd is. In ‘e’en woord; fantastisch geholpen. Dit kom je qua garages niet veel meer tegen.

October 29, 2025

Gestrand in Enschede

Gestrand in Enschede. Oordeel wegenwacht: "beveiliging defect, batterijen afstandsbedieningen (AB's) zijn okay"
Wel op gang geholpen en na vijf uur eindelijk terug in Leeuwarden, gelijk naar Bourguignon. Keurig thuisgebracht, zelfs achtergebleven bagage werd volgende morgen thuisbezorgd (o.a. wegens medicijnen)!
's Middags opgehaald, oordeel "alleen batterijen AB's zijn leeg, totale kosten € 11,42"
Wat een geweldige service, zeker ook het vervoer tussen garage en thuis! Uiterst vriendelijke chauffeur en een opbeurend woord op moment dat huilen je nader staat dan het lachen!

September 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Service met een glimlach.

Op vakantie in Friesland en dan een klein probleem krijgen met opladen van onze VW ID 5. Naar dealer Bourguignon gegaan en onder genot van koffie werden we direct geholpen, de auto mocht aan hun eigen laadstation en wij hebben intussen genoten van een fietstocht langs de Dokkumer Ee. Teruggekomen was de accu nog niet helemaal vol maar met een half uur geduld aan de leestafel (met koffie😀) konden we weer verder. Met een stralende glimlach en een ferme handdruk werd ons de factuur van…..0.00 euro overhandigd. Service!

August 15, 2025

Hele slechte service!

Hele slechte service!! Auto gekocht met een verkeerd geluid aan de voorzijde. 4 keer contact gehad en langs geweest. Remmen schoongemaakt. Verder niet geholpen. Ze wijzen ons af van en zoeken geen oplossing. Hele slechte zaak. Koop nooit je auto hier.

July 1, 2025

Droomauto

Eerlijk gezegd ik zit nog steeds bij te komen. We wilden een iets grotere, veiligere en kwalitatief betere auto. Nu kan dat snel als je een Mitsubishi Space Star gaat vergelijken met een Audi Q2 S-line CoD Sport.

Bij binnenkomst werden wij al zeer hartelijk begroet. We gaven aan voor welke auto we interesse hadden en na een bakje koffie de Audi bekeken. Prachtig!!
Er werden foto's gemaakt van onze Mitsubishi en begonnen te onderhandelen.

Al met al op 26-6-2025 de Audi opgehaald.

Dit moet ik even kwijt; wat een fantastisch bedrijf met fantastische mensen. Hier ben je als klant écht koning. We zijn super blij met de behandeling, afhandeling en de auto.

Raymond bedankt! Een geweldige kerel ben je. Je denkt met ons mee, komt je afspraken na en we zijn blij dat we bij Bourguignon zijn binnengelopen.

June 26, 2025

Positieve occasion aankoop

Bij Bourguignon Occasions een auto wezen bekijken en aanvankelijk even laten rusten.
Maar na een paar dagen toch nog eens gaan kijken en met een verkoper gesproken.
Deze heeft op een geïnteresseerde manier mijn inruil auto gekeken, daarbij niet alleen gekeken naar de km-stand, maar ook de algehele staat van de auto.
De inruilwaarde viel aanvankelijk tegen mede omdat dit een diesel was, wel hebben we gegevens uitgewisseld.
Na een paar dagen werd ik toch nog benaderd door de verkoper met een beter aanbod.
Daarbij afgesproken dat ik langs zou komen.
Bij de afspraak zijn we tot een goede deal gekomen waar we beide een goed gevoel aan hebben overgehouden
De aflevering van de auto was netjes, en bijna alle gevraagde en opgemerkte punten waren opgelost
Laatste puntje moet nog worden opgelost, is een afspraak voor.
Voor mij een goede deal waar ik een goed gevoel aan over heb gehouden.

April 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Pas op

Een auto gekocht bij Bourguignon. Gevraagd of deze auto geen schadeauto was. Volgens de verkoper was de auto helemaal gecontroleerd en beslist geen schadeauto. Echter na aankoop bleek dat de auto wel degelijk schade had gehad en er zelfs nieuwe plaatdelen ingelast waren die ook nog eens flink aan het roesten waren. Auto was nog geen 5 jaar oud. Auto is retour gegaan en door Bourguignon gecrediteerd

March 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Liever koffie drinken met collega's

Vandaag met mijn vrouw hier naar binnen gelopen op zoek naar een jong gebruikte auto.
Budget tussen €20.000 en €30.000.
3 heren zaten te tutten bij de coffeecorner en vonden het niet nodig om te groeten. Wij hebben er ongeveer 30 minuten rondgelopen en niemand die naar ons toe kwam. Bij het verlaten van het pand kon er eveneens geen energie vrijgemaakt worden om "tot ziens" of iets dergelijks te zeggen. Ach, "tot ziens" is wat ons betreft niet meer van toepassing. Wij kopen onze auto wel elders en komen hier nooit, maar dan ook echt nooit, meer terug. Zwaar gemiste kans van een divisie van een gerespecteerd bedrijf.

April 5, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Aanschaf van een nieuwe auto bij Bourguignon

Bezoek gedaan voor een nieuwe VW Tayron, na wat praten werd er een mogelijk indicatie gedaan voor een inruilprijs. Na een afspraak gemaakt te hebben voor mogelijke definitieve verkoop. Waren we vol goede moed op pad gegaan. Maar de inkoopprijs was nu ineens € 6500 minder dan de eerdere indicatieprijs. Wat mij opviel is dat de verkoper helemaal niets heeft in te brengen, maar alleen het occasionbedrijf van Bourguignon. Proces is zo, dat je langs komt met de auto en die verdwijnt met de verkoper naar het occasionbedrijf. Daar wordt de prijs bepaalt en dan komt de verkoper terug met een mogelijk bod.
Advies is om het proces aan te passen, bij mogelijke aanschaf van een nieuwe auto. Je gaat eerst naar het occasionbedrijf waar je een bod krijgt en dan kan je beslissen of je doorgaat voor de verkoop of niet.

March 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Klantenservice laat te wensen over

Een van de weinige dealers die 7-persoons auto’s heeft staan. Autootje is best aardig maar de klantenservice van Bourguignon Leeuwarden laat te wensen over.
Zo heeft onze auto een “sterretje” welke niet vlak gerepareerd is.
Ook de stoelbekleding waar toch nog een flinke scheur is zit moest het afdoen “met een druppeltje lijm” die nooit uitgevoerd blijkt.
Tevens is er geen navigatie mogelijk in deze vrij nieuwe auto!

Jammer.

May 17, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look