Boutique 22 Reviews 15

3. Jewelry Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Written by the company

Online kleding & accessoires boutique. Elke week nieuwe items. Bestel je voor 15.00, dan wordt je pakketje bijna altijd dezelfde dag nog verzonden! Gratis verzending vanaf 50,-

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Niet doen!

Mensen, blijf heeeeel ver weg van dit "bedrijf" Ze leveren niet, geen contact mee te krijgen. Weg geld!

July 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

tijdje geleden bij hun een ring…

tijdje geleden bij hun een ring besteld, die ik toen na lang wachten niet heb binnen gekregen. Hun gebeld, mailtje gestuurd etc. waar pas na 1 week op gereageerd word.. Blijkt de voorraad niet te kloppen. Gelukkig mijn geld terug gekregen.

September 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb sneakers besteld betaald en niet gekregen.

Ik heb sneakers besteld, die waren te klein, dus teruggestuurd en nieuwe besteld in een maat groter. Omdat ik nieuwe besteld heb zou ik geen verzendkosten hoeven te betalen bij het afrekenen van het nieuwe paar bleek dat dat wel moest. O.k. betaald, ik zou de sneakers de volgende dag krijgen echter tot op de dag van vandaag, dus ruim een week later heb ik nog geen sneakers ontvangen. Twee mailtjes gestuurd en daar krijg ik geen antwoord op. Ik ben zeer teleurgesteld en ben bang dat ik mijn geld nu kwijt ben. Heel kwalijk en klantonvriendelijk op zijn zachts gezegd.

October 28, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ik heb een heel leuk vestje gekocht…

Ik heb een heel leuk vestje gekocht maar met een hele rare streep erin.
Eerst dacht ik dat het een vouw was maar ik kreeg het er niet uit. Toen heb ik het mijn tante die een wolwinkeltje heeft er naar laten kijken. Zij kwam tot de conclusie dat t wol was geweest met een donkerdere kleur. Een verkeerd verfbad door de wol heen.
Mail gestuurd naar boutique niks meer gehoord.0

September 20, 2023
Boutique 22 logo

Reply from Boutique 22

Hi! Dankjewel voor het delen van je feedback. :) We hebben gemaild en deze case is inmiddels opgelost. We hopen dat je alsnog tevreden bent en wensen je veel plezier van het vest! Liefs, Boutique 22

Rated 5 out of 5 stars

Fijne en overzichtelijke webshop met…

Fijne en overzichtelijke webshop met een prachtig samengestelde collectie! Ik ben helemaal fan van de items en de kwaliteit. Je bestelling wordt snel verzonden en er is een goede bereikbaarheid bij vragen. Top!

October 1, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Misleiding

Het vestje is niet hetzelfde als ik besteld had. De mouwen zijn anders dan dat het op de foto stond.

September 11, 2023
Boutique 22 logo

Reply from Boutique 22

Hi, wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. De nieuwe versie van de full of love cardigan is inderdaad iets anders, dit is ook te zien op de nieuwe product foto's op de webshop. Mocht je je item (kosteloos) willen retourneren laat het ons hier even weten en dan lossen we het op samen. :)
Liefs, Boutique 22

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look