1. Self-Storage Facility
  2. Storage Facility

Written by the company

Hos Boxdepotet opmagasinerer vi alt fra nips til møbler i vores opvarmede depotrum i Aarhus, Hadsten ved Aarhus og Randers, Hedensted, Horsens, Odense / Otterup og Assens. Uanset om du har brug for at leje et depotrum i en kortere eller længere periode, så finder vi løsningen, der passer til dig – og naturligvis den type opmagasinering, der matcher dit behov. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 2,5 m3 og op til 40 m3+ til nogle af Østjyllands og Fyns skarpeste priser – helt uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Lej et depotrum nær dig i dag – uden depositum. I modsætning til et traditionelt pulterrum, skur eller kælderrum er vores lokaler opvarmede og tørre, hvilket er vigtigt for, at dine ejendele ikke tager skade under din opmagasinering. Især elektronik og stofmøbler kan være særligt udsatte, hvis opbevaringsforholdene er for kolde eller fugtige. Samtidig har vi indendørs af- og pålæsning i alle afdelinger pånær Aarhus, så dine ting ikke bliver våde under overflytningen – og du kan endda låne en trailer til formålet. Derudover er alle rum aflåst med individuelle hængelåse, så den eneste der har adgang til dit depotrum, er dig. Lokalerne naturligvis videoovervågede, ligesom vi har tyverialarm og et privat vagtværn tilknyttet. Vores åbningstider spænder fra kl. 6-22, med nogle enkelte undtagelser, så du har mulighed for at aflæsse og afhente dine ting både tidligt og sent på dagen. For at garantere en høj sikkerhed, er der ikke adgang om natten. Hos Boxdepotet får du også altid personlig betjening.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rent og tørt opbevaring og venligt personale.

Pænt, rent og tørt, det er vigtig når man gerne vil opbevare ting.
Venlig personale og hurtig svar på mail når man spørg om noget, så kan den næsten ikke være bedre. Vi har været rigtig tilfredse og vender selvfølgelig tilbage, når/hvis vi får brug for lidt ekstra plads igen.

March 10, 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at I har været tilfreds med både de rene og tørre opbevaringsforhold samt den service, I har fået hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse – og vi står selvfølgelig klar, hvis I får brug for ekstra plads igen en dag.

Rated 5 out of 5 stars

Et meget sikkert og trygt sted

Et meget sikkert og trygt sted. Møbler står tørt og sikkert opbevaret. God service - nemt at komme i kontakt med stedet. Vil anbefale det varmt.

March 6, 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!
Vi er glade for at høre, at du oplever Boxdepotet som et sikkert og trygt sted, og at både opbevaringen og servicen har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du vil anbefale os – det betyder rigtig meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været så glade for vores rums…

Vi har været så glade for vores depotrum. Fine forhold så det er nemt at flytte ting.
Det var nemt at få kontakt med kontoret hvis der var noget. Men det kan tælles på en hånd de gange vi har måttet kontakte dem siden 2017.
De bedste anbefalinger her fra.

January 17, 2026

Hej Sanne!

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de varme anbefalinger 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I har været glade for depotrum­met gennem så mange år, og at både forholdene og kontakten til kontoret har fungeret godt for jer.

At I næsten ikke har haft behov for at kontakte os siden 2017, tager vi som et stort kompliment!

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Rigtig god oplevelse

Store rum, opvarmet og tørt, nem adgang og sikkerhed. Muligt at låne trailer til ind og udflytning. Alt i alt en rigtig god oplevelse

December 26, 2025

Hej Mette!

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os, og at både rummene, adgangen og muligheden for at låne trailer har levet op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på din feedback – den betyder meget for os!

Rigtig fint sted

Rigtig fint sted. Alt er bare i orden

November 22, 2025

Hej Erik!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for at høre, at du har været tilfreds, da vi hos Boxdepotet altid arbejder på at yde en god service og sikker opbevaring.

Rated 5 out of 5 stars

Fine opbevaringsforhold og eksemplarisk…

Fine opbevaringsforhold og eksemplarisk service. Stor fleksibilitet ved skift til andet depotrum. Kan meget anbefales.

August 1, 2025

Hej Lis!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Hos Boxdepotet arbejder vi altid på at yde en god service og sikker opbevaring for vores kunder, så din feedback og anbefaling betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Praktisk, billigt og i flotte omgivelser

Hjemmesiden var nem at tilgå.
Jeg blev mødt af en meget flink og serviceminded medarbejder.
Prisen er væsentlig lavere end i Århus.
Omgivelserne er smukke og nemt at komme til og fra både aften og dag.

August 22, 2025

Hej Dennis!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse. Hos Boxdepotet gør vi os altid umage for at sikre en nem og tryg opbevaring, så vi er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Har været så tilfreds med leje hos…

Har været så tilfreds med leje hos Boxdepotet... Der er rent og pænt og vores ting stå i den rette temperatur.. Vil helt sikkert anbefale Boxdepotet

February 6, 2025

Hej Dorthe!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord – dem sætter vi stor pris på!

Hele perioden ved opbevaring

Da jeg flyttet mine ting ind, sku jeg bruge mere plads, ku leje et rum mere med det samme. Og da der var ryddet ud, gik jeg bare ned til et rum.
Kan godt li at der er varme, så ens ting ikke får fugt.
Stor fordel at alle ikke bare kan komme ind.
Dejligt at man kan læsse af og på i et “lukket” rum, samtidig med man har mulighed for at låne en lukket trailer til at flytte sine ting i.

January 24, 2025

Hej Mette!

Altid kundevenlig service

Altid kundevenlig service, altid pænt og rent. Jeg kan kun anbefale stedet, og vil helt sikker vende tilbage, når ,og hvis, jeg får brug for det. At angive en dato, kan jeg ikke, det drejer sig jo ikke kun om en enkel dato, men om hele året.

December 14, 2024

Hej Lajla,

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Super fint sted at opbevare sine ting.

Det føles trygt at opbevare hos dem. Der er altid rent og lyst. Stedet er nemt at komme til og dejligt med gratis trailer.

December 2, 2024

Hej Gudrun,

De bedste hilsner,

Rated 1 out of 5 stars

Var egentligt godt tilfreds indtil jeg…

Var egentligt godt tilfreds indtil jeg skulle flytte mine ting. Finder så ud af at der er muselorte og tis samt en del itutyggede ting ved fraflytning. Udlejer oplyser om at de godt ved de har haft problemer med mus flere mdr tilbage. Jeg foreslog at vi fik vores leje tilbage da en del af vores ting er ødelagt samt jeg måtte bruge meget tid på at få gjort tingene rene. Udlejer var bekendt med mus i rummene men gjorde ikke lejere opmærksomme på dette og derfor er jeg meget utilfreds med den behandling jeg har fået. Herudover var der ingen problemer når man var kunde så var udlejer super flink. Så snart man ikke var mere var tonen en helt anden og nedladende/hånende. Rigtig ubehagelig oplevelse. Kan absolut ikke anbefale boxdepotet i Assens.

August 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste og billigste opbevaring!

Jeg har haft et rum i Otterup i omkring 6 måneder nu. Deres service er rigtig god og personlig. Jeg kom lynhurtigt til, og de fik organiseret lån af trailer og lokale i løbet af halvanden dag. Man kan få enormt meget plads, for meget få penge. Det er helt sikkert værd at køre fra Odense til Otterup efter!

Nu har jeg lige sagt det op fordi jeg skal bruge mine møbler hos mig igen, men opstår behovet igen ude i fremtiden, ved jeg godt hvem jeg henvender mig til!

July 14, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Perfekte faciliteter med god service

Vi har haft et opbevaringsrum hos boxdepotet i Horsens i 1½ år. Det er meget fine, tørre faciliteter med adgang til lån af trailer, læssevogne mv. og man kan køre indendørs og læsse på/af. Helt perfekt, det har virket upåklageligt og vi har fået rigtig god service.

May 6, 2014

Take a closer look