Oplichting
Oplichting. Ook hier besteld op 31/12. Na check
op Trustpilot dat dit wel n veilige site leek! Op de site stond n icoon van Nederlandse keuringsorganisatie.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichting. Ook hier besteld op 31/12. Na check
...helaas ben ik ook 1 van de mensen die opgelicht is... mensen please check altijd trustpilot van te voren... Lesje wel echt geleerd nu.
OPLICHTERS!!
Op 29 december 2024 panelen besteld en betaald. Twee mails ontvangen ter bevestiging. En inderdaad.... zonder contactgegevens.
De website zag er prima uit op 29 december, maar is nu niet meer in de lucht.
Gereageerd op de mail, maar het mailadres bestaat niet meer.
Geen panelen, geld weg, en geen mogelijkheid tot contact.
Besteld, betaald, nooit een bevestigingsmail gehad en wordt ook niet gereageerd op mail. Site is ook uit de lucht!!!
Wandpanelen op 31 dec 2024 besteld en betaald. Bevestigingsmail ontvangen, vervolgens niets meer gehoord. Site bestaat niet meer en geen contactgegevens in mail. Oplichters!!
Woensdag 1-1-2025 4 wandpanelen besteld, netjes betaald een mooi factuur gehad en bevestigd mail, maar helaas nu niks meer gehoord dus geld kwijt en geen panelen.
Wandpaneel besteld en betaald maar nooit meer iets gehoord of ontvangen. Oplichters!!
28/12 een bestelling gedaan (#12411), bevestigingsmail gekregen maar sindsdien geen enkel teken van leven. Ik zie ook net dat de site niet meer bestaat.
Beatelling voor wand panelen gedaan 31-12 #15113 geen reactie meer betaling gedaan held kwijt pas op mensen
29-12 bestelling geplaatst netjes een factuur gekregen maar wordt nooit verstuurd dus geld kwijt mensen kijk aub uit
Krijg geen reactie meer van Braselo 31- 12 -2024 bestelling 14992 geplaatst geld overgemaakt
Oplichting.
FRAUDE
Zeker geen aankoop doen, fraudeeeee geld kwijt, site is van naam veranderd en is rovenas.com geworden
Frauduleuze website.
Ziet er professioneel uit, maar ik ben mn geld kwijt na het aanschaffen van wandpanelen.
Koop hier niet!
Learn more about other kinds of reviews.