Brass Books Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Book Store

Written by the company

An independent online book store providing english literature to the Norwegian people.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Leverte som lovet. Hadde noe andre ikke hadde.

Jeg fikk kjøpt Undaunted reinforcements av dem. Vanskelig å få tak i fra de andre og større butikkene.
De informerte godt om leverings systemet sitt og leveringen gikk slik de beskrev. (Relativt fort)

Jeg venter fortsatt på grunn spillene fra Platekompaniet i skrivende stund. Angrer på jeg ikke kjøpte alt hos dem.

Jeg er veldig positiv til min opplevelse med denne nett butikken.

August 7, 2026

Reply from Brass Books

Tusen takk for tilbakemeldingen, Per Harald! Vi gjør vårt beste for å informere underveis for varer som tar litt tid å levere :)

Anbefales!

Fantastisk service! Bestilte to bøker som viste seg å være vanskelige å skaffe. Brass Books ga meg raskt flere alternativer, bl.a. å heve kjøpet og få pengene tilbake. Nå var dette bøker jeg gjerne ville ha, så gikk for alternativet at de sjekket videre. Under hele prosessen holdt de meg oppdatert på epost. De klarte å skaffe bøkene, til avtalt pris (billigere enn konkurrentene). Bøkene er ankommet, godt pakket, og sto til forventningene. Fikk tilogmed en håndskrevet lapp med beklagelse for at det hadde tatt så lang tid. Anbefaler Brass Books på det varmeste, og kommer garantert til å handle hos dem igjen!

May 21, 2026

Reply from Brass Books

Hei Anne! Tusen takk for hyggelig anbefaling :) Du er hjertelig velkommen tilbake når du skal handle bøker neste gang!

Rated 5 out of 5 stars

Finner alle bøker jeg ønsker meg

Finner alle bøker jeg ønsker meg, med god og rask service.

November 27, 2025

Reply from Brass Books

Takk for hyggelig omtale, Celine 🙌 Si forresten fra om det er noe du ikke finner - vi jobber stadig med å utvide inventaret :)

Rated 5 out of 5 stars

Rask levering og god service!

February 11, 2026

Reply from Brass Books

Ingen ting er bedre enn rask levering og god service - det er akkurat det vi skal fortsette med! Takk for hyggelig tilbakemelding, Siri 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Ordentlig gøy å ha så god tilgang på fantastisk litteratur!

Det var fantastisk å finne så mange bøker jeg har lett etter lenge, og attpåtil på samme sted og med svært gunstig leveringspris. Noen av bøkene anses også som kultbøker det er ordentlig vanskelig å få tak i, mens andre var helt nyutgitte. Ordentlig gøy å ha så god tilgang på fantastisk litteratur!

December 8, 2025

Reply from Brass Books

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Edona 🙌 Vi skal fortsette å utvide tilbudet av bøker som ikke er helt enkelt å få tak i samtidig som vi holder prisene fornuftige og plukker ut de beste leseopplevelsene til alle de som vil handle hos Brass!

Rated 5 out of 5 stars

Endelig et sted der du får boken du vil…

Endelig et sted der du får boken du vil ha rett i postkassen uten tilbud om nips og nøkkelringer.

January 28, 2026

Reply from Brass Books

Nips og nøkkelringer, nei takk! Bare bøker 📚 Takk for omtalen og kom gjerne tilbake, Rune!

Rated 5 out of 5 stars

Min nye favoritt butikk for engelske bøker!

Lett å finne gode engelske bøker i dette store utvalget! Tipp topp levering og boknorges beste kundeservice! Dette er min nye favoritt bokhandel! Disse folka vet hva de driver med! Anbefales på det sterkeste! 👏

December 8, 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding, Øyvind 🙌 🙌 🙌

As always, si ifra om det er noe du ikke finner, vi øker inventaret kontinuerlig!

Rated 5 out of 5 stars

Enkelt, effektivt og bra utvalg

Strålende nettbutikk, enkel betaling og levering rett i postkassa! Når det i tilegg er meget bra utvalg av bøker så blir jeg en hyppig kunde fremover

November 19, 2025

Reply from Brass Books

Takk for handelen og hyggelig tilbakemelding, Joakim!

Knirkefritt

Meget brukervennlig søke-, bestillings- og betalingsløsning, stort utvalg, gode anbefalinger og rask levering!

September 3, 2025

Reply from Brass Books

🙌 🙌 🙌 Takk for at du er fast kunde hos oss, Mathias!

Take a closer look