ze van moving company belde mijn moeder vooraf dat ze iets eerder waren klein foutje maar super
See what reviewers are saying
Het team had duidelijk ervaring met trappen en smalle doorgangen.
ze kenden de regels van het gebouw en werkten volgens de lift afspraken
We waren opgelucht dat de piano onbeschadigd in de nieuwe woning stond.
Company details
Written by the company
Welkom bij Verhuisbedrijf Breda, dé specialist op het gebied van professionele en zorgeloze verhuizingen in Breda en omgeving. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning, een bedrijfslocatie wilt verplaatsen of behoefte heeft aan extra hulp bij specifieke verhuisdiensten, ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen. Wij begrijpen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven wij ernaar om het proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze dienstverlening omvat onder andere inpakservice, meubelmontage, transport en opslagmogelijkheden. Met onze moderne verhuiswagens en zorgvuldig opgeleide medewerkers garanderen wij een veilige en snelle verhuizing, geheel afgestemd op uw wensen. Bij Verhuisbedrijf Breda staan betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit centraal. Wij werken met transparante prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien hebben wij ruime ervaring in het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven. Kies voor Verhuisbedrijf Breda en ervaar zelf waarom onze klanten ons waarderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Samen zorgen we voor een soepele start op uw nieuwe bestemming!
Contact info
Heerbaan 14, 4817 NL, Breda, Noord Brabant, Netherlands
- +31763690429
- klantenservice@bredaverhuisbedrijf.com
- bredaverhuisbedrijf.com
Het team had duidelijk ervaring met…
Het team had duidelijk ervaring met trappen en smalle doorgangen.
We waren opgelucht dat de piano…
We waren opgelucht dat de piano onbeschadigd in de nieuwe woning stond.
ik voelde me gehoord ook toen ik…
ik voelde me gehoord ook toen ik gestrest was ze bleven netjes
Geen verkeerde keuzes qua volgorde dat…
Geen verkeerde keuzes qua volgorde dat scheelde stress.
ze van moving company belde mijn moeder…
Ze Kenden De Regels Van Het Gebouw En Werkten Volgens
ze kenden de regels van het gebouw en werkten volgens de lift afspraken
Ze tilden alles alsof het niks woog
Ze tilden alles alsof het niks woog, echt als vakmensen
Partner Zei Dat Hun Tips Waardevol En Dat Ze
partner zei dat hun tips waardevol en dat ze de verboden spullen niet aanraken
alles transparant
alles transparant, ook met stops onderweg- niks werd extra aangerekend
je merkte dat ze plezier hadden in hun…
je merkte dat ze plezier hadden in hun werk en daardoor was de hele verhuisdag ook voor on lichter
vorige maandag stonden ze om 8 uur voor…
vorige maandag stonden ze om 8 uur voor de deur en om 10 uur zat alles al perfect ingepakt in de wagen
Goede verhuizers gehad
Goede verhuizers gehad, voorzichtig gedaan met onze spullen, hebben onze hele huisraad netjes verhuisd!
Weten hier wat werken is en kwamen met…
Weten hier wat werken is en kwamen met een heel team.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.