Company details

1. Jewelry Store
  2. Gift Shop
  3. Jewelry Engraver

Written by the company

Briansa is de specialist in gepersonaliseerde sieraden en unieke cadeaus. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige sieraden die je volledig kunt personaliseren met namen, initialen, foto’s, speciale data of een persoonlijke boodschap. Ons aanbod bestaat uit o.a. kettingen, armbanden, ringen, hangers, oorbellen en sleutelhangers, allemaal te personaliseren naar wens. Perfect als cadeau voor een verjaardag, jubileum, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, of als bijzonder herinneringssieraad. Bij Briansa staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Met zorg geselecteerde materialen zoals zilver, goud en edelstaal zorgen voor sieraden die lang mooi blijven. Dankzij onze gebruiksvriendelijke personalisatie-opties maak je in een paar klikken een uniek en betekenisvol sieraad dat een blijvende herinnering vormt. Of je nu zoekt naar een persoonlijk cadeau, een herdenkingssieraad, of gewoon een stijlvolle manier om je liefde, vriendschap of familieband te vieren: bij Briansa vind je altijd een passend sieraad dat speciaal voor jou gemaakt wordt.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Nooit ontvangen; geen contact!

BESTELLING NOOIT ONTVANGEN! Wel 15 e-mails gestuurd met 1 respons; we sturen het nogmaals. Nee, hoeft niet, nu iets anders gekocht. Graag geld retour. Vanaf dat moment totale radio stilte!! Nogmaals vele e-mails met verzoek ons geld terug te krijgen maar ze reageert nergens meer op.
Advies is Nooit bestellen! Zeer klantonvriendelijk en geen communicatie als er iets misgaat! Waardeloos nep bedrijf!!! Gaan aangifte doen. Gaat om klein bedrag maar principe telt!!!

March 19, 2026

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Zelf had ik wat fout gedaan voor mijn gravering, ze belde met netjes op om te helpen en mee te denken.
Alles netjes en snel ontvangen, en ziet er netjes uit.
Onwijs bedankt.

March 27, 2026

Zippo met foto en tekst

Voor mijn vader een zippo besteld met foto's en namen van de kleinkinderen. Enorm blij mee. Super snel geleverd en de kwaliteit is heel mooi. Bedankt voor de goede service!!

March 10, 2026

Geweldig

Op zaterdag had ik een ketting besteld voor mijn vriend, er ging iets fout met de betaling en ik heb op zaterdag nog contact kunnen opnemen. Ik kreeg onmiddelijk antwoord waarvoor ik zeer dankbaar ben. Na 3 dagen was de ketting al aangekomen! Gewledig!! Ik was een beetje bang voor de kwaliteit maar dit was buiten mijn verwachtingen mooi! Ik zou hier direct terug op bestellen. MERCI

February 6, 2026

Geweldig

Wat een fantastische ervaring bij Briansa van Sabrina! Ik heb hier onlangs meerdere bedels besteld en ik ben echt enorm tevreden.

Allereerst heb ik een gegraveerde bedel gekocht en die is werkelijk prachtig. De gravure is super strak en met veel oog voor detail gedaan. Je ziet meteen dat er met zorg en vakmanschap gewerkt wordt. Het resultaat is persoonlijk, elegant en van hoge kwaliteit, precies wat je hoopt bij een sieraad met emotionele waarde.

Daarnaast heb ik ook een vingerafdruk bedel besteld en wauw, deze is nóg mooier dan verwacht. De vingerafdruk is heel duidelijk en verfijnd weergegeven, wat het sieraad extra bijzonder en uniek maakt. Het is echt een prachtig aandenken dat je altijd bij je kunt dragen.

Wat ik ook ontzettend fijn vond, is de snelle levering. Alles werd vlot verzonden en kwam netjes en op tijd aan. Bovendien was alles prachtig verpakt, wat het uitpakken echt een feestje maakte. Je merkt aan alles dat er aandacht en liefde in zit, tot in de kleinste details.

Kortom, prachtige sieraden, snelle service, mooie kwaliteit en een zeer persoonlijke uitstraling. Ik kan Briansa van Sabrina absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een bijzonder, betekenisvol en mooi sieraad. Ik bestel hier zeker opnieuw!

December 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

2 nieuwe , gegraveerde bedels na 1 dag dragen onleesbaar: gravering 2 bedels met foto en tekst gravering besteld voor aan Pandora armband maar direct beschadigd en daardoor onleesbaar

2 bedels besteld als “blijvende” herinnering voor 2 vriendinnen, waarvan er eentje gaat emigreren. Blijvend werd helaas van korte duur…

Snelle levering, maar nóg sneller beschadigd en daardoor de gravering niet meer zichtbaar: zowel de gegraveerde foto als de tekst waren na 1 dag dragen niet meer leesbaar.
Er werd geen oplossing geboden, alleen nieuwe bedels kopen?!?!
Bovendien werd er gezegd dat er geen andere bedels bij mogen, omdat die schuren?!?
Pandora is toch juist bedoeld voor meerdere bedels en dit was de eerste bedel die eraan zat, omdat ze zowel de armband als bedel nieuw als afscheidscadeau hebben gekregen op kerstavond.
Originele Pandora bedels draag ik zelf al jaren en zijn echt betere kwaliteit.

December 25, 2025

Aan te raden

Ik schrijf niet zo vaak een revieuw maar ik ben zo tevreden over mijn bestelling dat ik het deze keer graag wilde doen. Het pootje was perfect gegraveerd, de bestelling was heel snel binnen, en het resultaat in zijn geheel is echt fantastisch.

December 17, 2025

Top bedrijf !

Ik schrijf normaal geen reviews, maar ik kon het bij deze echt niet laten. Ik ben oprecht geraakt. Om te beginnen wat een service! Ik had problemen met de betaling door mijn app, gemailt en kreeg heel snel hulp voor de betaling alsnog te kunnen uitvoeren en zo mijn bestelling echt te kunnen plaatsen. Gisteren besteld, vandaag ontvangen in België, top! Ik keek uit om het resultaat te zien op de bestelde items ( fotokados), super tevreden. Mooi en niets op aan te merken. Ook met liefde verpakt. Dat zie je. Hartelijk dank hiervoor. Maar wat mij oprecht geraakt heeft is het kaartje dat erbij zat, de tekst hierop en het klavertje vier/engeltje bedeltje dat erbij zat. U beseft het misschien niet, maar u heeft oprecht mijn dag goed gemaakt hiermee. Ik heb een hele moeilijke periode, waar ook mijn geloof in de mensheid wat kwijt is.. maar dit gebaar geeft mij hoop. En het bedeltje gaat overal met mij meegaan, want ik geloof oprecht dat dit mij geluk zal brengen. Hartelijk bedankt! En ik zal het zeker niet nalaten goede reclame voor u te maken! Heel erg fijne en vooral warme feestdagen toegewenst.

December 11, 2025

Mooi werk

Mooi werk, snelle levering, vriendelijk en leuke attentie. Gisteren besteld, vandaag ontvangen, super blij mee.

December 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

5 sterren is niet genoeg!!

Voor de eerste keer bij Briansa besteld en wat een top service!! Heel gemakkelijk te personaliseren en bestellen, super snel bezorgd ( letterlijk nog geen 1,5 dag nadat ik had besteld had ik het al binnen, en dat in december!! ) top kwaliteit, de gravering is veel duidelijker en mooier dan ik had durven hopen, en het handgeschreven bedankje vond ik nog het mooiste. Ik ga jullie zeker aanraden binnen mijn vriendenkring en zal zelf zeker vaker bij jullie bestellen, bedankt voor het mooie product & een top service!

December 5, 2025

Heel netjes

Bedeltjes zijn heel netjes gemaakt en goed aangekomen via brievenbus post. Prijs is ook prima.

December 2, 2025

Mooi en persoonlijk

Pakje was snel binnen producten zijn erg mooi en het was een feestje om uit te pakken bedankt Sabrina😍

October 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ongelooflijk goede service, persoonlijke aanpak

Ongelooflijk goede service! Ik wilde graag een pootafdrukje laten graveren, maar maakte me zorgen dat het niet zo goed zou uitkomen. Sabrina gaf een preview en bewerkte de foto meermaals op mijn verzoek. Ze bleef altijd heel vriendelijk in de correspondentie en ik ben heel tevreden over het eindresultaat!

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, prima prijzen, mooi verpakt met persoonlijk kaartje erbij.

September 13, 2025
Briansa logo

Reply from Briansa

Bedankt voor je mooie review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look