Turen var dejlig og hyggelig Og vi skulle have taget billede så vi havde noget til minderne men ak der kom aldrig noget billede så vi kunne se vi havde været der og turen vil vi ikke betale igen b... See more
See what reviewers are saying
Helt igennem professionel og fantastisk tur. Vejret kunne ikke være bedre. Vi spottede 2 marsvin oppe fra broen. Guiden var skøn. Stor tryghed hele vejen. Jeg tog turen delvist for at overvinde min... See more
Oplevelse i særklasse! Hvis man ønsker at udfordre sig, rykke grænser, hører om broens historie kan man helt sikkert få alt for pengene! På trods af overskyet vejr, fik vi lov at se marsvin n... See more
Suveræn oplevelse der både kan udfordre og forundre. Rikke guidede os tryg, sikkert og med stor viden at dele ud af, op og over broen. Hun er et sand leksikon af informationer og kunne med lune og... See more
Written by the company
Bridgewalking is a unique experience which is found in only three other locations worldwide: In Brisbane and Sydney, both Australia, and in Auckland, New Zealand. At 60 metres above sea level, your guide will provide information on the bridge and the surroundings while the visitors feel the wind in their hair – and the rush in their stomachs when the train crosses the bridge far below. From the top of the bridge, there are incredible views of the Little Belt, Jutland and Funen. Bridgewalking is for everyone who is at least 1.40m tall who can complete a walk of just over 2 km – and who does not suffer from vertigo.
Galsklintvej 4, 5500, Middelfart, Denmark
- + 45 88 32 58 00
- bridgewalking.dk
Turen var dejlig og hyggelig
Turen var dejlig og hyggelig
Og vi skulle have taget billede så vi havde noget til minderne men ak der kom aldrig noget billede så vi kunne se vi havde været der og turen vil vi ikke betale igen bare for at få billedet 😔 mvh Morten brigde walkeren
Suveræn oplevelse!
Hun er et sand leksikon af informationer og kunne med lune og humor, bløde de nervøse deltagere op til en god oplevelse.
Helt klart en oplevelse der er værd at besøge.
Blev min højdeskræk kvit
Jeg tog turen delvist for at overvinde min højdeskræk...blev hurtigt tryg og turde læne mig ud over rækværk og nyde udsigten samt turde kikke de 60 meter ned.
Kan absolut anbefales med alle de stjerner der findes.
Helt igennem gennemført!!
Helt igennem gennemført. First of all - guiden, Theis, tog hjerteligt imod os, efterfuldt af en ordentlig introduktion til sikkerhed og udstyr.
Han var imødekommende og virkede til, at han elskede det han lavede - det smitter så meget af på os som gæster, så man får en my mere ro på, selvom vi ankom med et lidt vildt nervesystem, haha.
Theis havde styr på sine facts og kunne besvare spørgsmål uden tøven. Han kom med relevant info igennem hele turen.
Med det sagt, så var turen, udsigten, vejret, all of it, bare helt kanon.
Vi tror på, at selv en tur med fuld regn kunne blive vejet op med Theis som guide.
Så vores stjerner går ubeskåret til Theis!!
Knus fra nordsjælland (vi kommer helt sikkert igen)
Oplevelse med væsentlige mangler
Fed oplevelse, kanon guide, men oplevede et par huller i logistikken, hvor jeg ikke modtog billetterne, ligesom billederne vi fik taget på broen ikke blev lagt op.
Alligevel 5 velfortjente stjerner, da deres kundeservice fik rettet op på begge dele med det samme.
Stærk service, når nu menneskelige fejl sker.
Fantastisk oplevelse
Rikke vores guide var helt perfekt. Fortalte en masse om broen og skibene osv. En oplevelse der kan anbefales. Og virkelig et fedt arrangement.
Vi takker hele familien for en fed oplevelse.
Louise Jimmi Carl og Sophia.
Det var en vild fantastiske oplevelse…
Det var en vild fantastiske oplevelse at Bridgewalking på Lillebælt ❤ Vejeret var godt nok ikk det bedste, men vi havde den mest fantastiske guide på vores tur og han havde en helt utrolig viden omkring historien om hvordan Lillebælt blev bygget, både før, under og efter selve byggeriet.
Han var også virkelig godt til at give sin viden videre igennem en virkelig interessant fortælling.
Vi var så også meget heldig da der kun var min søn og mig som var med på turen, selv om der var plads til yderlig 14 mere.
Derfor var der ekstra god tid til guiden kunne give noget at sin viden videre
Det var bare en WAWO oplevelse ❤
1000 tak til vores guide for en super fantastisk tur den kan vi leve længe på, så vi må jo bare tage en tur mere en dag hvor vejeret er helt klar så vi kan se lidt længer væk ❤
Dejlig service
Dejlig service. Havde værdibeviser der var udløbet for nyligt og fik dem forlænget. God stil
Ubehøvlet
Hold jer langt væk fra bridgewalking. Guiderne er ubehøvlede og taler ned til en, og der er intet at se som man ikke kan se ved at gå over broen. Spar hellere de penge, og gå en gratis tur over broen.
Kanon oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse på Lillebælt. Guiden var rigtig god til at fortælle og havde fokus på sikkerheden. Meget tilfreds. Kan varm anbefales.
En super fed oplevelse
En super fed oplevelse. Nu var vi også ekstremt heldig med vejret og guiden var meget engageret. Flot udsigt fra toppen af broen. Kan kun anbefales, men tjek vejrudsigten.
Fantastisk udsigt
Havde en utrolig god oplevelse med Brigewalking. Yderst professionelt setup, focus på sikkerheden og en god guide.
Aftenturen kan anbefales.
Fantastisk
Det var en fantastisk oplevelse og kæmper ros til vores guide, han var 90 % af oplevelsen, smukt tur, fantastisk udsigt men uden vores guide, hans viden og hans fortæller evne ville oplevelsen på ingen måde ha været nok
Imponerende oplevelse!
Kæmpe stor og imponerende oplevelse at gå over den gamle Lillebæltsbro på toppen af broen. De ansatte er virkelig gode til at fortælle og guide os deltagere. Sikkerheden er i top og guiden sørger hele tiden for at alle er ok imens vi går højt oppe 👍🏻 Guiden fortæller også ivrigt om området/byen og broen undervejs. De har også en sød lille museums butik. Eneste lille ulempe er at man ikke må tage billeder undervejs/ikke ha’ mobil el kamera med, for der er virkelig naturskønt og smukt på turen.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, fantastisk underholdende guide (Katrine), som var rigtig god til at fortælle om alt i området, og opførelsen af Lillebæltsbroen.
Bliver aflyst 30sek før vi kommer op på…
Bliver aflyst 30sek før vi kommer op på broen pga af lidt lyn ikke nået med lige at vente 15 min og se nej bare aflyst vi havde 138km der ned og 138 tilbage igen vi blev ikke kontaktet som de så fint selv skriver på deres side at de gør hvis der er chancer for aflysning og de vil ikke betale for vores kørertur frem og tilbage skuffende

Uprofessionel guide
Selve turen er en klar 10/10 oplevelse, guiden giver tid til at bare stå og nyde udsigten og kigge efter marsvin i vandet.
Men den guide vi havde tiltalte piger og kvinder på den mest respektløs, uprofessionel og nærmest pervers/stodder måde, der gjorde at man ikke følte sig tryg omkring ham

Fantastisk oplevelse
Virkelig god oplevelse. God guide og smuk udsigt. Husk en tår vand inden afgang - specielt på varme dage.

fantastisk service
jeg havde booket sammen med en veninde men af helbredsmæssige årsager var jeg nød til at melde afbud, men jeg har fået lov til at komme afsted en anden dag super service
Fantastisk tur
Fantastisk tur, god guide, fik masser af historie.
Helt sikkert en tur jeg kan anbefale