Briljantservice Reviews 16

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Noll respekt för "Ingen reklam"

Noll respekt för "Ingen reklam, tack" på brevlådan. En gång är ingen gång, men på 2 år har det skett flertalet gånger, påvisar hur oseriösa man är.

September 11, 2025

Reply from Briljantservice

Hej! Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att du har fått reklam trots att du har en "Ingen reklam"-skylt på brevlådan.Det är inte så vi vill arbeta.Om du vill får du gärna kontakta oss och uppge din adress så att vi kan undersöka vad som har hänt och göra vårt bästa för att det inte ska upprepas.

Otroligt påträngande marknadsföring

Otroligt påträngande marknadsföring

August 1, 2025

Reply from Briljantservice

Hej Hans! Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevde detta. Det är aldrig vår ansikt att dela ut reklam till hushåll med "Ej Reklam"-skylt. Om detta har hänt ber vi uppriktigt om ursäkt och kommer att följa upp det internt för att undvika att det händer igen.Med vänliga hälsningar, Briljantservice

Absolut INGEN respekt för "reklam

Absolut INGEN respekt för "reklam, nej tack" Eller dom kan inte läsa?

April 25, 2025

Reply from Briljantservice

Hej Jimmy! Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi beklagar att du fick reklam trots "Ej Reklam"-skylten. Det ska naturligtvis inte ske. Vi tar din synpunkt på allvar och kommer att påminna våra utdelera om att alltid respectera dessa skyltar. Med vänliga hälsningar, Briljantservice

oönskad reklam

oönskad reklam

Har fått reklam från Briljant Service två dagar i rad denna gången trots Ej Reklam på postboxen. Samma reklam har delats ut tidigare på samma sätt.

Ser att de tryckt ner sin reklam i allas boxar utan hänsyn till Ej Reklam.

Efter som jag blir irriterad av detta beteende kollade jag upp bolaget lite och vill härmed uppmana alla som överväger att anlita dem att kolla upp dem noggrant först.

Notera att företagsnamnet på deras hemsida
"Viva Partners Sverige AB" gick i konkurs i November 2024.

Letar man på nätet efter omdömen så hittar man många missnöjda kunder. (betyg 1 av 5 oftast)

För att göra något så har jag anmält den oöskade reklamen till Nix-nämnden
enligt anvisning på Konsumentverkets hemsida

March 5, 2025

Hej Staffan!

Tack för att du hör av dig och delar med dig av dina synpunkter.

Vi beklagar att du har fått reklam trots märkningen "Ej reklam" på din brevlåda. Det är inte vår avsikt att dela ut reklam till hushåll som tydligt har avböjt reklam, och vi tar din kommentar på allvar. Vi kommer att följa upp händelsen internt med den som ansvarat för utdelningen i området.

När det gäller konkursen du nämner gäller den ett tidigare bolag. Vår verksamhet bedrivs idag i ett annat bolag och vi fortsätter att erbjuda våra tjänster till våra kunder. Precis som många andra företag har vi genom åren fått både positiva och negativa omdömen, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten i vårt arbete och vår kundservice.

Vi respekterar naturligtvis din rätt att anmäla utdelningen om du anser att den inte har följt gällande regler.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi kommer att göra vårt bästa för att undvika att det händer igen.

180000 efter rot för 50m2

Kontaktade dom för renovering av hall och 2 sovrum ca 50m2 där det skulle tapetseras och lägga nytt laminatgolv. När jag fick offerten höll jag på att kola, dom vill ha 180 000 för detta efter rot, och då ingår inget material. Hutlöst dyrt, pinsamt! Aldrig jag skulle anlita en sådan firma. När jag sedan konfronterade dom och frågade så fick jag bara svaret, återkommer ska kolla med leverantören?? Vaddå är det inte dom som utför arbetet?. Nä du tack men nej tack!

May 20, 2024

Tack för din kommentar.

Vi har tagit del av det du skriver och har försökt hitta det aktuella ärendet i våra system. Efter att ha gått igenom både vår e-post, offertförfrågningar och bokningskalender har vi tyvärr inte kunnat hitta någon förfrågan eller offert som motsvarar den beskrivning du lämnar.

Vi tar alltid frågor om våra offerter på allvar och vill gärna förstå vad som har hänt. Om du har varit i kontakt med oss ber vi dig därför att kontakta oss direkt och ange namn, adress eller offertnummer så att vi kan undersöka ärendet närmare.

Vi strävar efter att lämna tydliga och marknadsmässiga offerter och svarar gärna på frågor om innehåll, omfattning och prissättning.

Rated 1 out of 5 stars

Det värsta jag någonsin har anlitat!!

Det värsta jag någonsin har anlitat!!! Såg värre ut när jag kom hem. Städningen katastrofal, krossad ruta, dörrarna öppna mot baksidan. Absolut inte städat bakom spis, golv, elementen, ja listan kan göras lång….. ANLITA ABSOLUT INTE !!!!!!

March 26, 2024

Tack för din kommentar.

Det här är ett verkligt ärende och vi vill inte försöka bortförklara det som hände. Kunden hade rätt att vara missnöjd med det arbete som utfördes.

Efter att vi fick kännedom om problemen agerade vi omedelbart. Den medarbetare som orsakade problemen arbetar inte längre hos företaget. Vi återvände också till kunden, åtgärdade samtliga fel som påtalades och betalade ersättning för de skador och olägenheter som uppstått.

Vi beklagar det som inträffade och tar fullt ansvar för våra misstag. Samtidigt är vi stolta över att vi inte lämnade kunden med problemen, utan såg till att de blev lösta.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner för att säkerställa att liknande situationer inte upprepas.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med resultatet

Jag är mycket nöjd med resultatet. De är beredda att göra det där lilla extra för kunden, med full energi och kunniga medarbetare.
Tusen stjärnor från mig
Jag kan verkligen rekommendera företaget

March 4, 2024

Reply from Briljantservice

Hej Fehira! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Det betyder mycket för oss. Vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden!

Ingen reklam står de

Ingen reklam står de. Ringt och bett de sluta flera gånger men de fortsätter. Oseriöst!

November 2, 2023

Reply from Briljantservice

Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi beklagar att du fick reklam trots "Ej Reklam"-skylten. Det ska naturligtvis inte ske. Vi tar din synpunkt på allvar och kommer att påminna våra utdelera om att alltid respectera dessa skyltar. Med vänliga hälsningar, Briljantservice

Rated 1 out of 5 stars

Det är ett företag som man inte kan…

Det är ett företag som man inte kan lita på.
Jag förstår inte hur ett företag kan göra reklam genom att lägga lappar i brevlådan hos privatpersoner och när man behöver professionell hjälp, som att reparera parkettgolv etc. De ger ett datum för att ge en offert, timmar före mötet kontaktar Briljant kunderna och säger att de inte gör den typen av arbete och att de bör kontakta en professionell.
Mina grannar har också upplevt Briljant avbokningar.
Inget tack till Briljant från och med nu.
Det är verkligen ett företag som inte behöver annonsera eftersom de inte gör någonting, ja, de ger bara datum och erbjudande, tyvärr avbokar de tiden kort därefter, de har ingen kontroll över någonting och, de slösar bort medborgarnas tid.

April 19, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Varning varning

Varning varning. Betala bara för Tim penning. Fick sågat ner en stupe 170. En Tyahäk på på 3 meter. Fick ett fast pris på 2600. Ifråga satte tar det 8 timar ja. Tog mindre än fytatimar. Skojare. Aldrig mera dessa.

July 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jag har anlitat Briljantservice för…trädgårdsarbete

Jag har anlitat Briljantservice för klippning av en lång häck och yvig murgröna på staket. Jag är mycket nöjd med resultatet.Mannen som utförde arbetet var punktlig, trevlig och flitig.Han städade noga bort trädgårdsavfallet,Jag kommer att anlita firman igen.

Karin Heick

July 14, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look