Noll respekt för "Ingen reklam"
Noll respekt för "Ingen reklam, tack" på brevlådan. En gång är ingen gång, men på 2 år har det skett flertalet gånger, påvisar hur oseriösa man är.

Reply from Briljantservice
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Otroligt påträngande marknadsföring

Reply from Briljantservice
Absolut INGEN respekt för "reklam, nej tack" Eller dom kan inte läsa?

oönskad reklam
Har fått reklam från Briljant Service två dagar i rad denna gången trots Ej Reklam på postboxen. Samma reklam har delats ut tidigare på samma sätt.
Ser att de tryckt ner sin reklam i allas boxar utan hänsyn till Ej Reklam.
Efter som jag blir irriterad av detta beteende kollade jag upp bolaget lite och vill härmed uppmana alla som överväger att anlita dem att kolla upp dem noggrant först.
Notera att företagsnamnet på deras hemsida
"Viva Partners Sverige AB" gick i konkurs i November 2024.
Letar man på nätet efter omdömen så hittar man många missnöjda kunder. (betyg 1 av 5 oftast)
För att göra något så har jag anmält den oöskade reklamen till Nix-nämnden
enligt anvisning på Konsumentverkets hemsida

Reply from Briljantservice
Kontaktade dom för renovering av hall och 2 sovrum ca 50m2 där det skulle tapetseras och lägga nytt laminatgolv. När jag fick offerten höll jag på att kola, dom vill ha 180 000 för detta efter rot, och då ingår inget material. Hutlöst dyrt, pinsamt! Aldrig jag skulle anlita en sådan firma. När jag sedan konfronterade dom och frågade så fick jag bara svaret, återkommer ska kolla med leverantören?? Vaddå är det inte dom som utför arbetet?. Nä du tack men nej tack!

Reply from Briljantservice
Det värsta jag någonsin har anlitat!!! Såg värre ut när jag kom hem. Städningen katastrofal, krossad ruta, dörrarna öppna mot baksidan. Absolut inte städat bakom spis, golv, elementen, ja listan kan göras lång….. ANLITA ABSOLUT INTE !!!!!!

Reply from Briljantservice
Jag är mycket nöjd med resultatet. De är beredda att göra det där lilla extra för kunden, med full energi och kunniga medarbetare.
Tusen stjärnor från mig
Jag kan verkligen rekommendera företaget

Reply from Briljantservice
Ingen reklam står de. Ringt och bett de sluta flera gånger men de fortsätter. Oseriöst!

Reply from Briljantservice
”Nej tack till reklam” står det klart och tydlig på brevlådan. Ändå delas sånt här skräp ut. Felstavningar i reklamen bidrar inte heller till deras trovärdighet.
Det är ett företag som man inte kan lita på.
Jag förstår inte hur ett företag kan göra reklam genom att lägga lappar i brevlådan hos privatpersoner och när man behöver professionell hjälp, som att reparera parkettgolv etc. De ger ett datum för att ge en offert, timmar före mötet kontaktar Briljant kunderna och säger att de inte gör den typen av arbete och att de bör kontakta en professionell.
Mina grannar har också upplevt Briljant avbokningar.
Inget tack till Briljant från och med nu.
Det är verkligen ett företag som inte behöver annonsera eftersom de inte gör någonting, ja, de ger bara datum och erbjudande, tyvärr avbokar de tiden kort därefter, de har ingen kontroll över någonting och, de slösar bort medborgarnas tid.
Anlitade briljantservice och skrev ett kontrakt för veckostädning under denna sommar. Samma vecka som de skulle städa första gången bröt de kontraktet och sa att de inte kunde städa. Satte mig i en väldigt svar situation.
Ingen kompensation eller försök att hjälpa till.
Varning varning. Betala bara för Tim penning. Fick sågat ner en stupe 170. En Tyahäk på på 3 meter. Fick ett fast pris på 2600. Ifråga satte tar det 8 timar ja. Tog mindre än fytatimar. Skojare. Aldrig mera dessa.
Jag har anlitat Briljantservice för klippning av en lång häck och yvig murgröna på staket. Jag är mycket nöjd med resultatet.Mannen som utförde arbetet var punktlig, trevlig och flitig.Han städade noga bort trädgårdsavfallet,Jag kommer att anlita firman igen.
Karin Heick
Respekterar inte skylten på min brevlåda, med texten: "Ingen reklam, tack". Dåligt!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.