British MotorGroup Danmark Reviews 14

1. Car Rental Agency
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

Information provided by various external sources

Velkommen til British MotorGroup - Din Jaguar & Land Rover forhandler i Danmark.

2.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig british motorgroup igen!

Købte en Land Rover Discovery sport årg 2021 for ny af BMG. Alle service er foretaget af BMG. I min Iguide fremgik der at der var garanti på højspændingsbatteriet til 160.000 km. Da batteriet i min bil itu ved 140.000 kr, gik BMG ind i Iguiden og rettet km-garantien ned til 100.000 km, og forklarede at det altså var en skrivefejl.

Så kunne jeg få lov at betale vanvittige timepriser for at de foretog undersøgelser af bilen.

Bilen er nu 4½ år gammel, og nu er gearkassen gået i stykker. Batteri og gearkasse er så dyre at reparere, at bilen må anses som værende totalskadet.

Alle undersøgelse bliver faktureret med en vild timepris, uden man får et endeligt svar på hvad bilen fejlen. Det er konstant: “ Vi har en mistanke om” - forklaringer, og vi skal lige tag nogen flere test, som tager x timer til en vild timepris.

BMG er ikke til at hugge og stikke i. De er forstående over for hvor uheldige vi har været med bilen, men der er ingen fagligt stolthed, kundefokus eller noget som helst andet fra deres side - Det er bare at betale ved kasse 1.

Ring endelig hvis der er spørgsmål inden I køber bil der igennem på 61209459.

December 11, 2025

Værkstedschefen og værkstedet

Super oplevelse i forbindelse med værkstedet i Søborg. Havde en aftale med værkstedet om at jeg skulle komme forbi med min Range Rover så de kunne se på en udfordring jeg havde med førersædet.
Da jeg ankom spurgte værksteds chefen Oliver Holstrup om jeg ikke lige havde tid til en kaffe imens ville de tage bilen ind på værkstedet.
En kaffe og 20 min. efter var problemet løst.
Det er god service og kaffen var god👍.

August 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi købte en ny range rover for 700.000…

Vi købte en ny range rover for 700.000 kr. for 4 år siden. Vi tog friværdien af vores hus til udbetalingen 250.000 kr. 4 år efter står vi med en bil som motoren er brænd sammen og der er ingen garanti og vi skylder stadigvæk penge til banken. Land Rover ønsker ikke tage ansvar selvom den havde været til fuld service for 4 mdr siden. vi har googlet det og har fundet ud af mange mennesker rundt omkring i verden har haft sammen problem med deres Evouq verden over og hvor for lige pludseligt motoren fordamper oilen og gør at motoren brænder sammen. Jeg er så ked af at jeg skal betale afdrag til en bil jeg ikke har i mange år.

February 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Arrogante ansatte og lange vente tider

Første gang vi var i kontakt var bilen 1,5 år gammel, en evoque som ikke kan aflåses, beskeden var, vi har tid om 3 mdr og har du ikke en garage du kan stille den i? Ledninger til bagsmæk var beskadiget, fik det klaret hos en anden mekaniker, som så også har lavet service. Nu er den 5 år og en fejl der ikke kunne løses her, medført endnu et ufatteligt forløb hos British motorgroup, lang lang ventetid, da den endelig kom retur var der en bule i døren - behøver jeg sige at det kender man ikke noget til - ny fejl to dage senere og igen nedladen holdning og arrogante tilbagemelding fra de ansatte - ubegribeligt at man vil være det bekendt. Vi har nu ikke haft vores bil i 4 mdr….

September 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Maget dårlig service og alt...

Maget dårlig service og alt...
Får et pris at vide før service og skal betale en anden pris efter service.. Det kan simpelthen ikke være rigtigt..
Jeg har bedt om det udskiftede del tilbage efter service og fik at vide det var i bilen, men det har jeg heller ikke fået med retur. Ikke professionelle

September 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fik checket/fixet Aircondition på min…

Fik checket/fixet Aircondition på min Jaguar I-Pace - og som sædvanlig superservice og prof mekanikere. Faktura særdeles rimelig. Har været hos BMG cirka 5-6 gange over 2,5 år (småting, service og garantirep) - fungeret til 5* hver gang - incl tlf.kommunikation

July 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice, urigtige oplysninger og arrogance. Hold jer væk!

Vi fik leveret en helt ny Range Rover Evoque og har været på værksted flere gange siden - desværre.
Senest var i starten af juni, hvor bilen var gået i nødprogram og ikke kunne bruge alle sine hestekræfter.
Da jeg afhenter bilen på værkstedet får jeg beskeden, at fejlen er udbedret.
To dage efter må jeg derind igen med samme fejl hvortil Beskeden nu lyder, at der er noget helt andet galt.
Vi har stadig ikke fået bilen tilbage - men til gengæld har regningen vokset sig stor - og Oliver på værkstedet et mildest talt arrogant og ligeglad.
Næste gang vælger vi ikke British Motor Group og vil helt sikkert aldrig anbefale dem.

July 5, 2022

Nok Storkøbenhavns dyreste værksted

Nok Storkøbenhavns dyreste værksted - timepris ca kr. 2.400 for service samt en kraftig overbetaling på olie samt andre småting. Regningen lå mistænkelig tæt på (lige under) et rundt tal. Til gengæld lyste kontrolpanelet efter bilen forlod værkstedet, og på forespørgslen om hvordan det kunne være var svaret blot: Det kender vi ikke noget til, du kan bestille en ny tid til om 2 uger.

June 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse ved Oliver hos British…

God oplevelse ved Oliver hos British MotorGroup, bilen havde drillet med partikelfilter hver uge og efter at have forsøgt med regenering på et værksted som holdte kun 1 uge, selvom jeg først havde fået ledig tid medio marts, valgte at jeg stille bilen i håb om at de kunne have tid til at se på den før som det lykkedes og idag blev bilen afhentet og med forhåbentlig løsning på fejen :-)

February 16, 2022

Professionelle folk

Ole, Henrik & Lars samt BMG, løser enhver udfordring med en glad og positiv indstilling. Selv da en lille uenighed opstod, kom vi hurtigt frem til en løsning der gavnede begge parter. Jeg vil klart anbefale at vælge British Motor Group (BMG), hvis man ønsker service i verdensklasse og professionelle fagfolk til opgaven.

January 28, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk søde og smilende personaler

Fantastisk søde og smilende personaler. Reservedelene til min bil var billigere end på nettet og da jeg kom for at hente det, vaskede de min bil mens jeg ventede. Det er skisme service🤩 Vil klart anbefale dem og især Henrik Winther.

February 6, 2020

Is this your company?