Broenninggulvfirma Reviews 121

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Danni / Brønning Gulvfirma er seriøs, hårdtarbejdende og grundig. Forud for arbejdet gennemgik vi hele huset, lagde en plan for forløbet og fik et tilbud. Danni brugte samlet set en uge fra mor... See more

1. Floor Sanding and Polishing Service

Written by the company

Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Uden tvivl 5 stjerner

Uden tvivl 5 stjerner. Hele forløbet har været uden de mindste anmærkninger. Serviceniveauet er simpelthen bare i top. Danni vejledte os og hjalp os blandt andet med at vælge den rette behandling, og Patrick udførte arbejdet til perfektion. Yderst professionelle og desuden meget venlige. Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

May 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super flot resultat. Kan absolut anbefales!

God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv.
Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, der udførte opgaven.
Pris ok - især i forhold til det flotte resultat.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger.

March 24, 2026

Behandling af Dinesen gulv

Super service og udført arbejde af Danni. Vi har fået slebet og behandlet Dinesen Douglas gulv med lud og sæbe. Resultat er helt i top👌 Danni var meget fleksibel for at få det til at passe ind i en stram tidsplan. Kæmpe anbefaling af Brønning gulvfirma herfra

January 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger til Danni og…

De varmeste anbefalinger til Danni og Brønning Gulvfirma. Vi var uheldige at have et andet gulvfirma på besøg først, som desværre efterlod en række skader og et ødelagt gulv. Danni var hurtig til at rykke ud og var både utrolig hjælpsom og proffesionel i sin tilgang. Vi har efter at have haft Brønning Gulvfirma til at løse opgaven nu nogle utroligt flotte gulve - lige som vi havde ønsket os.

January 22, 2026
Unprompted review

Godt hånværk

Flot fuldslibning af gammel kvartsvingstrappe med flere lag fernis og lim på trappetrin, vanger og stødtrin. Efter afslibning blev trappen behandlet med mat lak, hvilket har givet den et udseende som ny.

December 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan virkelig anbefale Brønning…

Jeg kan virkelig anbefale Brønning Gulvfirma. Havde sådan en god oplevelse hele vejen igennem. Fik god vejledning, de var pålidelige, og så lavede de et virkelig flot og professionelt stykke gulvarbejde. Vil helt klart anbefale 👍

December 19, 2025

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde! Brønning Gulvfirma har leveret en professionel og grundig gulvafslibning hos os. Resultatet er helt over al forventning - gulvet ser simpelthen fantastisk ud! De var præcise, punktlige og efterlod stedet pænt og rent efter endt arbejde. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Brønning Gulvfirma - en rigtig god oplevelse fra start til slut.

December 2, 2025
Unprompted review

Topklasse arbejde!

Vi har haft Brønning gulvfirma til at slibe vores trægulve, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Arbejdet blev udført grundigt, til tiden og med stor sans for detaljer.

Dialogen undervejs var helt i top — vi blev holdt godt orienteret om processen, og alle aftaler blev overholdt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Vi giver vores varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen ved fremtidige projekter. 👏

October 13, 2025

Take a closer look