Broholmslot Reviews 8

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Meget skuffende

Så er vi kommet hjem efter Gourmetophold på Broholm, som vi havde glædet os til i lang tid.
Ved ankomst ventede vi 10 - 15 min i en mennesketom reception, inden nogen kom og bød os velkommen.
Slottet er gammelt og slidt, og det halter lidt med både rengøring og noget hygge med f.eks. blomster, lænestole på værelset m.m.
Terrasserne var med fine møbler (med fuglelorte på), men ingen eller kun få hynder. Men fantastisk stille og smukke omgivelser.
Eftermiddagskaffen og kagen var super lækker, og serveringen sød og venlig.
Ved ankomst i restauranten, ventede vi atter på at nogen tog imod os (vi havde fået velkomstdrinks på terrassen, og blev herefter bedt om at komme op og spise). Efter vi gentagne gange havde banket på døre og kaldt "er her nogen", satte vi os bare ved et af bordene. Efter noget tid kom tjeneren.
Maden var super lækker og spændende, dog serveret i et utroligt langsomt tempo, og uden at der blev holdt øje med, om vi var færdige eller havde tomme glas.
Morgenmaden dagen efter, var ligeledes super lækker, og vi nød bestemt alt mad der blev serveret.

Her bagefter tænker vi, at vi ikke kommer igen.
Manglende synligt personale, følelsen af at være velkommen og blive hygget om manglede, og værelset og badeværelset var ikke helt rent.
Da vi kun så én person pr. dag, har vi en fornemmelse af at den ene person skal varetage mange forskellige opgaver. Men selvom de skulle være alle steder, var de smilende og venlige, og parate til at fortælle om slottet.
Maden burde få 4 stjerner, men samlet får opholdet kun 3.

May 7, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Er Broholm en gourmet restaurant? Hertil må svaret være et klart NEJ

Er Broholm en gourmet restaurant ? Hertil må svaret være et klart NEJ, det eneste gourmet der stadig er på Broholm er prisen!
Maden er middelmådig
Vinmenuen er direkte ringe
Betjening i joggingtøj med et forklæde.
Broholm mangler alt hvad der kan forbindes med gourmet, herunder også uddannet personale der ved hvordan man behandler sine kunder.
Men det værste er faktisk at Broholm er fuldstændig ligeglade med hvordan de behandler deres kunder. Når man skriver og klager over deres dårlige service, ja så gider de ikke gang at svare.

June 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt brunch-buffet.

Min 60 års fødselsdag blev fejret med en brunch-buffet på Broholm Slot. Vi var 64 personer og arrangementet forløb perfekt og levede fuldt ud op til vores forventninger. Dejlig og rigelig hjemmelavet mad, fin service og betjening. Arrangementet blev holdt i de smukkeste omgivelser i en smukt pyntet festsal. Tak Broholm.

September 2, 2018
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk aften og nat i pragtfulde omgivelser

Jeg - og mine 11 rejsekammerater - var meget begejstrede for vores ophold på Broholm Gods. Vi blev indkvarteret på skønne, originale værelser med gode senge... Fra vores værelse var der adgang til stuerne, som står originale med smukke gamle møbler, og vægge prydet med malerier af slægtens mænd og kvinder. Her er virkelig tale om et autentisk miljø, som kunne sætte fantasien i gang...
Vores gourmet-middag var virkelig gourmet - det smagte himmelsk! Og vinkortet var fyldt med spændende vine! Det levede fuldstændig op til vores forventninger!
Efter en dejlig nat kunne vi stå op til et god morgenbuffet... Eneste anke ved natten var, at "den grå dame" ikke viste sig hos os i løbet af natten, det kunne eller have være cool :D
Jeg kan kun anbefale dette vidunderlige sted!
Jeg glæder mig til at komme igen!

September 5, 2016
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Forfinet

Opholdet var snobbet op til noget, det ikke var. Der var en del mangler. Ingen bruseforhæng på badeværelset.
Ingen brødtallerken ved aftensbordet og alle glas blev stående på bordet, selvom de ikke skulle bruges. Tjenerne havde ikke helt styr på, hvad de serverede og der manglede elementer på tallerkenerne, som de andre gæster (m/ samme menu) fik. Lang tids ventetid mellem retterne. Min mand blev ikke mæt. Vin priserne var temmelig høje.
Man skulle ud for, at komme fra værelser til restaurant eller hovedbygningen. Dog stod der paraplyer (i tilfælde af regn).
Møblerne i hovedbygningen var gamle, uhumske og så ud som om, at fjedrene ville poppe ud af dem, når som helst.
Synes generelt ikke, at det var pengene værd.

June 29, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse

Billeder er taknemmelige. Hjemmeside flot og indbydende, virkeligheden en helt anden.
Ankomst. Hund skal være på værelset, på trods af den modsatte information ved bestilling. Værelser nusset og meget slidte. Madrasser nedslidte.
Udeområder, broer gået i stykker, mudder og sjap, ej vedligeholdt.
Får anvist værelse på gang, hvor der afholdes vin arrangement med en hel del gæster. Kan slås med dem om toilet og bad, samt nattesøvn.
Menu her er man 2,5 time om 3 retter. Og den er ikke noget at råbe hurra for.
Vin her står en pris på vinkortet. Ved afregning næste morgen så er prisen blevet fordoblet.
Alt i alt til skræk og advarsel find et andet sted. Det er man langt bedre tjent med.

May 14, 2014

Is this your company?