Company details
Written by the company
Al sinds 2007 is ons bouwbedrijf actief in Mijdrecht en omgeving. Met ons kleine maar vakkundige team, hebben wij sindsdien al vele werkzaamheden en projecten uitgevoerd. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aandacht voor u en het project.
Contact info
Rendementsweg 11, 3641 SK, Mijdrecht, Netherlands
- 0297272777
- info@bshbouw.nl
- bshbouw.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beneden verdieping laten renoveren
Beneden verdieping laten renoveren, keurig netjes opgeleverd. Misschien niet de goedkoopste, maar door de goede communicatie met eigenaar Bart en goede tips van personeel (over bijvoorbeeld verlaagd plafond ten behoeve van inbouwspotjes en in frezen extra stopcontacten ) voelde het vertrouwd en dat is veel waard. Bijna alles in eigen beheer, door BSH uitbestede stucwerk ook keurig netjes uitgevoerd, Blij mee, zeker voor volgend klus weer in zee met BSH.

Reply from BSH Bouw
BSH Bouw is goed te bereiken
BSH Bouw is goed te bereiken. We hebben een duidelijke afspraak gemaakt. De jongens werken netjes en gemotiveerd. Keurig opgeleverd
Het is een betrokken bouwbedrijf
Het is een klein bouwbedrijf, korte lijnen en er wordt meegedacht en in oplossingen.
Goed inzicht in wat we wilden in huis en op het niveau dat we hadden verwacht.
Hele fijne mensen om mee samen te werken.

Reply from BSH Bouw
Geen vergoeding bij nevenschade tijdens verbouwing
Bij een verbouwing is schade ontstaan bij onderburen. Aan plafonds, muren en ventilatiesysteem. Ondanks tijdelijk melden, het aanleveren van bewijsmateriaal wordt de klacht op onredelijke gronden afgewezen. Bereikbaarheid en reacties op klachten is minimaal. Nevenschade bij een verbouwing is naast alle andere overlast, haast niet te voorkomen, dat is begrijpelijk. Maar om niet thuis te geven is onbehoorlijk en onredelijk. Een argument als:"ja maar die video's bewijzen nog niet dat het door ons komt", laat onprofessionaliteit en onverantwoordelijkheid zien. Mijn advies: niet met deze partij in zee om verrassingen bij onenigheid en juridische geschillen te voorkomen.

The Trustpilot Experience