Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme. Teltet, gulvet og diverse tilbehør var i orden og festen var fantastisk! 🎉🥳
BS LEJ – Pålidelig, fleksibel og lokal eventudlejning i Nordsjælland. BS LEJ gør det nemt for dig at skabe mindeværdige arrangementer – uanset om det drejer sig om en intim sammenkomst eller en stor fest. Med et bredt udvalg af udstyr – fra borde, stole og porcelæn til telt, musikanlæg, lys samt bar- og kaffemaskineløsninger – leverer BS LEJ alt, hvad du skal bruge til din begivenhed. Virksomheden sætter en ære i problemfri booking og førsteklasses kundesupport, så du kan fokusere på at værdsætte øjeblikket uden bekymringer. Prisniveauet er tydeligt og tilgængeligt: fx fra kun 12 kr. for borde og stole, 3 kr. for porcelæn, bestik eller glas og 100 kr. for musikanlæg og lys. BS LEJs centrale placering i Helsingør, betyder hurtig levering og lokal service, hvilket gør det bekvemt for kunder i Nordsjælland. Kort sagt: BS LEJ kombinerer assorteret, kvalitativt lejegrej med nem adgang og en kundevendt tilgang – ideelt for alle typer arrangementer.
H C Andersensvej 10, 3000, Helsingør, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kan varmt anbefale at leje udstyr og fadølsanlæg til din næste fest hos BS Lej. Venlig, personlig og effektiv håndtering hele vejen igennem og alt fungerede👍😃
Fornøjelse at handle hos BSlej.
Hurtig og enkel kommunikation, fleksibel ifht.ændringer,nem afhentning og aflevering og godt øl.
Mvh Steen
Det er det nemmeste sted, at leje fadølsanlæg. Jeg bestilte det sent, og alligevel kunne jeg få lige det, jeg havde brug for. Benjamin er super sød og fleksibel og kom og aflevere det hele til os og hentede det igen. Super luksus. Super service.
Alt spillede. Jeg kan kun anbefale det her sted.
Rigtig god service og vejledning.
Alt fungerede som det skulle😊
Vi lejede fadølsanlæg til mit studentergilde. Det hele spillede og helt fair priser!
Bestemt ikke sidste gang vi lejer fadølsanlæg hos BS lej :)
Super god service - for at lette vores bryde op til brylluppet tilbød de at levere vores duge.
Absolut 5 stjerner. De er bare så serviceminded. Vi var helt trygge ved at bestille hos dem. Alt det vi manglede til vores fest, havde de. Levering og afhentning til tiden. Seriøse og 100% pålidelige. Kan kun anbefales.
Lyttede til mit behov og opfyldte det. Det er god service
Det perfekte produkt til børnefesten. Hurtig levering og skøn service 👌🏻 Varm anbefaling herfra.
Vi lejede en del udstyr til et fodboldstævne og hele processen gik som smurt. Udstyret var upåklageligt og selv-afhentningen fungerede super godt. Alt I alt en god oplevelse med BS lej
Vi havde en virkelig god oplevelse med dette udlejningsfirma!
Vi lejede både telt, højtaler og øvrigt udstyr til vores arrangement, og det hele fungerede bare perfekt fra start til slut. Kommunikationen var hurtig og professionel, og vi oplevede stor fleksibilitet i forhold til vores behov.
Alt udstyret var i rigtig god stand og nemt at anvende, og opsætning/nedtagning forløb uden problemer. Det gav os ro til at fokusere på selve arrangementet.
Vi kan klart anbefale dem til andre, der skal holde fest eller event – vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen!
Super god service både i forbindelse med at finde det rigtige tilbud og en hurtig ombytning af defekt fadølsanlæg.
Stor anbefaling herfra.

Reply from BSlej
Super god oplevelse. God service hele vejen igennem, levering og afhentning gik godt og anlægget fungerede upåklageligt.

Reply from BSlej
Super hurtig levering og dialog vedr. leje af fadølsanlæg. Vil vende tilbage en anden gang.

Reply from BSlej
Super god service. Alt passer. Gulvet til teltet passer i størrelsen. Super fedt højtaler system og mixer. Fadølsanlægget var et must til vores studenter-gilde-fest. Det virkede perfekt og nemt at bruge/sætte op.
Alt blev leveret og hentet efter aftale👍

Reply from BSlej
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.