Buiten Blik
See what reviewers are saying
3 wollen Truien gekocht op 14-2-24. Ontvangst pakket na 3 weken maar t blijkt ook uit Hongkong te komen. En Chinese maten zijn veel kleiner dan in NL dus maat L = s. Binnen de 10 dgn geretourneerd... See more
SCHANDALIG!!! Niet 1 ster waard! Je bestelt een blazer van €55,- en ontvangt iets uit China wat nog geen €10,- waard is! 3 weken later dan het afgesproken termijn. Terugsturen gaat €30,- kosten.... See more
Ik heb in oktober een product besteld…
Ik heb in oktober een product besteld bij de site en had deze met klarna achteraf betalen gekocht en nu na 3 maanden niets te hebben ontvangen krijg ik betalingsherinneringsheringen en boetes van klarna omdat de verkoper het niet heeft doorgegeven aan klarna dat ik het product niet ontvangen heb en er dus niet voor ga betalen...
Trekt op niets
Trekt op niets , mijn vriend heeft een linkszijdige verlamming . Besteld een electrische aardappel schiller . Is afgeleverd ??? Waar dan . Met klarna ... nu aanmaningen via daar . Ze sturen je van t kastje naar de muur .
Geen uitleg .... nooit gehad .... nooit geleverd .
Waardeloos.
Waardeloos.
Niet te bereiken.
Emailadressen werken niet. Pakket nog steeds niet gehad
NIET bestellen via deze site
NIET bestellen via deze site. Het heeft 5 weken gekost eer dat mijn bestelling werd bezorgd. Ze communiceren heel raar via de mail en beantwoorden je vragen niet!
Dus niet doen, bespaar je geld.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik kreeg mijn schoenen veel te laat, vervolgens waren ze van rampzalige kwaliteit. Ik wilde ze direct retourneren, ik kreeg geen reactie op mijn retour aanvraag. Pas na 3 weken. Toen zeiden ze dat ik ‘te laat’ was met aanvragen, terwijl ik de schoenen pas 1 dag binnen had. OPLICHTERS
3 wollen Truien gekocht op 14-2-24
Binnen de 10 dgn geretourneerd op 5-3-2 ( na weigering aangeboden korting en advies om de truien zelf weg te geven).
Kosten €34. Je betaalt per artikel apart verzendkosten.
Nu op 17-5-24 nog steeds geen geld teruggestort.
Grote bedriegers.
Als je bij Buiten Blik iets retour wilt zenden kost dat € 20-30. De digitale Anna reageert meteen dat je het product, in mijn geval een vest, niet hoeft terug te zenden. Doe ermee wat je wilt en geef het aan een vriend of familie. Meteen biedt 'Anna' je een kortingsbon van € 10,50 voor je volgende bestelling omdat ze je als klant zo waarderen.
Dat vond ik nog eens netjes van Buiten Blik, dus ik heb meteen een vest in de goede maat besteld. Maar.... nu komt het! Je moet het cadeau gegeven vest alsnog betalen!!! Dus hebben ze je met valse voorwendsels 2 vesten laten kopen! Trap er niet in, mede door de matige kwaliteit. Ik heb altijd geleerd dat je een cadeautje niet hoef te betalen. Toch!?!
Maak een melding bij ACM Consuwijzer
Meldt alsjeblieft jullie klachten over dit bedrijf bij ACM Consuwijzer. Dan kan dit bedrijf aangepakt worden. Mijn melding is al gedaan.
Nooit iets bestellen
Had eerst op deze pagina moeten kijken. Stom, stom, stom. €85 armer en pas 1 artikel (van de 3) gekregen.
Nadat ik een retourmelding deed van dit artikel (Chinese kwaliteit voor een flinke prijs, ik betaal €34, zag de blouse bij Temu voor €7,17) bieden ze me een tegoedbon aan voor €21,12. En nu maar wachten op de andere twee artikelen. Ik was een beetje dom 😡
Waardeloos
3x gemaild over bestelling, krijg steeds een standaard mail terug. Toen ik de order wilde annuleren was het opeens verzonden. Zeggen ze. Ik moet het nog zien.
leveren nooit. bestelling ook niet te traceren
mijn bestelling is niet te traceren, telefoonnummer van website werkt niet. contact met BB steeds standaard nietszeggende antwoorden. Geen enkel contact mogelijk en pakket nooit gehad. Geld terugvragen is een optie, maar er wordt niet op gereageerd. Zijn pure oplichters!!!!!!!!
Chinees bedrijf wat zich voor als Nederlands bedrijf
Wat een oplichters! Met een ‘leuke’ Nederlandse website je voordoen als een Nederlands bedrijf terwijl het troep uit China is. Levering kwam niet binnen de aangegeven 1 tot 5 dagen. Terugsturen met flinke verzendkosten (naar China) of een tegoedbon waar je weer iets bij dit bedrijf kunt bestellen is hun oplossing. Oplichters zijn het. Niets bij bestellen!
Geen één ster waardig
Geen één ster waardig. Schandalig.
Nooit mijn bestelling ontvangen.
Steeds excuus brieven, maar geen geld terug betalen.
Als we allemaal op deze manier ons geld moeten verdienen.
Ga er vanuit dat deze mensen zichzelf nog wel eens zullen tegen komen. Triest dit.
Eén ster is zelfs te veel
Eén ster is zelfs te veel. Twee vestjes besteld, omdat ik twijfelde over de maat. Ik hield de M en wilde de L terugsturen. Op de website staat dat er een gemakkelijk retourbeleid is met volledige terugbetaling. En wel dat de verzendkosten voor de koper zijn. Wat ze niet vermelden is dat het pakje naar China moet. Verzendkosten rond de €20,00. Verder was het heel vreemd met de vestjes. De L was kleiner dan de M en had absurd korte mouwen. Het zou ook een merinowollen vestje zijn, maar nergens labels te bekennen, zelfs geen wasvoorschrift. Heel mysterieus allemaal. Zelf neem ik mijn verlies, maar ik heb wel de Consumentenbond gebeld. Zij spreken van dropshipping. Het mag allemaal net binnen de wet. Maar in mijn ogen zijn het oplichters. Ik hoop dat niemand hier meer intrapt.
SCHANDALIG!!!
SCHANDALIG!!!
Niet 1 ster waard!
Je bestelt een blazer van €55,- en ontvangt iets uit China wat nog geen €10,- waard is! 3 weken later dan het afgesproken termijn. Terugsturen gaat €30,- kosten. Met tegenzin het artikel gehouden met een retourbetaling van €20,-
Wees gewaarschuwd! Pure oplichting!!
Ik moet een ster invullen
Ik moet een ster invullen, maar dat is teveel. Producten besteld waar de maatvoering niet van klopt. Vele vele mails over en weer en nog geen steek verder.
Klarna adviseert wel, zojuist verzonden naar Buiten-blik ik hoop dat dit opgevolgd wordt . Als ik al die reacties lees, zou Klarna daar ook haar conclusies uit kunnen trekken.
Oplichters pak besteld krijg ik hem…
Oplichters pak besteld krijg ik hem past niet. Contact gehad kan je een voucher krijgen kost die nog de helft. Ik zei past niet. Retour sturen naar China weet je wat dat kost. Krijg je een adres nou geloof me dat komt echt nooit aan. Dus echt koop hier niks
Geen ster waardig!
Ik wacht al weken op een bestelling a 50 euro, er komt niets, terwijl er al 10x is gezegd dat het pakket onderweg is. Pure oplichting NIETS BESTELLEN!!!
Let op; via Facebook besteld, dom ook ;)
We zullen maar eens aangifte gaan doen.
Niks geleverd
Niks geleverd. De mail is een mailbot. Dropshipping. Zie je iets leuks? Bestel het zelf op Temu! Oplichters! Ik wacht al een maand. Heb de hoop opgegeven.
1 ster voor dit bedrijf geven is…
1 ster voor dit bedrijf geven is eigenlijk nog te veel. Drie buitenlampen laten bezorgen waarvan twee beschadigd. Ik een stukje folie en een beetje schuim werden ze bezorgd. Na veel contact was het antwoord volgens het team van buiten blik : Hoewel de functionaliteit van de lampen niet was aangetast, erkennen we dat het belangrijk is om artikelen in perfecte staat te ontvangen.
Het beschadigde product word dus niet vervangen. Na twaalf mailtjes over en weer krijg je een kadobon voor je volgende aankoop.
Ik zou niemand aanraden hier ook maar iets te kopen, want als het beschadigd is heb je gewoon pech
Vriendelijke Sebastiaan
The Trustpilot Experience