Company details
Written by the company
Piet Vogelaar Business Rent is een verhuurbedrijf voor personenauto’s, personenbussen, bestelbussen en bakwagens. Vanuit onze vestiging helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten met een passende en betrouwbare huurauto. Wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark. Van een compacte personenauto voor een dagje weg tot een ruime bestelbus voor een verhuizing of een bakwagen voor een zakelijke klus: we kijken graag samen met u welk voertuig het beste bij uw situatie past. Bij Piet Vogelaar Business Rent vinden we duidelijke afspraken en goede service belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Onze tarieven, huurvoorwaarden en afspraken zijn helder en we nemen de tijd om de verhuur goed met u door te nemen. Ook tijdens de huurperiode kunt u bij ons terecht met vragen. Of u nu voor één dag een auto nodig heeft, een bus voor een verhuizing huurt of voor langere tijd een bedrijfswagen zoekt, wij denken graag met u mee. Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke aanpak, nette voertuigen en snelle en duidelijke afhandeling. Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke verhuur en proberen het huren van een voertuig zo eenvoudig mogelijk te maken. Van reservering en ophalen tot het terugbrengen en de eindafrekening: alles wordt overzichtelijk geregeld. Piet Vogelaar Business Rent staat voor een modern wagenpark, duidelijke voorwaarden en persoonlijke service. U bent van harte welkom om ons wagenpark te bekijken of vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Contact info
Jenny Weijermanweg 9, 4462GB, Goes, Netherlands
- 0113220211
- info@businessrent.nl
- businessrent.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Betrouwbare partner voor onze zakelijke…
Betrouwbare partner voor onze zakelijke reizen, Flexibel, meedenkend en correct.
Perfecte auto,s service heel.goed een…
Perfecte auto,s service heel.goed een aanrader!!
The Trustpilot Experience