Leg og Lektie Reviews 112

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet her flere gange og bruger også deres gratis materiale. Alt har altid virket upåklagelig. Både det tilsendte fysiske materiale, ofte med adskillige små dimsedutter og alt til download. A... See more

Company details

1. Children's Store
  2. Childrens Book Store

Written by the company

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Fantastiske produkter og service

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge plakaterne op. Leg og Lektie var enormt søde og hjalp mig i mål på bedste vis. Kæmpe anbefaling, både af deres produkter og service.

March 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Misvisende informationer

Misvisende informationer, mega dårlig materiale og slet ikke alderssvarende. Et produkt som slet ikke lever op til forventningerne og vil ikke anbefale det til nogen.

March 12, 2026

Hej Mel

Det er vi naturligvis kede af at læse.

Vi kan dog desværre ikke finde dig i vores ordresystem ud fra oplysningerne i anmeldelsen, og vi kan heller ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice. Derfor har vi desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig eller finde en løsning på problemet.

Vores kundeservice løser stort set altid de udfordringer, kunder måtte opleve, og vi vil meget gerne hjælpe dig også. Hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, er du selvfølgelig altid velkommen til at returnere varen til os og få pengene retur.

Du skal endelig bare række ud til os, så vi kan få løst sagen. Skriv til os på kundeservice@legoglektie.dk eller svar direkte på din ordrebekræftelse.

Søren

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en helt anden vare end den jeg…

Jeg fik en anden vare end den jeg bestilte, men efter jeg skrev til kundeservice kunne de se, at der var sket en fejl, og de vil sende den rigtige vare uden yderligere besvær eller omkostninger, og det synes jeg er god stil alligevel.

November 14, 2025

Hej Hatice

Vi beklager meget for at have sendt en forkert vare til dig. Jeg kan se, at du ikke har kontaktet kundeservice, der selvfølgelig vil have rettet fejlen med det samme.

Kontakt os endelig på kundeservice@legoglektie.dk og så kan vi hjælpe dig videre.

God weekend

/Søren

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt hos Leg og Lektie flere…

Jeg har købt hos Leg og Lektie flere gange og brugt deres materialer. Jeg kan helt klart anbefale denne virksomhed. Kvaliteten er god, materialet er godt og jeg skal stadig have nogle flere ting herfra :-)

October 3, 2025

Reply from Leg og Lektie

Tak for den fine anmeldelse

Lækkert materiale

Hos Leg og Lektie kan man altid finde inspirerende, grundigt bearbejdede materialer. Jeg bruger ofte deres grammatikhæfter, da de er nemme for eleverne at forstå og er indbydende, at se på. Jeg er stor fan 👍🏻

October 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker at komme ind på jeres…

Jeg elsker at komme ind på jeres hjemmeside, den er nem og overskuelig og har nogle vildt fede og brugbare produkter, det var jer som hjalp mig allermest igennem en svær tid hvor jeg var nød til at holde min datter hjemme fra skole og hjemmeskole hende selv pga mistrivsel i skolen. Jeres produkter gjorde en verden til forskel for os. Mange tak. Jeg kigger stadig forbi også selv om hun nu har fået et nyt skoletilbud der passer til hende og hendes behov kan jeg ikke lade være med at snuse rundt alligevel. Tak for jer.

October 2, 2024

Super materiale!

Vedkommende, sjovt, lærerigt materiale til mange niveauer 👍🏽. Har brugt det i en periode på 2 1/2 år til 4 børn med MEGET forskellige udfordringer. Kan helt sikkert anbefales 💐

September 29, 2025

God oplevelse

De har utrolig mange forskellige ting på deres hjemmeside og rigtig mange forskellige gratis opgaver. Vi har købt magnettape, forskellige bøger, dækkeserviet med bogstaver og flere ting, og det har været rigtig godt ift min søn på 5 år

March 5, 2025

Take a closer look